ش06232018

Last updateش, 23 جون 2018 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها

خذف فیزیکی مالک شراعی توسط سران فرقه رجوی در آلبانی:

خیلی ساده رجوی برای بقای مریم که در اروپا بتواند لانه های ترور را بر پانگه دارد تمام نفرات را هم حاضر به قربانی بود کما اینکه بعد از کشتار نوزدهم فروردین در اشرف که سی و شش نفر کشته شدندبا وقاهت تمام گفت کم داده ایم و این کمترین بها بوده است او حتی پسر خود را هم که جز ناراضیان به خود او بود به قتلگاه فرستاد اما محمد از گلوله ها جان سالم بدر برد,اما حالا چرا این مرگ های مشکوک .بله مالک نفری بود که در کشتار اشرف بود و اطلاعاتی داشت که هیچ وقت به زبان نیاورد و حتی یکبار هم به یکی از دوستانش گفته بود که من نمیتوانم چیزی بگویم چون برایم سخت تمام میشود ولی در این اواخر جانش به لبش رسیده بود و قصد خروج از سازمان را داشت اما یک دفعه اعلام شد که در آب غرق شده است چیزی که مرغ پخته را هم به خنده می اندازد آنهم در مورد مالک که از سیزده سالگی در آب بوده است و برای اینکه خودش را نشان بدهد در ایران بادوستانش مسابقه میداده که از عرض کارون با شنا عبور کند و این کار را بارها وبارها انجام داده بوده است .

ادامه مطلب...

مرگ مشکوک «مالک شراعی» در آلبانی و اظهارات عجیب در سایت فرقه رجوی / کسی که مالک او را نجات داده گفته وی سالم بود

بر اساس گزارش سایت فرقه رجوی، مالک شراعی، یکی از اعضای اسیر در فرقه ۳ روز پیش به دنبال نجات دوست خود هنگام شنا، غرق شده است.
مجید آتش افروز در این باره نوشت:«مرگ مشکوک مالک شراعی یاد آور سکوت باند تروریستی مریم قجر درست مثل سال های ۷۳ در زندان اشرف است که نفرات را سر به نیست می کردند و به اسم عملیات رفته و کشته شده به خانواده قربانیان اعلام می کردند,اما این بار چیزی پنهان نمی شود، چون در کشور عراق نیستیم و صدام هم نیست. این بار در چند نوبت این خبر که «مالک شراعی» در یک سد غرق شده، به گوش مردم آلبانی رسید,این حرکت مشکوک است، چون مالک خودش نجات غریق بود و خیلی هم در کارش ماهر بود. به قول خیلی از جدا شدگان باز هم یک خبر مشکوک از طرف فرقه منتشر شده است، کسی که مالک او را نجات داده گفته وی سالم بود و مرا نجات داد و داشت بر می گشت که اینجاست باید به گذشته مراجعه کرد.

خاطرات دوران اسارت از سی خرداد 1360

یازده ماهی بود که درعراق اسیر بودم،رادیو داشتیم البته بطور مخفی و از تحولات بیرون و اخبار روز مطلع می شدیم، درکمپ مصل بودم، کسانی که به رادیو گوش می دادند اخبار را در شب روی کاغذ می نوشتند و روز بعد بطور چرخشی درهر آسایشگاه خوانده می شد، از اخبار درون ایران هم خبردار بودیم اما گاهی اخباری که گمان می رفت جو اردوگاه را ملتهب میکند توسط دست اندکاران خبر که در اصل صاحبان رادیو بودند پخش نمی شد،آنروز روز وحشتناکی بود، روزی که هرگز از خاطرم نمی رود، صبح روز سی خرداد سال 1360، همان روزی که مجاهدین در درون ایران اعلام جنگ مسلحانه کردند،بطور معمول ساعت هفت صبح پس از صبحانه که همیشه آش بود در محوطه اردوگاه با دوستانم قدم میزدم، ناگهان سربازان عراقی سوت زدند، با صدای سوت بایستی به داخل آسایشگاه ها می رفتیم،اما عجله سربازان عراقی برای اینکه سریعتر به داخل برویم کمی مشکوک بود، درها را قفل کردند و رفتند، هر کس نظری می داد که شاید باز هم عده ای را می خواهند تنبیه کنند یا شاید می خواهند وسایل مان را تفتیش کنند ووو

