د08262019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامۀ سرگشادۀ حسین نژاد به محمد سلامه سردبیر روزنامۀ مصری المسائیة

نامۀ سرگشادۀ حسین نژاد به محمد سلامه سردبیر روزنامۀ مصری المسائیة

قربانعلی حسین نژاد ـ پیوند رهایی ـ دوشنبه 20 جولای 2015

نامۀ سرگشادۀ حسین نژاد به محمد سلامه سردبیر روزنامۀ مصری المسائیة

این روزنامه نگار مصری در برنامۀ ویلپن مریم رجوی شرکت داشته و مقاله ای با عنوان «تظاهرات هفتاد هزار ایرانی در پاریس» در ستایش از این شوی مریم قجر منتشر کرده بود

این جز یک برنامۀ نمایشی سالانه و فریبکارانه برای فیلم برداری و عکس برداری نیست زیرا غایب بودن ایرانیان مقیم خارج که تعدادشان به پنج میلیون نفر بالغ می شود در این شوی سالانه روشن بود… این سازمان صندلی های خالی سالن را با هزاران دانشجوی اروپایی بویژه از کشورهای اروپای شرقی با دادن پول و غذا به آنان به علاوۀ ترتیب دادن برنامه های توریستی برایشان در فرانسه پر کرده بود و در میان دهها سخنران جشنواره حتی یک شخصیت ایرانی نبود.

آقای محمد سلامه سردبیر روزنامۀ مصری المسائیة؛

با درود و احترام؛

اینجانب علی حسین نژاد یکی از ساکنان سابق کمپ لیبرتی در بغداد و قبل از آن در قرارگاه اشرف در عراق متعلق به سازمان مجاهدین خلق و از جدا شدگان از این سازمان می باشم که در ماه آوریل سال ۲۰۱۲ به کمک یک هیأت از نمایندگی سازمان ملل متحد در عراق (یونامی) که ازکمپ لیبتی دیدار می کرد از این کمپ بیرون آمدم و اکنون ساکن فرانسه هستم.

اینجانب بعد از سی سال از این سازمان بیرون آمدم زیرا دیدم دیگر یک سازمان سیاسی اسلامی انقلابی نیست بلکه به یک فرقۀ مذهبی خاصی تبدیل شده که ربطی به اسلام ندارد و در خدمت امپریالیستها به رهبری آمریکا و صهیونیستها قرار گرفته بطوریکه این سازمان آنها را به حمله به ایران و راه انداختن یک جنگ ویرانگر دیگری در منطقه تشویق می کند جنگی بسا بدتر و ویرانگرتر از جنگ پیشین در عراق. این تحول و تغییر سازمان مذکور سالهاست که به دست رهبری آن مسعود و مریم رجوی مقیم پاریس صورت گرفته است رهبریی که ملیونها دلار از سرمایه های نفتی عراق را که دولت صدام حسین به آنها می داد بین دولتمردان و ارتش و اطلاعات آمریکا و اروپا و برخی شخصیتهای دیگر برای حمایت و دفاع از اهداف جنگ طلبانۀ آنها توزیع می کند اهدافی که به هیچوجه مورد حمایت مردم ایران نبوده ونیست. چنانکه دیدید و شنیدید ایرانیان بویژه جوانان ایرانی در خیابانهای تهران و شهرها یدیگر ایران توافق نهائی در پروندۀ اتمی ایران بین دولت ایران و قدرتهای بزرگ جهانی را با رقص و پایکوبی و خوشحالی با در دست داشتن تصاویر وزیر خارجۀ ایران جشن گرفته و از اینکه سایۀ جنگ و ویرانی از روی ایران و جهان کنار رفته شاد و شکرگزار بودند. این همان مردمی است که سازمان مجاهدین خلق ایران ادعای رهبری آنها را دارد و می گوید که این سازمان آلترناتیو برای حاکمیت به این مردم می باشد در حالیکه این سازمان پیوسته شعار جنگ علیه ایران را داده و می دهد و ادعا می کرد که مردم ایران مخالف گفتگوهای اتمی هستند. این توافق و جشن مردمی در ایران امیدهای رهبران سازمان تروریستی مجاهدین خلق را برباد داد و همۀ حسابهای و سرمایه گذاریهای آنها روی جنگ با انواع جاسوسیها و اطلاعات دادن به آمریکا و اروپا علیه منافع مردم ایران را ساقط کرد و ثابت نمود که این سازمان دیگر هیچ تأثیر و نقشی در امور مربوط به ایران نه در سطح بین المللی و نه در سطح داخل ایران ندارد و پایگاه مردمی خود در ایران را بکلی از دست داده است.

