پ08162018

Last updateپ, 16 آگوست 2018 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه محمد رزاقی به خانم روونا وودا (Rovena Veda)

نامه محمد رزاقی به خانم روونا وودا (Rovena Veda)

-------------------------------------------------------------

وبلاگ صدای قربانیان فرقه رجوی - 15 فوریه 2018

نامه محمد رزاقی :  به خانم روونا  وودا (Rovena Veda)

( معاون وزیر کشور آلبانی )

با سلام و آرزوی موفقیت برای شما و در کار و زندگیتان و بهترین ارزوها برای ملت با فرهنگ کشور آلبانی .

من محمد رزاقی هستم از اعضاء سابق سازمان مجاهدین خلق ایران که الان بصورت فرقه تروریستی و مافیائی رجوی نامیده می شود .

من نزدیک به 20 سال از بهترین دوران زندگی ام را بصورت شبانه روزی در اردوگاههای اهدائی صدام ملعون به این فرقه در مناسبات تشکیلاتی این فرقه بصورت اسیر جسمی و ذهنی سپری کرده ام و شناخت کافی از گذشته سر تا پا جنایتکارانه ؛ وطن فروشی مزدوری سران این فرقه را دارم و همچنین می دانم حضور سران و اعضاء این فرقه در یک کشور چقدر می تواندبرای مردم کشوری که میزبان سران و اعضاء این فرقه هستند خطر ناک و دردسر ساز باشد .

ــ خانم روونا  ؛ وودا

ایا شما می دانید برای اولین بار و پایه گذار عملیات انتحاری در خاورمیانه سران این فرقه ( مسعود رجوی و مریم قجر ) می باشد ؟

( در سال 60 شمسی ) رهبران این فرقه اعضاء خود را برای ترور شخصیتهای ایرانی فرستادند و حتا دختران کم سن و سال مجهز به کمر بند انفجاری نمودند و برای ترور به شیوه انتحاری در شهر شیراز اقدام کردند و نمونه های زیادی از این روش ترور را در کارنامه سیاه خود دارند .

ــ آیا می دانید به دستور رهبران این فرقه بیش از 17 هزار ایرانی از شخصیتهای حکومتی گرفته تا کارگر و کشاورز مردم عادی و .... در داخل ایران ترور شده اند ؟

ــ آیا می دانید اعضاء این فرقه از طرف رهبران فرقه مجبور به حمل و استفاده از قرصهای سیانور ( ماده شیمیائی کشنده ) بودند و هم اکنون هم مجهز به این ماده کشنده هستند چون سازنده های این ماده کشنده چند نفر از اعضاء فرقه هستند که هم اکنون در کشور شما ( آلبانی ) مستقر هستند ؟

ــ آیا می دانید عده ای از سران این فرقه که هم اکنون در البانی مستقر هستند فرمانده تیمهای تروریستی بودند که از عراق به داخل ایران برای ترو و خمپاره زدن اعزام می شدند ؟

ــ آیا می دانید عده ای از اعضاء این فرقه که هم اکنور در البانی مستقر هستند اموزش دیده های فدائیان صدام و گارد ویژه صدام هستند که اموزش ساخت و کار گذاشتن بمبهای مختلف را دیده اند و حتا می توانند بدون سلاح هم هر کسی را خواستند بکشند ؟

ــ خانم روونا ؛ وودا

رهبر این فرقه بطور خاص مریم رجوی که در بین ایرانیان به مریم قجر داعشی معروف می باشد در طاهر با لباسهای گرانقیمت و تکرار حرفهائی مثل ؛ آزادی ؛ برابری ؛ دمکراسی و ...  همیشه سعی کرده و می کند افکار عمومی و سیاستمداران را فریب بدهد ولی بدانید رهبران این فرقه برای حفظ منافع خود هر لحظه رنگ عوض می کنند !

زمان انقلاب ضد سلطنتی در داخل ایران خود را بزرگترین دشمن امپریالیزم جا زده بودند هم اکنون با همکاری نماینده گان جنگ طلب همکاسه و همپیمان هستند  !

