پ04192018

Last updateچ, 18 آوریل 2018 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها

هشداربه خانواده های اعضاء اسیر درفرقه رجوی !

چند هفته گذشته خبر های موثقی از داخل تشکیلات فرقه رجوی بدست امده که بعد از استقرار اعضاء نگون بخت در اسارتگاه اشرف 3 در آلبانی شخصآ مریم قجر و سران فرقه برای 2 هدف مشخص اعضاء نگون بخت تحت فشار گذاشته اند تا از خانواده هایشان به عناوین مختلف پول طلب کنند و بدین شیوه بتوانند از خانواده هائی که در ایران و یا اروپا هستند اخاذی کنند .

رحمان کریمی توده ای وجاسوس کا گ ب شوروی سابق

رفتارتون درزندانها بماند چه کثافتکاریها که نمیکردید حالا هم برای گرفتن چند دلارازسازمان مجاهدین برعلیه جداشده ها مقاله مینویسی وهم چنان به شغل شریف خیانت ومزدوری ادامه میدهی برای ما مشخص است که سوختن ازکجاست ازانجایی ست که جداشده ها درافشاگری خط خیانت ورذالت وپستی را برای مردم نشان داده اند ونمی گذارند ونخواهند گذاشت حقشون ازگلوی کسی پائین برود خیالت راحت باشد...

حسن حبیبی فیثاقورث نظام رهبرعقیدتی

یعنی ما باید قبول کنیم بولتون اومده وجلو درب پایگاه های مجاهدین ودفترش درواشنگتن وکنارکاخ سفید بست نشینی کرده ودرخواست نزدیکی کرده یا برعکس این توهستی که به سراغ اورفته ودرازای لابیگری ودفاع ازتو دلارهای نفتی عربستان راازتومیگیرد و دفاع میکند کدام است ؟ ایا نمازشفاعت ودعا خوندن راهم خانم رایس وبوش پسر ازتو خواستند ؟ ایا خواسته الگوی عراق درباره ایران راهم بوش ازتو خواسته بود که تبلیغ ان رامیکردی وخواهانش بودند وانها به خط سرنگونی تو نزدیک شده بودند یا خواسته توبود می بینید شیادی درکجاست برای رد گم کردن میگوید اوست که بسمت من امده

آیا مجاهدین قادرند روش‌های خود را تغییر دهند

در حال حاضر، رقابت آلترناتیوهای رنگارنگی که به شیوه‌های مسالمت آمیز اعتقاد دارند و همچنین کسانی که مواضع آمریکا در قبال ایران را نادرست می دانند بیش از هر دوران دیگری در خارج از کشور گسترش یافته است، جریان هایی که مجاهدین به شدت با آنها تضاد دارند و آنها به شدت با مجاهدین مخالفند، کافی است سری به وب سایتهای دار و دسته رجوی بزنید تا انبوهی مقاله در شکوه و شکایت از این جریان ها و اشخاص را مشاهده کنید

ادامه مطلب...

چگونه فرماندهان به دستور رجوی ما را جلوی گلوله فرستاده و خودشان از صحنه گریختند؟!

به محض آب که پاشیدن که به معنی حمله بود ما هم باید به آنها سنگ می زدیم لذا آنها را به سنگ بستیم تا اینکه عقب نشینی کردند. ولی بعد از یک وقفۀ پنج دقیقه ای شروع کردند به رگبار بستن به سمت ما و مثل برگ خزان افراد ما می افتادند اما مریم اکبری که فرمانده ما بود آنجا دیگر حضور نداشت که بهش بگوییم آخر تو که افراد را به دستور اربابت دم تیر می دهی حالا خودت و سایر فرماندهان کجا هستند؟ چرا خون از دماغ یکی از شماها نیامد؟ دیگر مقاومتی از سوی ما شکل نگرفت چون از دم یا تیر خوردیم یا زخمی شدیم یا نفرات را به بیمارستان منتقل کردیم خلاصه دیگر کسی نبود جلوی آنها قرار بگیرد و ماشین های عراقی گاز دادند تا خیابان صد و همانجا توقف کردند اما از خیابان صد یک متر هم آنطرفتر نیامدن و مأموریتشان تا همانجا بود. توی خیابان صد جایی بود به نام ایستگاه برق که زنان و دختران مجاهدین را در آنجا مستقر کرده بودند که مبادا عراقیان به مقر مژگان ملکه اعظم و سایر فرماندهان که پشت خیابان صد بود یعنی به مقر 49 نزدیک شوند اما با تأسف تعداد زیادی از دختران معصوم به کام مرگ رفتند و قربانی طمع ورزی رجوی شدند