رهبری سازمان مجاهدین خلق از سال ۱۹۸۹ به همۀ ما دستور داد که همسران خودمان را طلاق دهیم و رهبر عقیدتی سازمان مسعود رجوی فتوای حرام بودن خانواده و ازدواج را بر خلاف نص صریح قرآن و سنت پیامبر صادر کرد بطوریکه اکنون بیست سال است که تمام اعضا و کادرهای سازمان چه در عراق و چه در خارج اعم از زن و مرد همسران خودشان را طلاق داده اند و یا ازدواج نکرده اند. مهدی ابریشمچی مرد شماره دو سازمان بعد از مسعود رجوی که اکنون مقیم فرانسه و دستیار همسر سابق خود مریم رجوی است که از شوهرش مهدی در سال ۱۹۸۵ جدا شد و همان روز با مسعود رجوی بدون مراعات عدۀ شرعی ازدواج کرد در سال ۲۰۰۱ وقتی در عراق بودیم به ما گفت همسران شما پا جای پای مریم گذاشته و شما را طلاق داده و با برادر مسعود ازدواج کرده اند!!.

تا کنون بیش از هزار تن از اعضا و کادرها و مسئولین سازمان مجاهدین از آن جدا شده اند که بسیاری هم از میان زنان می باشند که برخی نیز اعضای شورای رهبری سازمان بودند که پرده از بسیاری رسوایی های جنسی رهبر سازمان مسعود رجوی همسر مریم رجوی برداشتند. همچنین جدا شدگان سازمان موارد زیادی از زندان و شکنجه و قتل مخالفان رهبری سازمان در قرارگاههای این سازمان در عراق را افشا کرده اند.

همۀ افراد این سازمان از هر گونه تماس و ارتباط با افراد خانواده هایشان محروم و ممنوع هستند و استفاده از هر گونه وسیلۀ ارتباطی اعم از رادیو و کانالهای تلویزیونی و انترنت و موبایل تماما برای اعضای سازمان ممنوع می باشد و تنها در اختیار رهبری و مسئولانی است که مأموریتهای ارتباطی خاص سازمان را دارند.

رهبران سازمان به من اجازه نمی دادند با دختر بزرگم زینب که اکنون در کمپ لیبرتی متعلق به این سازمان در بغداد می باشد دیدار کنم در حالیکه هر دوی ما داخل سازمان و در کمپ اشرف در عراق بودیم و به آن دخترم اجازه ندادند حتی با خواهر کوچکترش مونا که از ایران برای دیدار اولین بار بعد از سی سال با من یعنی پدرش و با خواهرش در داخل سازمان به عراق آمده بود دیدار کند. دختر کوچکم توانست با من دیدار کند زیرا من از سازمان مجاهدین خلق یک و نیم سال پیش از طریق سازمان ملل متحد بیرون آمدم ولی او نتوانست علیرغم تلاشهای کمیساریای عالی پناهندگان و وزارت حقوق بشر عراق با خواهرش که در مقر سازمان یعنی کمپ لیبرتی در بغداد می باشد دیدار کند زیرا رهبران این سازمان مسعود رجوی ومریم رجوی دیدارهای خانوادگی را تحریم کرده اند. این دو خواهر ۳۲ و ۳۶ ساله هر گز در عمرشان همدیگر را ندیده اند.

