ش07212018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه نادر نادری به معاون وزیر کشور آلبانی

نامه نادر نادری به معاون وزیر کشور آلبانی

سرکار خانم روونا وودا، معاون وزیر کشور آلبانی از آنجای که بحران اقتصادی و تورم بیکاری در سطح دنیا همه گیر است و کشور شما هم از این مشکل استثنا نیست و این فرقه با داشتن پول های کلان که از طرف اسرائیل و کشورهای دیگر دریافت می کنند . در جامعه شما رسوخ خواهند کرد و گروه های مافیای را در کشور شما فعال خواهند کرد برای فشار های آینده بر روی کشور و دولت شما چون یکی از اصلی ترین تاکتیک های این فرقه می باشد  و گره ای که شما امروز می توانید با دست باز کنید فردا باید با دندان باز کنید

نادر نادری ـ وبلاگ آیندگان ـ دوشنبه 30 بهمن 1396

نامه نادر نادری به معاون وزیر کشور آلبانی

سرکار خانم روونا وودا، معاون وزیر کشور آلبانی

ضمن سلام و درود های فراوان

اینجانب نادر نادری به اطلاع می رسانم که بیش از بیست سال عضو فرقه مذهبی خطر ناکی به اسم سازمان مجاهدین بودم. که در حال حاضر این به کشور شما تحمیل شده و بعد از سال ها از این فرقه خطر ناک مذهبی توانستم خودم را نجات دهم . و در حال حاظر در فرانسه مقیم می باشم و بعنوان یک فعال حقوق بشر و مبارزه با فرقه های مذهبی مشغول فعالیت می باشم و این افتخار را دارم که در پی موج گسترده مهاجرت هموطنان آلبانیای شما به کشور فرانسه مسئولیت تامین معیشتی  و استقرار هموطنان شما را بعهده دارم و روزنه بیش از 8 ساعت با این برادران و خواهران آلبانیای هموطن شما در رابطه می باشم و به میزانی با فرهنگ و مسئل کشور شما آشنائی پیدا کردم

سرکار خانم روونا وودا،

این فرقه در زمانی که کشور ایران با ارتش صدام حسین در جنگ بود  در کنار ارتش صدام با هموطنان خود می جنگیدن و با کشتار سربازان هموطن خود از صدام تسلیحات و پول دریافت می کردن

همچنان که بیش از 70 در صد نا آرامی های عراق با سازماندهی همین فرقه  به اسم سازمان مجاهدین بود  و یکی از اعضای اصلی تشکیل داعش در عراق بودن . و تا زمانی که این فرقه در عراق بودن هر روز مردم عراق با کشتار های وحشیانه بطور روزمره روبرو بودن و تمام عدم ثابت های سیاسی در عراق با سازماندهی این فرقه  تحت رهبری رجوی و زنش مریم رجوی انجام میشد

بعد از خروج این فرقه در عراق همانطور که شاهد هستید نا آرامی ها و کشتارها به حداقل رسید . و   اگر دقت کرده باشید در حال حاضر عراق در سطر اخبار رسانه ها  نیست و طبق آمار سازمان های غیردولتی نا آرامی های عراق به 15 در صد رسیده و یک آرامش نسبی در عراق برقرار شده

شما می توانید این بیلان را در زمان وجود این فرقه در عراق از آرشیوها بررسی کنید و بیلان بعد از خروج این فرقه از عراق

این سازمان اعضای خود را از دیدن خانواده ها محروم کرده و از طرفی خودتان شاهد هستید که خیلی از اعضا ی این فرقه از آزادی و قانون مداری کشور شما استفاده کرده و از این فرقه جدا شدن یا فرار کردن

حال این فرقه برای جلوگیری از فرار و فشار به اعضا منطقه ای دور از چشم قوانین شما و بقیه ارگانها به منطقه9 ای دور افتاده منتقل کرده  تا دوباره نظام دیکتاتوری خود را بر اعضای ناراضی اعمال کنند

سرکار خانم روونا وودا، معاون وزیر کشور آلبانی

لازم به ذکر است که ترجمه این نامه به زبان شما لطف هموطنان مهاجر شما انجام گرفته و در صورت مشکلی به بزرگی خودتان عفو کنید

(ترجمه آلبانی )

Shumë përshëndetje dhe përshëndetje

Do të doja të informoja Nader Naderin se më shumë se njëzet vjet isha anëtar i Organizatës Mojahedin-     eKhalq. E cila në momentin që u imponua në vendin tuaj dhe pas viteve të kësaj sektorie të rrezikshëm fetar, isha në gjendje të shpëtoja veten time.Tani banoj në Francë dhe punoj si një aktivist i të drejtave të njeriut dhe emërues anti-fetar.Kam nderin të jem përgjegjës për jetesën dhe vendosjen e bashkatdhetarëve tuaj pas valës së përhapur të imigracionit të bashkatdhetarëve tuaj në Francë.