رهبران این فرقه سالها درسایه و حمایت صدام با دریافتهای دلار علیه مردم و منافع مردم ایران برای صدام نوکری کردند که اسناد انگار ناپذیر ان درکانالهای و سایتهای اینترنتی موجود می باشد .

ــ در این فرقه به جز رهبر فرقه کسی حق ازدواج را ندارد و تنها رهبر این فرقه حق خود می داند که زن و بچه داشته باشد و بقیه اعضاء باید بدون زن زندگی کنند .

ــ اعضاء فرقه حق ارتباط با خانواده را ندارند و رهبران این فرقه داشتن زن و زندگی و ارتباط با خانواده را برای اعضاء خود ممنوع کرده اند .

ــ رهبران این فرقه زندگی فردی برای اعضاء را ممنوع کرده اند تا بتوانند اعضاء را در اسارت جسمی و ذهنی نگه دارند .

ــ اعضاء فرقه حق داشتن خانه و ماشین وسایل ابتدائی زندگی را ندارند و باید بصورت دسته جمعی زندگی کنند و به همین خاطر رهبر این فرقه در آلبانی اردوگاهی بنام اشرف 3 درست کرده تا بتواند اعضاء را حتا از دیدن زندگی مردم البانی دور نگه دارد تا اعضاء به فکر زندگی ازاد نه افتند .

ــ اعضاء این فرقه مجبور هستند هر روز گزارش هر انچه به ذهنشان می رسد را بصورت مکتوب نوشته و به مسئولین و فرمانده هان خود بدهند و یا در نشستهای دورنی در جمع مطرح کنند ( اعتراف به فکر کردن به زن و یا مسائل جنسی و ... که فقط در مناسبات و تشکیلات فرقه ها همچین نشستهائی برگزار می شود .

ــ اعضاء در صورت مخالفت با رهبران این فرقه زندانی و شکنجه روحی و جسمی می شوند . در زمان حضور در عراق من و بیش از 500 نفر به دستور رهبران این فرقه زندانی و شکنجه جسمی و روحی شدیم و چندین نفر از اعضاء در زندان زیر شکنجه های وحشیانه این فرقه کشته شدند که هم اکنون همان شکنجه گران و زندانبانان  که دستشان به خون اغشته هست و جنایتکار هستند در کشور آلبانی مستقر هستند و من حاضرهستم در دادگاههای آلبانی برای رسیدگی به جنایات این افراد حاضر شده و شهادت بدهم   .

خانم روونا ؛ وودا

انچه در این نامه بصورت مختصر نوشتم خلاصه ای از مناسبات ضد انسانی و ضد بشری این فرقه می باشد که مریم قجر داعشی که با نام مستعار مریم رجوی به آلبانی به همراه دیگر سران این فرقه تردد می کنند در کارنامه سیاه خود دارند و از شما تقضا می کنم امکانی فراهم کنید تا در دیدار مستقیم هر انچه در مناسبات این فرقه مشاهده و تجربه کرده ایم را من و دوستان جدا شده از این فرقه برای اگاهی شما و دولتمردان و ملت آلبانی بیان کنیم .

مطمئن هستم اگاه شدن شما و دولتمردان آلبانی از کارنامه سیاه و سر تا پا جنایتکارانه این فرقه کمک بزرگی به شما و دولتمردان و بخصوص مردم آلبانی خواهد کرد تا شناخت خوبی از یک فرقه خطر ناک را بدست بیاورید تا در حال و اینده از اسیب رسیدن به دولت و ملت شما جلو گیری شود و همچنین زمین های باشد تا اعضاء اسیر در این فرقه با تدابیر اصولی دولت آلبانی از اسارت سران این فرقه رها شوند .

من از شما در خواست می کنم وقت مشخصی را برای دیدار حضوری را ترتیب بدهید تا بتوانیم در همکاری با همدیگر جلو یک فاجعه را بگیریم .

ــ با سپاس و تشکر

محمد رزاقی : از اعضاء جدا شده فرقه رجوی