اینجانب از بیش از بیست و پنج سال پیش در بخش روابط با عراق در سازمان به عنوان مترجم ارشد همۀ نامه ها و بیانیه ها و اسناد و نوشته ها و کتابهای رهبری و اطلاعیه ها و نشریات سازمان کار می کردم از جمله ترجمۀ بسیاری نامه ها و بیانیه ها و حتی مصاحبه های از قبل آماده شده به زبان فارسی!! به علاوۀ بیانیه های جعلی با ادعای امضای میلیونها عراقی!! که تماما به فارسی نوشته می شدند و من آنها را به عربی ترجمه می کردم!!، همچنین دخالتهای آشکار رهبری سازمان در اوضاع عراق برای تشدید اختلاف و تعمیق شکاف بین لیست العراقیه (اپوزیسیون عراق) و دیگر جریانها.

من از طریق ترجمۀ نامه های شخص رجوی به صدام حسین و صورت جلسه های دیدار بین آندو و نیز بین او و رئیس اطلاعات عراق در آنموقع سرلشکر طاهر شاهد عینی دادن ماهانه سه میلیون بشکه نفت به صورت کوپن به سازمان بودم که توسط دفاتر سازمان در اروپا و آمریکا به فروش رفته و تبدیل به میلیاردها دلار می شد که مورد سرمایه گذاری در آن کشورها و در عراق و چندین کشور عربی دیگر قرار گرفته که تا کنون منبع اصلی درآمدهای میلیاردی سازمان می باشد. تازه اینها غیر از دهها هزار سلاح و تجهیزات عراق می باشد که رهبری سازمان تسلیم دشمنان و اشغالگران عراق یعنی آمریکائیان نمود به علاوۀ جاسوسی های سازمان برای آمریکاییها علیه مقاومت دلیرانۀ عراق که من از طریق کارم در سازمان یعنی ترجمه شاهد عینی آنها بودم.

و امروز نیز این فرقه چشم به تصرف عراق توسط دشمنتان گروه داعش دوخته و آن گروه را به این کار تشویق می کند و آن را در رسانه هایش مورد تمجید و ستایش قرار می دهد و داعشی ها را “عشایر انقلابی عراق” و”انقلابیون عراق” و”مردم بپاخاستۀ عراق” توصیف می کند به این امید که داعش همۀ عراق را بگیرد تا باقی ماندن این فرقه در عراق را تضمین کنند و از فروپاشی آن جلوگیری کرده و رهبران آن را از دستگیری و محاکمه به علت ارتکاب جنایات علیه عراقیان نجات دهند.

از این رو به شما سفارش می کنم که بعد از این هر گونه دعوت رهبران این فرقه از شما برای نوشتن مقاله به نفع سیاستها و اهداف آنها و برای حضور در جشنها و گردهمایی های مریم رجوی در پاریس یا جاهای دیگر را نپذیرید و آنها را رد کنید تا چهره و اعتبارتان و خوش نامی تان را حفظ کنید زیرا هدف آنها تنها و تنها بهره برداری از اعتبار و شهرت شما برای پیشبرد اهداف گروهی و جریانی خودشان است که ضد آرمانها و عرف و اخلاق ملت ما و عرف و فرهنگ ملتهای عرب و مسلمان نیز می باشد.

لذا از شما می خواهم به رهبری این سازمان اجازۀ بهره برداری از چهره و اعتبارتان و شهرتتان برای پیشبرد هدف سودجویانۀ خاص خودش را ندهید هدفی که نگهداشتن فرزندان و دوستان ما در دوزخ عراق زیر آتش موشکهای تروریستی فرقه ای در عراق برای قراردادن آنان به عنوان سپر بلا برای قربانی شدن در نتیجۀ اشتباهات کشندۀ این رهبری طی سی سال گذشته است که نه مبارزه بلکه دخالت در امور عراق و ارتکاب جنایات تروریستی در ایران و عراق بوده است.

همچنین از شما می خواهم که به جای افتادن در دام رهبری این سازمان برای شریک کردن شما در خون فرزندانمان و در جنایتهای تروریستی در عراق از فعالیتهای ما خانواده ها برای نجات فرزندانمان از اسارت رجوی در جهنم عراق و انتقال آنان به کشورهای ثالث برای حفظ جان آنان حمایت کنید.