از بیانیه ۵۸ ماده ای فرقه رجوی در درون تا بیانیه ۱۰ ماده ای در بیرون

محتوای بیانیه ۵۸ ماده ای رجوی در یک کلام چیزی جز سرکوب وحشیانه قربانیان نگونبخت در درون مناسبات نبود از انجا که تمام استراتژی و ایدئولوژی رجوی در طی سالیان به شکست منتهی شده بود و از انجا که قربانیان دیگر تحمل این همه دیوانگی این خودشیفته قدرت را نداشتند و از طرفی موجی از نارضایتی کل سازمان مجاهدین را فرا گرفته بود رجوی تصمیم به سرکوب قربانیان داشت به هر وسیله ممکن حتی به قیمت کشتن نفرات زیرا بحران به بالاترین حد ممکن خود رسیده بود ، در همین نشست ها بود که بسیاری از قربانیان نگونبخت را هزار بار بدتر از سنگسار کردند و بجای سنگ تف می انداختند و علنا میگفتند اگر بخواهیم اعدام تان میکنیم این شعاری بود که در تمامی نشست ها به صراحت میگفتند ، همچنین در همین بیانیه ۵۸ ماده ای نیز به صراحت زندان وشکنجه و تحویل داده شدن به گرگ های صدام حسین در ابوغریب  نیز اورده شده بود .

پاسخ به سوالات قسمت اول

این سوال دو بخش جواب میدهم . قسمت اول اینکه افرادی که قبل از سال ۱۳۶۰ یعنی بعد از انقلاب به سمت مجاهدین می رفتند این بود که در این مقطعه کوتاه فضای باز سیاسی که وجود داشت . هر فردی به سمت یک جریانی می رفت عده ای به سمت جریانات مارکسیتی و کلا چپ ها در طیف های مختلف می رفتند . عده ای که مذهبی بود به سمت طیف های مذهبی حکومتی می رفتد. طیفی هماز جوانان به طرف احزاب مذهبی مانند مجاهدین یا شریعتی …می رفتند,از سال ۱۳۶۰ به بعد دیگر چندان نیروی مجاهدین نتوانستند از داخل ایران جذب کنند از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ مجاهدین شروع کردن از ایرانیانی که در ترکیه یا در حاشیخ خلیج فارس یا مقطعی پاکستان کار میکردند با دوز وکلک و دروغ اینها را به عراق می اورند تحت عنوان اینکه شش ماه در عراق کار کنند برای این سازمان بعد این تشکیلات در اروپا برای انها پناهندگی می گرد و به اروپا می برد و دروغ های دیگر که در این رابطه دست انها کاملا روشن شد بعد از سقوط صدام حسین پدر معنوی مجاهدین بیش از ۹۰ در صد این افراد از تشکیلات یا گریختن یا جدا شدند .

ادامه مطلب...

حتی یک روده راست در شکم رجوی ها نیست!

سرمقاله ای در رسانه ی اصلی باندرجوی ، که مشحون از تحریف آشکار واقعیت وپنهان نگه داشتن مسئله ی اصلی  است، با عنوان ” عضویت در پیمان شانگهای ” ، منتشر شده که دربخشی ازآن آمده است :” امسال خود روحانی برای حضور در اجلاس پیمان شانگهای به چین رفت و یک بار دیگر شخصاً درخواست عضویت رژیم در این پیمان را تقدیم اعضای پیمان شانگهای کرد، اما باز هم اعضای این پیمان دست رد به سینه روحانی زدند و حاضر به پذیرش رژیم نشدند “.جریان ازاین قرار است که ازمدت ها پیش، حکومت عربستان  دست به اقدامات خزنده ای در تاجیکستان زد و پول هایی درآنجا هزینه نمود که یک مورد آن تاسیس یک بانک یا یک مرکز اقتصادی با ۲۰۰میلیون دلار در تاجیکستان بود!بدنبال این فتنه گری های عربستان ، دولت تاجیکستان اقدام به انجام اعمال خصمانه بر علیه ایران نمود واتهاماتی را برعلیه ایران مطرح کرد که هرگز مستنداتی برله این اقدامات خود ارائه نداد وباصطلاح یک تنه پیش قاضی رفت .

ادامه مطلب...