دم گرفتن از حرفهای نیکی هیلی برای مریم قجر سودی ندارد

باید به مریم قجر و دار و دسته کثیف او گفت که تا کی می خواهید به این پاچه خواری ادامه دهید و بلندگوی عناصر وحشی و جنگ طلب آمریکایی باشد ؟ چرا وقتی کسی دم از حمله به مردم سوریه می زند شما خوشحال می شوید ؟ چرا وقتی تروریست ها در سوریه شکست می خورند مسئله استفاده از مواد شیمیایی علم می شود ؟آیا دولتی که به مرحله شکست تروریست ها می رسد و راهی جز تسلیم برای آنان باقی نمانده و باید منطقه را ترک کنند از مواد شیمیایی استفاده می کند ؟ آیا این کار به نشانه خود زنی نیست ؟ شما سعی دارید چه کسی را گول بزنید ؟ چرا مریم قجر این گونه سینه چاک تروریست های سوریه و کشورهای حامی تروریسم می باشد ؟ البته برای ما کاملا روشن است چون اساس این فرقه روی کارهای تروریستی و حمایت از تروریست ها سوار شده است

نوزده فروردین یا مائده اسمانی برای رجوی

ادامه مطلب...

درخواست توئیتری مریم قجر یک قلم کم داشت !

بعد از حمله بی اثر امریکا ؛ انگلیس ؛ فرانسه به سوریه مریم قجر داعشی از هول حلیم نه به دیگ بلکه در توئیترغش کرد یک لیست درخواست مختصر و مفید برای اربابانش نوشته اما از انجا که این درخواست مریم قجر یک قلم اساسی و اصلی کم داشت اربابانش هیچ جوابی به مریم قجر ندادند .

محدودیت های اعمالی مریم رجوی جلوی ریزش نیرو را نگرفت

اطلاع دارم که دو نفر دیگر هم دو روز پیش توانستند از چنگ تشکیلات رجوی و اسارتگاهش رهایی پیدا کنند که مجدد به این دوستان و خانواده هایشان تبریک میگوییم.
اما در این موضوع دو نکته نهفته است. نکته اول اینست که رجوی جان افراد را به لبشان رسانده که تصمیم به فرار آنهم علیرغم تهدیداتی که رجوی علیه این افراد بکار برد گرفتند.نکته دوم اینکه ثابت شد که رجوی به زور و با انتشار خبرهای جعلی نمیتواند جلوی تصمیم نفرات را برای رهایی و آزادی از زندان تشکیلات بگیرد. این تشکیلات در حال حاضر در حال فروپاشی است و ما هم با افراد داخل تشکیلات تماس داریم و دوستانمان را از موضوعات آگاه میکنیم تا تحقق رهایی همه دوستانمان ما هم ساکت نمی نشینیم

فرق گذاشتن بین نفرات در بیرون توسط سران فرقه

سرودهای ضد آمریکایی سازمان مجاهدین خلق ایران

چگونه می توان به سازمان و رهبرانی که به نرخ روز سیاست فروشی کرده و مدام رنگ عوض می کنند اعتماد نمود؟آیا افراد و شخصیت های آمریکایی اعم از جان بولتون، رودی جولیانی، جان مک کین و … از چنین رویدادهایی مطلع نبوده اند؟آیا آنها نمی دانند که مریم رجوی، مسعود رجوی و دیگر رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران علاوه بر مردم کشور خود، دستشان به خون آمریکایی ها نیز آغشته می باشد؟آیا مجاهدین خلق و رهبرانش در قبال این گونه رویدادهای تروریستی نباید پاسخگوی جامعه جهانی و بطور خاص مردم ایران و آمریکا باشند؟مواضع پانزده سال گذشته سازمان مجاهدین در همکاری فعال با آمریکا و سیاستمدارانی چون جان بولتون، رودی جولیانی، جان مک کین و … را که خواستار بمباران مردم ایران می باشند، چگونه می توان ارزیابی نمود؟

ادامه مطلب...