اما در مورد آنچه جنابعالی در مورد جشنوارۀ این سازمان در سالن ویلپن فرانسه نوشته اید باید بگویم که این جز یک برنامۀ نمایشی سالانه و فریبکارانه برای فیلم برداری و عکس برداری نیست زیرا غایب بودن ایرانیان مقیم خارج که تعدادشان به پنج میلیون نفر بالغ می شود در این شوی سالانه روشن بود شوی که در سالگرد دستگیری مریم رجوی و تعدادی از سران دیگر سازمان مجاهدین خلق توسط پلیس فرانسه در ژوئن سال ۲۰۰۳ به اتهام ارتکاب اعمال تروریستی و پولشویی برگزار می شود. این سازمان صندلی های خالی سالن را با هزاران دانشجوی اروپایی بویژه از کشورهای اروپای شرقی با دادن پول و غذا به آنان به علاوۀ ترتیب دادن برنامه های توریستی برایشان در فرانسه پر کرده بود و در میان دهها سخنران جشنواره حتی یک شخصیت ایرانی نبود و تمام سخنرانان از مقامات سابق آمریکایی و اروپایی یا نمایندگان پارلمانها از کشورهای مختلف بودند که سازمان آنها را با دادن پولهایی به آنها به جشنواره اش کشانده بود و یک سؤال مهم توسط شخصیتهای خارجی شرکت کننده در جشنواره مطرح بود: ایرانیها کجایند؟ و کو شخصیتها و سیاستمداران ایرانی از دیگر گروههای اپوزیسیون در داخل یا خارج ایران؟…

در این رابطه به شما توصیه می کنم که مقالۀ آقای حاتم استانبولی در روزنامۀ فلسطینی “المنار” چاپ بیت المقدس را که خودش در فستیوال مذکور به دعوت این سازمان شرکت داشته در لینگ زیر بخوانید. ایشان مشاهدات خودش و فضای حاکم بر جشنواره و جریانات آن از جمله جلوگیری از سخنرانی یک نمایندۀ پارلمان مصر که به این جشنواره دعوت شده بود را به رشتۀ تحریر در آورده است.

در خدمت به حقوق بشر موفق باشید.

علی حسین نژاد

از اعضای قدیمی و مترجم ارشد سابق سازمان مجاهدین خلق ایران

18 ژوئیه ۲۰۱۵ – پاریس – فرانسه

متن عربی نامه

السید محمد سلامة رئیس تحریر صحیفة “المسائیة” المصریة المحترم؛

تحیة طیبة؛

إنی علی حسین نجاد أحد سکان مخیم الحریة (لیبرتی) سابقا فی بغداد ومعسکر أشرف التابع لمنظمة مجاهدی خلق فی العراق وﻣﻦ ﺍﻟﻤﻨﺸﻘﻴﻦ ﻋﻦ هذه المنظمة خرجت من صفوفها ومن مخیم الحریة (لیبرتی) فی شهر نیسان (أبریل) عام ۲۰۱۲ بمساعدة من وفد للبعثة الدولیة للأمم المتحدة لمساعدة العراق (یونامی) کان یزور المخیم وإنی الآن أسکن فی فرنسا.