اعتراض شدید فراق به سرقت مدارک هویتی اعضای اسیر در فرقه سرکوبگرِ رجوی: مراجع امنیتی و مسوول در کشور آلبانی پاسخگو باشند

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، این اقدام نامشروع  از سوی سران جنایتکار رجوی در حالی است که  کارت های صادر شده در راستای  کنوانسیون های بین المللی و از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در کشور آلبانی صادر شده و به عنوان سند هویتی اعضای کنونی فرقه در این کشور محسوب می شود,به دنبال اختلاف های شدید درمقررهای فرقه رجوی در کشور آلبانی و تصمیم به جدایی دسته جمعی اعضای اسیر در این فرقه سرکوبگر، سران پلید فرقه با این رفتار سعی دارند اعضا را از تصمیم خود خسته نموده و در نهایت آنها را منصرف نمایند.

ادامه مطلب...

مریم رجوی این همه دورغ و ریا و تهمت برای چیست؟

واقعأ وقتی داشتم این چرندیات فرقه را میخواندم از خشم سرم درد گرفت آخه مگه میشه این همه دورغ را به راحتی بیان کرد،مثلا در یک اشاره به کودتای ۲۸ مرداد مصدق که به قول فرقه( مریم رجوی) میگفت: که در ۱۹۵۳ دربار شاه به کمک یک کودتای طراحی شده توسط سیا و اینتلجنت سرویس تنها حکومت دموکراتیک و ملی تاریخ معاصر ایران برهبری دکتر محمد مصدق را سرنگون کرد و به‌مدت ۲۵سال حکومت ترور و وحشت در ایران حاکم گردید. کاشانی، سلف خمینی مهمترین عامل داخلی کودتا و سرکوب آزادیخواهان بود. در ۱۹۰۸ دو سال بعد از انقلاب مشروطه هم وقتی شاه قاجار به کمک روسیه تزاری مجلس شورای ملی را به توپ بست، پشتیبان داخلی‌اش آخوندهای مرتجع به رهبری شیخ فضل‌الله نوری بودند. این دو آخوند مرتجع، الگوهای خمینی و رژیمش بودند و بارها توسط او مورد تجلیل قرار گرفتند.

ادامه مطلب...

جمعی از خانواده های اسیران فرقه رجوی به برگزاری جشن نفاق در پاریس اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فراق، خانواده های عضو انجمن نجات مرکز استان اردبیل با ارسال نامه ای به آنتونیو تایانی ، ریاست پارلمان اروپا ضمن اعتراض به تبلیغ برای برگزاری جشن منافقین در فرانسه و قلب اروپا، خواستار روشنگری درخصوص ماهیت تروریستی این فرقه و برخورد با آنها شدند.خانواده ها در این نامه با اشاره به اینکه خانواده های اسیران فرقه رجوی، یکی از بزرگ ترین قربانیان این فرقه هستند، تاکید کردند: متاسفانه شاهد این واقعیت تلخ هستیم که عناصر این فرقه که دستشان به خون هزاران نفر از شهروندان عادی، مسئولان دولتی و پارلمانی ایران آلوده است، آزادانه در برخی کشورهای اروپایی درحال تردد هستند و به بهانه‌های دروغین دفاع از حقوق بشر، از امکانات و تسهیلات در پاره‌ای از پایتخت‌ها و شهرهای اروپایی، به ویژه پارلمان اروپا برای فریب افکار عمومی برخوردارند.

نامه سرگشاده به رئیس جمهور محترم فرانسه جناب آقای امانوئل ماکرون

این جانب سعید ناصری که مدت ۱۵سال در اسارت سازمان مجاهدین فرقه رجوی بودم وبهترین دوران زندگیم را در قرارگاهای این فرقه بیهوده طلف شد ودر حال حاضر در کشور فرانسه زندگی میکنم لذا میخواستم شما را بیشتر درجریان جنایاتی که این فرقه چه در رابطه با اعضای خودش وچه مردم ایران وچه مردم عراق اعمال شده است قرار دهیم سازمان مجاهدین همان فرقه رجوی که در حال حاضر در کشور شما سکونت دارند واین کشور رامحلی برای تاخت وتاز خود قرار داده‌اند تا چندی پیش در لیست سیاه تروریستی امریکاه بود و همین سازمان یکبار توسط نیروهای امنیتی دولت فرانسه مورد بازرسی قرار گرفت وتعدادی دستگیر وچندین میلیارد دولار پول از این فرقه کشف وضبط گردید ومریم رجوی نیز در راس این چند نفر دستگیر شدند این سازمان در طول سکونتش در عراق جنایاتی علیه مردم ایران وکردهای عراق متحمل شده وخون بسیاری را بر زمین ریختند فرقه رجوی که خودش را یک اپوزسیون ایرانی میخواند در زمان جنگ ایران وعراق برای دولت عراق که راس آن صدام حسین بود وطن فروشیکرده وبا اطلاعات همین فرقه بسیاری را به خاک وخون کشیدند,

ادامه مطلب...