Unë kam qenë me ju për më shumë se 8 orë me këta vëllezër dhe motra të bashkatdhetarit tuaj shqiptar dhe u njoha me kulturën dhe çështjen e vendit tuaj.

Znj. Runa Voda, Zëvendës Ministre e Brendshme e Shqipërisë

Kjo është një sekt që është imponuar në vendin tuaj me një dizajn të veçantë të vendit tuaj me mbështetjen e Kryekomandantëve të Kongresit të SHBA dhe një sërë senatorësh senatësh nga njësekt fetar që ka qenë në vitet që nga .

Në të kaluarën, në vendin tonë, Irani ka vrarë më shumë se 12.000 njerëz të zakonshëm dhe është vrarë vetëm për shkak të besimeve ndaj këtij besimi.

Sektori luftoi së bashku me ushtrinë e Sadamit me bashkatdhetarët e saj kur ushtria e Sadam Huseinit luftonte në Iran, duke vrarë ushtarët e tij nga Saddam Husseini dhe armët dhe armët.

Sekti, kur u qëllua nga bashkatdhetarët e tij në komandën e Sadam Huseinit dhe masakroi të rinjtë më të mirë të vendit të tij.

Pra, nuk duhet të prisni që një ditë ju dhe vendi juaj do të jeni në telashe. Sigurohuni që do të kujtoni një ditë jo shumë larg në këtë vend.

Pasi që më shumë se 70 për qind e trazirave të Irakut ishin organizuar nga organizata e njëjtë si organizata Mojahedin dhe një nga anëtarët kryesorë të formimit të ISIL në Irak .

Për sa kohë që kjo sekte ishte në Irak çdo ditë, irakianët u përballën me vrasjet e përditshme brutale dhe të gjithë mungesën e zonave politike në Irak duke organizuar këtë sekt nën udhëheqjen e Rajavi dhe gruas së tij Maryam Rajavi.

Pas tërheqjes së këtij sekti në Irak, siç mund ta shihni, trazirat dhe vrasjet minimizohen.

Nëse jeni të kujdesshëm, tani Iraku nuk është në linjën e lajmeve të mediave dhe sipas statistikave të organizatave joqeveritare

Gjendja e trazirave irakiane është rritur në 15 për qind dhe një qetësi relative në Irak

Ju mund ta kontrolloni këtë faturë gjatë ekzistencës së këtij sekti në Irak nga arkivat dhe faturën pas largimit të kësaj sekt nga Iraku

Organizata i ka privuar anëtarët e familjeve dhe, nga ana tjetër, ju shihni se shumë anëtarë të këtij kulti përdorin lirinë, ligjin dhe rendin e vendit tuaj për të ndarë ose ikur nga ky kult.

Tani, për të parandaluar ikjen dhe presionin mbi anëtarët rajonal, sekteti ka lëvizur rregullat dhe pjesën tjetër të organeve në një zonë të largët 9 për të rivendosur regjimin diktatorial me anëtarët e pakënaqur.

Znj. Runa Voda, nënsekretare e Shtetit të Shqipërisë, Meqenëse inflacioni i krizës ekonomike globale dhe papunësia janë epidemike

Vendi juaj nuk është përjashtim për këtë problem dhe është një sekt me para të mëdha të marra nga Izraeli dhe vende të tjera.

Do të hyni në komunitetin tuaj dhe do të aktivizoni grupet mafioze në vendin tuaj

Për presionet e ardhshme në vendin tuaj dhe qeverinë tuaj, si një nga taktikat kryesore të këtij kulti, dhe nyja që mund të hapni sot, nesër ju duhet ta hapni atë.

Znj. Runa Voda, Zëvendës Ministre e Brendshme e Shqipërisë

Unë jam zyrtarisht duke shërbyer si një aktivist i të drejtave të njeriut për të vizituar qytetin e bukur të Parisit

Dhe mbikëqyrjen e trajtimit të emigrantëve tuaj shqiptarë

Unë ju ftoj zyrtarisht që të shkëmbeni pikëpamjet dhe përvojat nga miqtë dhe kolegët e mi dhe jeni gati për t'ju mirëpritur.

Duhet të theksohet se përkthimi i kësaj letre në gjuhën tuaj është bërë nga bashkatdhetarët tuaj dhe nëse keni ndonjë problem me amnistinë tuaj

NADERI  .  NADER

نادر نادری  . فرانسه