ﺍﻧﻔﺼﻠﺖ ﻋن المنظمة ﺑﻌﺪ ﺛﻼ‌ﺛﻴﻦ ﻋﺎﻣﺎ ﻷ‌ﻧﻬﺎ ﺗﺤﻮﻟﺖ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻤﺔ ﺳﻴﺎﺳﻴﺔ إﺳﻼ‌ﻣﻴﺔ ﺛﻮﺭﻳﺔ ﺇﻟﻰ ﻃﺎﺋﻔﺔ ﺩﻳﻨﻴﺔ ﺧﺎﺻﺔ ﻻ‌ ﺻﻠﺔ ﻟﻬﺎ ﺑﺎﻹ‌ﺳﻼ‌ﻡ ﺗﺨﺪﻡ ﺍﻹ‌ﻣﺒﺮﻳﺎﻟﻴﻴﻦ ﺑﺰﻋﺎﻣﺔ ﺃﻣﻴﺮﻛﺎ ﻭﺍﻟﺼﻬﺎﻳﻨﺔ ﺑﺘﺸﺠﻴﻌﻬﻢ ﻋﻠﻰ ﺍﻟﻬﺠﻮﻡ ﻋﻠﻰ ﺇﻳﺮﺍﻥ ﻭﺇﺛﺎﺭﺓ ﺣﺮﺏ ﻣﺪﻣﺮﺓ ﺃﺧﺮﻯ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﻨﻄﻘﺔ ﺃﺷﺪ ﻓﺘﻜﺎ ﻣﻦ ﺳﺎﺑﻘﺘﻬﺎ ﻓﻲ ﺍﻟﻌﺮﺍﻕ ﻭﺗﻢ ﻫﺬﺍ ﺍﻟﺘﺤﻮﻝ ﻣﻨﺬ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﻋﺪﻳﺪﺓ ﻋﻠﻰ ﺃﻳﺪﻱ ﻗﻴﺎﺩﺗﻬﺎ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻭﻣﺮﻳﻢ ﺭﺟﻮﻱ ﺍﻟﻤﻘﻴﻤﺔ ﻓﻲ ﺑﺎﺭﻳﺲ ﺍﻟﺘﻲ ﺗﻨﻔﻖ ﻣﻼ‌ﻳﻴﻦ ﺍﻟﺪﻭﻻ‌ﺭﺍﺕ ﻣﻦ ﺛﺮﻭﺓ ﺍﻟﻌﺮﺍﻕ ﺍﻟﻨﻔﻄﻴﺔ ﺍﻟﺘﻲ ﺯﻭﺩﺗﻬﺎ ﺑﻬﺎ ﺣﻜﻮﻣﺔ ﺻﺪﺍﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻭﺗﻮﺯﻋﻬﺎ ﻋﻠﻰ ﺭﺟﺎﻝ ﺩﻭﻟﺔ ﻭﺟﻴﺶ ﻭﺍﺳﺘﺨﺒﺎﺭﺍﺕ ﺃﻣﺮﻳﻜﻴﻴﻦ ﻭﺃﻭﺭﺑﻴﻴﻦ ﻭﺑﻌﺾ ﺍﻟﺸﺨﺼﻴﺎﺕ من المسؤولین الأمریکیین الکبار السابقین ﻟﺪﻋﺎﻳﺔ ﻭﺩﻋﻢ أﻫﺪﺍﻓﻬﺎ ﺍﻟﺤﺮﺑﻴﺔ ﺍﻟﺘﻲ ﻻ‌ ﻳﺪﻋﻤﻬﺎ ﺍﻟﺸﻌﺐ ﺍﻹ‌ﻳﺮﺍﻧﻲ کما رأیتم وسمعتم احتفال الإیرانیین خاصة الشباب منهم فی شوارع طهران والمدن الإیرانیة الأخرى بحصول الاتفاق النهائی فی الملف النووی الإیرانی بین الحکومة الإیرانیة والقوى العظمى راقصین مبتهجین حاملین صور وزیر الخارجیة الإیرانی فرحا وشکرا لزوال شبح الحرب والدمار من على إیران والعالم وهذا هو الشعب الذی یدعی منظمة مجاهدی خلق الإیرانیة قیادته وکونها بدیلا للنظام فی الحکم لهذا الشعب فیما کانت هذه المنظمة ولا تزال تطلق شعار الحرب ضد إیران وکانت تدعی أن الشعب الإیرانی یعارض المفاوضات النوویة.

إن حصول هذا الاتفاق والاحتفال الشعبی الإیرانی به بددا آمال قادة منظمة مجاهدی خلق الإرهابیة وأسقطا کل حساباتهم ومراهناتهم الخاسرة على وقوع الحرب بتجسسهم وتزویدهم أمیرکا وأوربا بالمعلومات ضد مصالح الشعب الإیرانی وأثبتا أن هذه المنظمة لم تعد تمتلک أی تأثیر ودور فی الشؤون الإیرانیة لا على الصعید الدولی ولا على صعید الداخل الإیرانی وهی قد فقدت کل قاعدتها الشعبیة فی إیران.