رجوی خود را در اذهان کشت (تف باران بنده )

سازمان ملل از نقض حقوق بشر توسط رهبری مجاهدین علیه مجاهدین در عراق

براساس یادداشت تفاهم امضاء شده با دولت عراق در دسامبر ۲۰۰۱۱، یونامی بازدید کنترلی روزانه از کمپ لیبرتی جائیکه بیش ‏از ۳۰۰۰عضو سازمان مجاهدین خلق ایران (پی ام او آی/ام ای ک) – سازمانی که قبلا توسط تعدادی از دولتها در لیست ‏تروریست قرار گرفته بود– در حال حاضر ساکن هستند به اجرا گذاشته است,در ۹فوریه و ۱۵ ژوئن کمپ لیبرتی مورد حمله موشکی قرار گرفت. در حمله اول هشت تن از ساکنین کشته و براساس گزارش ‏کارمندان کلینیک دولتی که در کمپ لیبرتی قراردارد، تعداد۷۱ تن نیز زخمی شدند. در اثر حمله دوم دوتن از ساکنین جانشان را ‏از دست دادند. نماینده ویژه سازمان ملل در هر دو مورد این حمله ها را محکوم کرد و از دولت عراق خواست که اقدامات ضروری ‏برای تضمین حفاظت و امنیت ساکنین بعمل آورد.

ادامه مطلب...

این ادعا، بشدت ریاکارانه است!

شما درتشکیلات مخوف واستبدادی خود وبدون اجازه دادن به اظهار نظر آزادانه ی افراد، همه ی مردان را توسط مسعود وبا مشاطه گری مریم تحقیر کرده و به زیر کشیدید ومسئولیت های آنها را بصورت ظاهری بزنان سپردید وآنها را واداشتید که ضمن شرکت در سرکوب همسران، برادران و … خود، تمامی این مسئولیت ها را باضافه ی تمامی داشته های شخصی خود، دراختیار مسعود رجوی گذاشته وتبدیل به گماشتگان بی خاصیت وبی اراده ی رجوی گردند!بعبارت دیگر ، تمامی حقوق اعضای سازمان را – اعم از زن ومرد- طی دومرحله وبا شعبده بازی های خود ، به مسعود͵ شیفته ی قدرت و شهوت بسپارید واین عمل درتضاد کامل با آزادی زن یا مرد وبرابر حقوقی آنها دارد و درتحلیل نهائی میشود گفت که زنان بیشتر ازمردان مورد تعرض رجوی قرار گرفتند!

مریم رجوی : خورشید همیشه زیرابرپنهان نمی ماند

مریم رجوی : خورشید همیشه زیرابرپنهان نمی ماند تازه امده اند وبمروردرست میشوند که بعد از صحبت بامسول مربوطه یکباررجوی درنشست یکی ازاینها راپشت بلندگو کشیده وگفت خلق عرب نداریم ومجاهد داریم که این عمل بخاطراین بود که صدای اعتراض افرادی مثل بنده را بافریب خاموش کند ودرشبکه های اجتماعی به همان نفراتی که دراشرف بودند اجازه داده همان حرفهای قومی وتجزیه وعرب وفارس راتبلیغ کنند وازهرجهت ازانها حمایت میکند ودراین مدت هم درسایتهای خودش وهوادارانش هیچ موضعی درقبال این کنفرانس نگرفته وان رامحکوم نکرده ؛ حال سوال ازمریم رجوی این است اولا چرادران کنفرانس شرکت کرده اید ؟ دوما چرا هیچ موضعی نگرفته اید ؟ سوما چرا هوادارانت صحبت ازتجزیه میکنند ؟ بگذارید یاد اوری کنم هرکس با هرقدرتی وهردیدگاهی که حرف ازتجزیه ایران بزند ان راخائن به کشوروملت میدانم چه ترامپ وبن سلمان ونتانیاهو باشند وچه نوکران انها تجزیه طلبها وسامانه پادشاهی ومریم رجوی باشد.