براساس گزارش پلیس آلبانی فرقه رجوی خواستار عملیات خشونت طلبانه و تروریستی می باشد

سرویسهای امنیتی آلبانی درسه ماه اخیر سازمان مجاهدین خلق ایران را درلیست تروریستی خودش  قرار داده است.این مسله باعث شده که تمام مقرها و پایگاه های این فرقه از سطح پایتخت این کشور یعنی شهر تیرانا جمع بشوند و درشهری درحاشیه  خارج از تیرانا تبعید بشوند. این مقاله اشاره میکنه که پلیس البانی از افراد تهدید شده به مرگ باید حمایت به عمل آورد.درگزارش که پلیس با سرویس اطلاعات آلبانی درتاریخ ۲۳ مارس درفاکس ویب انتشارداده است. نشان میدهد که افرادی که تصمیم به ترک این گروه را گرفته اند و مخالف ترور و ترک جهاد هستند، ازجانب سازمان مجاهدین یا همان فرقه رجوی تهدید به قتل شده اند، اشاره میکنم دولت البانی اعلام میکنه فرقه رجوی، دراین گزارش اشاره شده جدالی که بین این اعضا که مخالف عمل کرد این سازمان هستند که جداشدند و احتمال تروراین افراد توسط افراد افراط گرای مریم رجوی وجود دارد. پلیس این تهدیدات را جدی گرفته وافراد مورد تهدید را حمایت و تحت مراقب دارد.

۱۹ فروردین ۱۳۹۰، داغ ننگی بر پیشانی مسعود رجوی

نیروهای عراقی تا خیابان ۱۰۰ اومدند و بعد رد کردند و تا وسط های اشرف آمدن و دوباره به خیابان ۱۰۰ برگشتن. توی این مدت فرمانده های اصلی همه توی سوراخ موش رفته بودند و کسی از آنها پیدا نبود. بچه ها علیرغم فریاد مسئولین  از خیابان ۱۰۰ یک قدم جلوتر نرفتن. توی بلندگو داد میزدند که کسی عقب نشینی نکنه.دوستم که توی صحنه بود میگفت خواستم یک مجروح رو بلند کنم بیارمش عقب. یکی از فرماندهان رجوی ملعون سرش داد زد و گفت: "ولش کن، اون که اول و آخر میمیره، تو میخوای به بهانه این بری عقب".کی جرات داشت عقب بیاد؟ تازه اگر هم میرسید اونجا یک سری گراز وحشی منتظر بودند با فحش و ناسزا که چرا فرار کردی؟

ادامه مطلب...

قربان برم خدا را … یک بام و دو هوا را ….

شاید  اینطور به نظر می آید که مجاهدین خودشان فهمیده اند یا به نوعی بهشان فهمانده اند که با آن گذشته و این وضعیت حال شان و بی آبرویی سالیان سپری شده  در زیر قبای صدام حسین و عراق جایی برای خودنمایی در ایران آینده ندارند ولی بنا به آخرین وصیت های رجوی که زمانی شیپور گشاد ” همبستگی ملی ” را می نواخت و کسی هم محل اش نمی گذاشت،  زیر چشمی خیلی دوست میداشت با ” رضا پهلوی” وصلت ای را به سرانجام برساند اگر چه  رضا پهلوی قبلا این اتحاد را رد کرده بود ولی آلان که مسعود رجوی عمرش به دنیا نمانده است شرایط گوئیا از نظر شاهزاده کمی تغییر کرده است . و زمزمه هایی مبنی بر همراهی و همگامی با مریم رجوی تحت شرایطی بگوش میرسد چه بشکل شایعه و چه بشکل دیگر … این آنها هستند که شفاف بایست صحبت کنند

ادامه مطلب...

پروازهای خیالی مریدان چشم و گوش بسته ی رجوی خودشیفته!!

درسطح ملی که اوضاع پرافتضاح شما درمقابل چشم است و در سطح بین المللی، تلاش دارید که درمقابل  جلادترین و حریص ترین جناح سرمایه داری جهانی بخاک بیافتید و دوستان منطقه ای تان هم که مرتجع ترین اند!با این وجود ، اگر کماکان اصرار دارید که به این موقعیت جهانی و منطقه ایتان بنازید، مختارید و این ننگ ، نوش جانتان!درمورد خائنانی که ذکری از آنها کرده اید ، ازآنجا که از تعریف درست آنها عاجز مانده اید ، حرف بیشتری نمی توان زد!ثالثا، سازمان مجاهدین خلق فراز و فرودهای مثبت و منفی زیادی داشت ولی از سال ۱۳۶۰به تصرف کامل مسعود رجوی معلوم الحال درآمده و تبدیل به فرقه رجوی گردیده و قابل جمع با سازمان مجاهدین دهه ی ۱۳۵۰ نیست و بلکه درتعارض با آن قرار دارد!