إن قیادة منظمة مجاهدی خلق أمرتنا جمیعا فی المنظمة منذ عام ۱۹۸۹ بتطلیق أزواجنا حیث أفتى زعیم ومرشد المنظمة مسعود رجوی بحرمة تشکیل العائلة والزواج وذلک خلافا للنصوص الصریحة للقرآن والسنة فمنذ أکثر من عشرین سنة جمیع کوادر وأعضاء المنظمة سواء فی العراق أو الخارج مطلقون ومطلقات أو غیر متزوجات إلا شخص الزعیم المرشد مسعود رجوی زوج مریم فی باربس والذی أفتى بأن جمیع نساء المنظمة زوجاتها وقال لنا مهدی أبریشمجی الرجل الثانی بعد مسعود فی المنظمة والمقیم حالیا فی فرنسا کمساعد لزوجتها السابقة مریم رجوی التی طلقت زوجها مهدی عام ۱۹۸۵ وتزوجت فی الیوم نفسه من مسعود رجوی دون الالتزام بالعدة الشرعیة قال لنا عام ۲۰۰۱ عندما کان فی العراق إن زوجاتکم طلقنکم وتزوجن من الأخ مسعود احتذاء بمریم التی طلقتنی وتزوجت من الأخ مسعود!!…

إن القیادة الحالیة لمنظمة مجاهدی خلق وبهروبها من إیران ولجوئها إلى أوربا ثم إلى العراق حرفت مسار النضال والکفاح لأولئک الأبطال بحیث أصبحت مخططات وسیاسات هذه القیادة تخدم فعلا نظام الملالی الغاشم لأنها أفقدت شعبیة منظمتنا وأوقعت ضربة قاصمة للمقاومة الشعبیة الإیرانیة الباسلة لا مجال هنا لتحلیلها وشرح کیفیتها وتداعیاتها مما اضطرها إلى التعلق بأثواب الغرب وفی مقدمته أمیرکا وشخصیات أمیرکیة وأوربیة والتعاون معهم والتجسس لصالحهم لشطبها من قائمة الإرهاب أملا موهوما بأن ذلک سیبعدهم عن النظام وسیدفعهم إلى الهجوم على إیران أو إعادة أسلحتنا وتمهید الطریق أمامنا للهجوم على إیران وإسقاط النظام انطلاقا من أرض العراق ومن هذا المنطلق أصرت وتصر قیادة منظمتنا على البقاء فی العراق ولکننا کنا فی داخل المنظمة فی العراق وکثیرون من أعضائها فی الخارج ومن أعضاء المجلس الوطنی للمقاومة الإیرانیة نقول إنه یجب الخروج من جحیم العراق والعودة إلى اللجوء فی البلدان الحرة لممارسة النشاط نحو الشعب الإیرانی وداخل إیران بالاعتماد على المعارضة من جیل الشباب الإیرانی فی الداخل والمجامیع والشخصیات المناضلة فی إیران باستخدام وسائل الاتصالات الحدیثة والمتطورة والآن کثیرون من المجاهدین والشخصیات الأعضاء فی المجلس الوطنی للمقاومة انفصلوا وینتقدون خطوط وسیاسات قیادة الزوجین رجوی (مسعود ومریم) القائمة على إبقاء ما یقارب ألفین من أولادنا وأعزائنا والمواطنین الإیرانیین فی العراق حیث یتعرض حیاتهم للخطر وکذلک سیاستها القائمة على الاعتماد على الأجانب بدلا من الاعتماد على شعبنا الإیرانی.

حتی الآن انشق أکثر من ألف من أعضاء منظمة مجاهدی خلق الإیرانیة وکوادرها و مسئولیها وکثیر منهم من النساء وبعضهن من عضوات مجلس قیادة المنظمة اللواتی کشفن عن فضائح جنسیة کثیرة لقائد المنظمة مسعود رجوی زوج مریم رجوی. کما کشف المنشقون عن المنظمة حالات عدیدة من السجن والتعذیب والقتل ضد معارضی قیادة التنظیم فی مقرات وقواعد المنظمة فی العراق.