سی خرداد سرآغاز خیانت دوباره به خلق ایران توسط فرقه تروریستی رجوی

آ ری رجوی میدان را در داخل کشور با لباس مبدل زنانه ترک کرد و موسی خیابانی و همسر و بچه خودش را به همراه بسیاری از کادرهای بر جسته و تشکیلاتی در آن تاریخ رها کرد و فرار را بر قرار ترجیح داد و بلا فاصله خودش محل مخفی کادر های ساز مان را به اطلاعات و سپاه  لو داد و آن کشتار در زعفرانیه تهران به وقوع پیوست و موسی  و اشرف و چندین تن از کادر های تشکیلاتی کشته شدند. رجوی به پاریس رسید و اعلام موجودیت کرد و بعد با دختر بنی صدر ازدواج کرد و بعد هم بنی صدر از شورای ضد ملی رجوی خارج شد و بعد دختر بنی صدر از رجوی جدا شد وداستانهای جنسی که در مناسبات رجوی شکل گرفت و با مریم و غیره که بماند

ویلپنت امسال هم تکرار هر سال

کی از دوستان به من خبر داده که فرقه رجوی به کمپ های پناهندگی رفته و به پناهجویان ایرانی و افغانی و عرب و … گفته است می توانند با شرکت در این مراسم سه روز را در هتل و با غذای مجانی و پاریس گردی خوش بگذرانند و ایضاٌ به آنها قول دادند که برای گرفتن پناهندگی قول تائیدیه و مترجم و وکیل را داده اند و از پناه جوها خواسته اند با شرکت در این مراسم از خودشان عکس و فیلم تهیه کنند تا ثابت کنند آنها مخالف نظام ایران هستند و فعالیت سیاسی می کنند و همچنین به آنها گفتند به ازای آوردن هر یک نفر ده یورو دریافت خواهند کرد ، فرقه با فریب و حقه می خواهد بگوید ما در بین مردم ایران طرفدار داریم .
به اطلاع پناهجویان ایرانی می رسانم فریب وعده وعیدهای فرقه را نخورند تجربه ثابت کرده است هر که به آنها نزدیک شد در چای ویل فرقه گرفتار شد و گیر کرد پس هوشیار باشید به دام فرقه گرفتار نشوید .

سی خرداد سالروز بسرقت رفتن مبارزه مردم ایران

چهار دهه مجاهدین هیچ لوش و لجنی نبوده که بر سر و روی خود و همرزمانشان جهت راضی کردن این شیاد تاریخ به خیال اثبات جدی بودنشان در مبارزه و تلاش برای صدبار و بلکه هزاربار جنگاور تر شدن نریخته باشند. این امر در مورد مریم رجوی نیز صادق بوده است و من نوشته ام. او نیز براستی اسیر وگروگان همین ترفند “انقلابی نمایی” مسعود رجوی است. طوریکه توانسته او را در تمامی جنایات خودش شریک و همدست کند.تا در نوک تکامل انقلابیگری بماند. هرچه شقی تر هرچه تهی تر از انسانیت و هرچه بیشتر خود و انسانیت خود را به امیال رجوی بیشتر واگذارکرده تر، هرچه دجالتر و هرچه برای مسعود رجوی دروغگوتر انقلابی تر !!!!! این است معنی جامعه بی طبقه توحیدی و انقلابیگری مسعود رجوی. که روشهای فاشیستی اس اس نیز در مقابل آن سر خم میکند.

ادامه مطلب...

آیا خروج از سازمان مجاهدین امکانپذیر است؟

در این گزارش، برای اولین بار از ساختار فرقه گرایانه، فشارهای درونی در انقلاب ایدئولوژیک، طلاق های اجباری سال ۱۳۶۸، فروپاشی خانواده ها و جداسازی کودکان از خانواده هایشان و همچنین نقض حقوق بشر در مورد زنان سازمان پرده برمی دارد,بازتاب انتشار این گزارش آنچنان وسیع و تاثیر گذار بوده که بلافاصله رهبران سازمان را به چاره جویی و مقابله با آن وامیدارد,رهبری سازمان که مستقیما وارد این موضوع شده بود، با بکارگیری لابی های خود در پارلمان اروپا تحت عنوان دوستان ایران آزاد از جمله کازاکا و استیونسون، و اعزام آنان به پادگان اشرف و مصاحبه با اعضای تشکیلاتی مجاهدین، تلاش می کند گزارش دیدبان حقوق بشر را مخدوش نموده و آن را دروغ و ساخته و پرداخته وزارت اطلاعات ایران قلمداد می نماید که در نهایت با شکست مواجه می شوند.

