د10152018

Last updateد, 15 اکتبر 2018 11am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین فراخوان نجات یافتگان از فرقه رجوی در آلبانی

فراخوان نجات یافتگان از فرقه رجوی در آلبانی

طی ده روز گذشته سه نفر به اشکال مختلف توانسته اند از این اسارتگاه فرار کنند. یک نفر در راه بیمارستان با عصا فرار کرده است. نفر دوم در برنامه سیزده بدر با وجود تدابیر نگهبانی بالا فرصت را غنیمت شمرده و فرار نموده است. نفر سوم هم امروز توانسته مخفیانه خود را با پذیرش خطر به مقر کمیساریا در تیرانا رسانده و آزاد گردد.تنها راه نجات این افراد و گام گذاشتن به دنیای آزاد دریافت یاری و کمک از خارج است. این افراد همچون افراد اسیر مجبور به فرار از محل خود هستند. خیلی از این افراد جایی را نمی شناسند تا بتوانند فرار کرده و پناه بگیرند. بسیاری مغزشویی شده و تصور می کنند که دنیای بیرون سراسر فاسد و شیطانی است و راه نجاتی وجود ندارد

فراخوان نجات یافتگان از فرقه رجوی در آلبانی

بنیاد خانواده سحر ـ یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۷

نامه ای به دست بنیاد خانواده سحر رسید که عینا در زیر از نظرتان می گذرد:

دوستان عزیز در بنیاد خانواده سحر، سلام، خسته نباشید
فراخوان زیر از جانب تعدادی از نجات یافتگان در فرقه رجوی در آلبانی که به دلیل تهدیدات امنیتی آشکاری که از جانب فرقه متوجه آنان است مایل به ذکر نامشان نیستند صادر گردیده که از مسئولین محترم بنیاد درخواست می شود نسبت به درج آن در سایت سحر اقدام فرمایند.
با تشکر، زینال شهیدی، 11 آوریل 2018

فراخوان

بر اساس اخبار و شواهدی که از درون مقر فرقه رجوی در خارج از تیرانا به دست رسیده، اعضای فرقه در اسارتگاهی با عنوان اشرف 3 در وضعیت فوق العاده بدی قرار دارند و فشارهای روحی و صنفی بالایی بر آنان اعمال می گردد.
تنها راه نجات این افراد و گام گذاشتن به دنیای آزاد دریافت یاری و کمک از خارج است. این افراد همچون افراد اسیر مجبور به فرار از محل خود هستند. خیلی از این افراد جایی را نمی شناسند تا بتوانند فرار کرده و پناه بگیرند. بسیاری مغزشویی شده و تصور می کنند که دنیای بیرون سراسر فاسد و شیطانی است و راه نجاتی وجود ندارد.
بر اساس اطلاعات کسب شده از کسانی که طی این مدت توانسته اند فرار کنند مسئولین فرقه به تمامی اعضا گفته اند که تا حداقل شش ماه کسی حق صحبت کردن از جداشدن ندارد و در صورت مشاهده، فرد خاطی تنبیه خواهد شد. در مقابل طبق همین اطلاعات تعداد زیادی آماده فرار هستند و صرفا به دنبال فرصتی مناسب می گردند.
طبق اخبار رسیده صدها تن در میان دوستان خود اعلام کرده اند که اگر فقط بدانند گوشه ای امن برای استراحت و یک وعده غذا در روز خواهند داشت بی درنگ فرار خواهند نمود. از آنجا که این افراد سالیان سال هیچگونه ارتباطی با دنیای بیرون نداشته اند فرار آنان به لحاظ ذهنی به منزله فرار به تاریکی مطلق است.
ما نجات یافتگان از فرقه رجوی در آلبانی، از تمامی مجامع و فعالان سیاسی و حقوق بشری و بین المللی و جمیع خانواده ها و نجات یافتگان در سراسر دنیا، خواهان مداخله در امور مسائل مربوط به نفراتی هستیم که با ترفند های مختلف و با اجبار به اسارتگاه فرقه رجوی در خارج از تیرانا برده شده و به بردگی گرفته شده اند.
ما امضاء کنندگان زیر خواهان دخالت مستقیم ملل متحد هستیم به نحوی که تک تک نفرات را به بیرون از اسارتگاه موسوم به اشرف 3 آورده و بدون حضور مسئولین فرقه بعد از توجیه شرایط دنیای خارج با آنان مصاحبه نمایند تا نفرات در آزادی کامل تصمیم بگیرند.
مریم رجوی سرکرده فرقه تروریستی مجاهدین خلق باید به جرم جنایت علیه بشریت دستگیر و محاکمه شود. ما از تمام خانواده ها میخواهیم تا به دفاتر ملل متحد در هر جایی که هستند مراجعه کنند و فقط بپرسند که چرا در برابر جنایات این فرقه در حق اعضای خود که در آلبانی به گروگان گرفته ساکت هستند و حتی همکاری هم با آنان می کنند.

لیست امضاء کنندگان