جمیع أفراد المنظمة محرومون وممنوعون من أی اتصال بأفراد عوائلهم والعالم الخارجی واستخدام أی من وسائل الاتصال الحدیثة من الإذاعة وقنوات التلفزة والإنترنت والموبایل کلها ممنوع لأعضاء المنظمة إلإ للقیادة والمسؤولین عن مهام مواصلاتیة خاصة للمنظمة وحتى لم یکن یسمحون لی بأن ألتقی ببنتی الکبرى(زینب) التی تتواجد حالیا فی مخیم لیبرتی للمنظمة ببغداد عندما کنا الاثنان فی معسکر أشرف للمنظمة فی العراق ولم یسمحوا لها حتى بلقاء شقیقتها الصغرى (منى) التی کانت قد جاءت من إیران إلى العراق للقاء لأول مرة بعد ثلاثین عاما معی أی مع والدها ومع شقیقتها داخل المنظمة فتمکنت من لقائی لأنی خرجت من صفوف المنظمة قبل عام عبر الأمم المتحدة ولکنها لم تتمکن من لقاء أختها المتواجدة فی مقر المنظمة مخیم لیبرتی فی بغداد بسبب کون الزعیم المرشد مسعود رجوی ونائبته وزوجته مریم رجوی قد حرما اللقاءات العائلیة وذلک رغم جهود مفوضیة اللاجئین ووزارة حقوق الإنسان العراقیة لترتیب لقاء بین الشقیقتین فی ۳۲ و۳۶ من عمرهما واللتین لم تر بعضهما البعض قط!.

إنی کنت أعمل منذ أکثر من خمسة وعشرین عاما فی قسم العلاقات مع العراق فی المنظمة کالمترجم الأقدم لکل رسائل وبیانات ووثائق وکتابات وکتب القیادة ومنشورات المنظمة وحتى المقابلات المعدة مسبقا باللغة الفارسیة!! إلى العربیة!! إضافة إلى البیانات المزورة بزعم تواقیع ملایین العراقیین!! والتی کانت کلها تکتب بالفارسیة وأنا کنت أترجمها إلى العربیة!!. إلى جانب تدخلات سافرة لقیادة المنظمة فی أوضاع العراق لتشدید الخلاف والشقاق بین قائمة العراقیة والکیانات الأخرى.

وکنت شاهد عیان عبر ترجمتی لرسائل شخص رجوی إلى صدام حسین ومحاضر الاجتماع بینهما وکذلک بینه وبین رئیس المخابرات العراقیة آنذاک الفریق طاهر على تزوید صدام حسین منظمتنا آنذاک بثلاثة ملایین برمیل من النفط شهریا على هیئة کوبینات کانت مکاتب المنظمة فی أوربا وأمیرکا تبیعها وتحولها إلى ملیارات الدولارات وتستثمرها هناک وفی العراق وبلدان عربیة أخرى حتى الآن کالمصدر الرئیس لأموال وإیرادات المنظمة الملیاریة، ناهیک عن عشرات الآلاف من أسلحة ومعدات العراق التی سلمتها قیادة المنظمة لأعداء ومحتلی العراق أی الأمریکان وتجسسات المنظمة للأمریکان ضد المقاومة العراقیة الباسلة والتی کنت أنا شاهد عیان علیها عبر مهنتی فی المنظمة أی الترجمة. والیوم تتطلع هذه الزمرة إلى استیلاء عدوکم تنظیم داعش على العراق وتشجعها على ذلک وتمتدحها وتؤیدها فی وسائل إعلام الزمرة بوصفها بأنهم “عشائر العراق الثوریة” و”ثوار العراق” و”أبناء الشعب العراقی الثائر” أملا فی استیلاء داعش على کامل العراق لضمان بقائها هناک لمنع تفسخها وانهیارها وإنقاذ قادتها فی العراق من الاعتقال والمحاکمة بسبب ارتکابهم جرائم ضد العراقیین.

ﻓﻠﺬﻟﻚ ﺃﻧﺼﺢ سیادتک ﻧﺼﻴﺤﺔ ﺍﻷ‌ﺧﻮﺓ ﻭﺍﻹ‌ﺳﻼ‌ﻡ ﺑﺮﻓﺾ أی طلب یأتی منهم إلیک بکتابة المقال لصالح سیاساتهم وأهدافهم و رفض أیة دعوة من قیادات هذه الزمرة لسیادتک ﻟﺤﻀﻮﺭ احتفالات وتجمعات مریم رجوی فی باریس أو أی مکان آخر فی الأوقات اللاحقة ﻭﺫﻟﻚ ﺣﻔﺎﻇﺎ ﻋﻠﻰ ﻭﺯﻧک ﻭﺳﻤﻌﺘک ﺍﻟﺸﺮﻳﻔﺔ ﻭﺍﻟﺤﺴﻨﺔ لأ‌ﻭﺯﻧک الصحافی من أجل تحقیق ﺃﻫﺪﺍﻓﻬﻢ الجهویة والفئویة المناقضة لأمنیات شعبنا وأعرافه وأعراف وثقافة الشعوب العربیة والمسلمة أیضا.