خودسوزی های سال 1382 با فرمان تشکیلاتی انجام شد

یکی از تشابهات فرقه تروریستی رجوی با داعش بی ارزش بودن جان انسان ها و انجام اقدامات فجیع برای حفظ رهبر گروه می باشد . در این راستا در سال 1382 وقتی مریم قجر در فرانسه دستگیر شد ، رجوی ها و دیگر سران فرقه برای خلاص کردن او تمام امکانات ممکن را بکار بردند که یکی از این امکانات انجام عمل فجیع خودسوزی بود .
این کار دقیقاً با فرمان تشکیلاتی صورت گرفت . در همان زمان شهرزاد صدر حاج سید جوادی که عنوان مسئول اول فرقه را یدک می کشید به کلیه اعضا دستور داده بود که آماده انجام عملیات خودسوزی باشند . این فرمان حتی در بولتن داخلی فرقه در آن زمان درج شده بود ,از طرف دیگر حتی در اشرف نیز می خواستند این کار را صورت بدهند و به همین منظور مسئولین وقت هر قسمت ، تحت مسئولین خود را جمع کرده و این خواسته را ابلاغ کردند . در قسمت ما وجیهه کربلایی این موضوع را به ما ابلاغ نمود . خوشبختانه بدلیل موج نفرتی که این کار در اروپا برانگیخت و به ضرر فرقه شد ، موجب گردید که سران فرقه از ادامه روند خودسوزی ها ممانعت کنند والا همانطور که گفتم برای آنها جان اعضا هیچ ارزشی نداشت .

ادامه مطلب...

سوزش سران فرقه رجوی داعشی از خود داری اعضاء برای خودسوزی در اردوگاه بد نام اشرف !

چند روز گذشته به روزهائی فکر می کنم که در اسارت ذهنی و جسمی سران فرقه رجوی داعشی بودیم و بطور خاص روزهائی که با اینکه سران فرقه سالها ی سال اعضاء نگون بخت از دنیای بیرون قطع کرده بودند تا از اعضاء بعنوان گوشت دم توپ استفاده کنند و برای اهداف پلید خود مورد سوء استفاده قراربدهند اما در روزهائی که ارباب رجوی ( صدام ملعون ) سقوط کرده بود و اعضاء فرقه توسط ارتش امریکا در اردوگاه بد نام اشرف سرجمع شده بود . در ژوئن سال ۲۰۰۳ خبر دستگیری مریم قجر انهم بعد از ۲ روز تاخیر به اعضاء بصورت عمومی گفته شد,البته این را اضافه کنم سران فرقه رجوی داعشی ان زمان نمی خواستند این خبر به گوش اعضاء در اردوگاه بد نام ارف برسد . اما از انجا که در هر قارگاه چند نفر بصورت مخفیانه به رادیو گوش می دادند خبر از طریق رادیو شنیده بودند و بصورت محفلی به همدیگر گفته بودند و این خبر به گوش سران فرقه رسیده بود که اعضاء متوجه دستگیری مریم قجر داعشی به همراه بیش از ۱۶۰ تن از فرمانده هان و دیگر سران فرقه رجوی داعشی  توسط پلیس فرانسه شده اند و سران فرقه مجبور شدند خبر را با ۲ روز تاخیر بصورت عمومی اعلان کنند .

مجاهدین خلق و آغاز مبارزه مسلحانه

برگزاری مراسم برای سالگرد 30 خرداد 1360 در سازمان مجاهدین به عنوان یک سنت ثبت شده است و تقریبا می توان گفت که هر ساله در هر شرایط مجاهدین برنامه ای برای این منظور برگزار می کردند. قصد دارم که طی چند قسمت به 3 دلیل اصلی که مجاهدین این برنامه را سالیانه برگزار می کنند بپردازم. اصلی ترین محور این مراسم ها، آغاز مبارزه مسلحانه در 30 خرداد سال 1360 است. هر چند که چند سالی است مجاهدین از ترس ارباب آمریکایی خود نامی از مبارزه مسلحانه، نمی زنند و آن را „مقاومت انقلابی“ نام گذاری کرده است. این قایم موشک بازی کردن های مجاهدین دردی از آنها دوا نخواهد کرد. مجاهدین هر چقدر که تلاش بکنند و با کلمات بازی کنند تا چهره خود را بزک کنند باز همچنان آنها بالفعل و بالقوه تروریست هستند.