دو برخورد متناقص با فاصله ۴۵ سال از فرقه رجوی

به دنبال حمایت جنگ طلب های آمریکایی از فرقه رجوی و پرداخت میلیون ها دلار به آنها توسط فرقه رجوی ، سرانجام سند آلت دست بودن و ماهیت اصلی رجویسم در صحنه سیاسی و اجتماعی ایران توسط مریم رجوی اعلام بیرونی گردید.در تجمعی که در ابتدای سال 97 در آلبانی توسط فرقه رجوی برپا شد ، مریم رجوی ماهیت وجودی فرقه رجوی ساخته را اینچنین اعلام نمود :مریم رجوی: خوش آمدید شهردار جولیانی، می‌خواهم مدال ایران آزاد […] را به شما تقدیم کنم، این برای شماست…و این چنین است که پس از 45 سال کف روی آب به کناری رفته و فرقه رجوی ماهیت اصلی اش را نمایان می کند.

ادامه مطلب...

پیامدهای منفی حضور مجاهدین ، برای امنیت داخلی آلبانی !

همچنانکه در گزارش پلیس و سرویس اطلاعاتی آلبانی در بالا مشاهده گردید ، خیلی زودتر از آنچه انتظار می رفت ، دست سازمان برای مردم و پلیس آلبانی رو شده است !با توجه به رشد آمار جدائی از سازمان در آلبانی ، آیا نباید در آینده انتظار داشت که پلیس و مقامات امنیتی دولت آلبانی ، دست به اقدامات عملی برای جلوگیری از رشد این غده سرطانی در آلبانی بزنند؟حال اگر در آینده راه ملاقات برای خانواده ها نیز در آلبانی و پشت درب های آهنی زندان مانز هموار و فراهم شود ، بی شک باید منتظر تبعات منفی این ملاقات ها برای رجوی ها بود ! امیدواریم در روزها و ماههای نزدیک خبرهای خوشی در مورد مسافرت خانواده ها برای ملاقات عزیزان شان به آلبانی و زندان مانز را شاهد باشیم . . .

دلسوزی قاتل برای مقتولین

ادامه مطلب...

وعده بولتون هم به سرنوشت وعده های رجوی روح پلید ومریم قجرداعشی خواهد پیوست !

این روزها میرزا بنویسهای فرقه رجوی بوزینه وار در سایتهای فرقه رجوی داعشی انچنان با آب و تاب از انتخاب بولتون بعنوان مشاور امنیت ترامپ می نویسند که گویا با انتخاب ترامپ دنیا به کام کاسه لیسان می چرخد هر انچه فرقه رجوی داعشی خواهد همان خواهد شد . ولی به سران فرقه رجوی و بوزینه هائی که خود را همچون نشادر استعمال کرده ها بالا پائین می اندازد باید بگویم اول یک عقب گرد کنید و به وعده های گذشته شخص رجوی روح پلید ؛ مریم قجر داعشی ؛ عزت الدوری معاون صدام ملعون به اندازید بعد این همه بالا پائین بپرید .

ادامه مطلب...

سازمان مسعود ــ انسان شناسی سازمان مجاهدین خلق ( دوره بعد از انقلاب 57)

موضوع اصلی این کتاب سازمان مجاهدین خلق ایران است.در کتاب سازمان مسعود نویسنده کوشیده است با استفاده از منابع مختلف جنبه های مختلفی از زندگی در سازمان مجاهدین خلق را ترسیم کند. اگرچه فهرست بندی و نظم ارائه مطالب منطقی نیست ، نمی توان تحقیق و جمع آوری جامع نویسنده را نادیده گرفت. تلاش محسن زال برای تبیین فضای قرارگاه اشرف و شناساندن شخصیت مسعود رجوی به عنوان رهبر فرقه برای خواننده بسیار موفق است. به گونه ای که مخاطب خود را در فضای سنگین و بسته سازمان –که شدیدا تحت تاثیر خشونت ورزی ها و مفاسد اخلاقی مسعود رجوی ست– تصور می کند و از عمق وجود رنج می برد

ادامه مطلب...

وعده بولتون هم به سرنوشت وعده های رجوی روح پلید ومریم قجرداعشی خواهد پیوست !