فأرجوک أن لا تسمح لقیادة المنظمة باستغلال وزنک وسمعتک ومصداقیتک لتمریر هدفها النفعی وهو إبقاء أولادنا وأصدقائنا فی جحیم العراق تحت نیران صواریخ الإرهاب الطائفی فى العراق لجعلهم أکباش فداء ثمنا لأخطائها القاتلة طیلة السنوات الثلاثین الماضیة والتی لم تکن نضالا وإنما کانت تدخلا فی شؤون العراق وارتکاب جرائم إرهابیة فی کل من إیران والعراق.

کما وأرجوک أن تساعد حملات نحن العوائل لإنقاذ أولادنا من أسر رجوی فی جحیم العراق ونقلهم الى البلدان الثالثة حفاظا لحیاتهم وذلک بدلا عن الوقوع فی فخ قیادة هذه المنظمة الإرهابیة.

أما بخصوص ما کتبت سیادتک حول مهرجان المنظمة فی قاعة مدینة ویلبن الفرنسیة فلابد لی أن أقول إنه لیس إلا تظاهرا سنویا مراوغا وخادعا بهدف التصویر فقط لأن غیاب الإیرانیین فی المهجر والذین یبلغ عددهم خمسة ملایین نسمة کان واضحا فی هذه المسرحیة السنویة التی تقام وتجرى فی ذکرى اعتقال مریم رجوی وعدد من القیادیین الآخرین لمنظمة مجاهدی خلق من قبل الشرطة الفرنسیة فی یونیو (حزیران) عام ۲۰۰۳ بتهمة ارتکاب أعمال إرهابیة وغسل الأموال. وکانت المنظمة قد أملأت الکراسی الفارغة فی القاعة بآلاف الطلاب الأوربیین خاصة من بلدان أوربا الشرقیة بإعطاء أموال لهم وإطعامهم إضافة إلى ترتیب برامج سیاحیة فی فرنسا ولم یکن فی صفوف العشرات الذین ألقوا کلمات أمام المهرجان أیة شخصیة إیرانیة ولو بواحدة وکان کل المتکلمین من أصحاب المناصب السابقة فی الحکومات الأمریکیة والأوربیة أو برلمانیین من مختلف البلدان کانت المنظمة قد جرتهم إلى مهرجانها بتقدیم أموال لهم وکان هناک سؤال بارز تطرحها الشخصیات الأجنبیة المشارکة فی المهرجان وهو: أین الإیرانیون؟ وأین الشخصیات الإیرانیة والسیاسیون الإیرانیون من الجماعات المعارضة الأخرى داخل إیران أو خارجها؟!…

وفی هذا الإطار أوصیک بقراءة مقال السید حاتم إسطنبولی فی صحیفة “المنار” الفلسطینیة المقدسیة الذی حضر المهرجان المذکور بدعوة من المنظمة ثم کتب ما شاهده ووقف علیه من مجریات وأجواء المهرجان بما فی ذلک منعهم نائبا فی البرلمان المصری والمدعو لمهرجانهم من إلقاء الکلمة؛ والمقال على الرابط التالی:

ﻭﺍﻟﻠﻪ ﻣﻦ ﻭﺭﺍﺀ ﺍﻟﻘﺼﺪ ﻭﻫﻮ موفقکم ﻓﻲ ﺧﺪﻣﺔ حقوق الإنسان.

ﻋﻠﻲ ﺣﺴﻴﻦ ﻧﺠﺎﺩ من الأعضاء القدامى والمترجم الأقدم السابق فی منظمة مجاهدی خلق الإیرانیة

18 تموز – یولیو – ۲۰۱۵ – باریس – فرنسا

منبع : پیوند رهایی