پ02222018

Last updateپ, 22 فوریه 2018 1pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها

حضور فعالین حقوق بشر و اعضای جدا شده در ژنودر دفاع ازحقوق بشر

در تاریخ  20/2/2018  درکشور سوئیس در شهر ژنو در مقر کنوانسیون ژنو به دعوت کمیته حمایت از حقوق بشر جلسه بسیار بزرگ و با شکوهی بر گزار شد که در اینددد جلسه نمایندگان دفاع از حقوق بشر ونقض گسترده حقوق بشر در کشورهای مختلف بر گزار شد و نمایندگان هر کشور تک به تک در دفاع از حق و حقوق سیاسی اجتماعی و صنفی شهر وندان کشورهای تابع خود به دفاع از فعالین  مدنی و سیاسی در کشور خود پرداختند .

برده داری نوین درانقلابی نوین با سس مریم قجرعضدانلو

این لایه اما الان در دوران غار نشینی سیر میکنند و نه عصر ارتباطات . وقتی میگویند عصر ارتباطات یعنی انسان در ارتباط با انسانهای دیگر و حتی با جوامع دیگر هویت انسانی خودش را پیدا میکند و میتواند شخصیت خودش را به شکل درست بنا کند اما در سازمان مجاهدین جدا از اینکه کل سازمان از کار با اینترنت به صورت آزاد محروم هستند اما این نفرات ام جدید محروم ترینند و حداقل ها را بلد نیستند

تغییر تاکتیکی رویکرد فرقه رجوی در قبال نجات یافتگان

حسین ادیب (علی خدایی صفت) در اروپا دوره افتاده و با جداشدگان فرقه رجوی در شهرها و کشورهای مختلف دیدار می کند و تلاش می نماید تا از آنان به خاطر مشکلاتی که در گذشته برایشان بوجود آورده شده دلجویی نماید و عذر تقصیر بخواهد و از آنان دعوت می کند تا همچنان ارتباط خود را با سازمان حفظ نمایند. نمونه های دیگری هم گزارش شده است. معلوم می شود که بچه های آلبانی ضرب شست جانانه ای به مریم رجوی نشان داده اند.خیلی واضح است که وحشت فرقه رجوی از اتحاد عمل جداشدگان در برابر این فرقه در دفاع از حقوق حقه خودشان است که یک نمونه آنرا در آلبانی دیده و مزه آنرا چشیده است. فرقه رجوی خوب می داند که جداشدگان را صرفا در حالی که مجزا از هم هستند می تواند تحت فشار قرار دهد اما اگر متحد و یک صدا شوند قطعا شکست ناپذیر خواهند بود. الان مشخص است که خط فرقه رجوی ایجاد تفرقه در میان جداشدگان و ممانعت از اتحاد عمل آنان است

جنگ وخلع سلاح مجاهدین

رجوی خودش گفت ما تمامی اطلاعات قرارگاهها ومحلهای استقراررابه مجامع بین المللی وامریکا دادیم که بدونند واشتباهی بمباران نکنند . یک حرف دیگردربرابرسئوال یک نفردرنشست رجوی داد گفت اگرامریکا به اشرف موشک زد یعنی اعلان جنگ وما جواب میدهیم ودوم اگراگردولت عراق سرنگون شد ما دراینجا حق اب وگل داریم وبغداد یکی ازاهداف است یعنی بغداد را تسخیرمیکنیم...

سندی از جنگ واقعی فرقه رجوی با اعضا رها شده از این تشکیلات

نکته جالب این است که این اطلاعیه فقط برای افراد جدا شده به شیوه های مختلف ارسال کرده اند . اثری از این اطلاعیه شورای ملی مقاومت !؟ در هیچ یک از سایت هایشان نیست. این فقط برای ترساندن نفرات است که به سمت رسانه ها نروند . تنها در جواب مریم قجر عضدانلو و دیگر سران باید گفت : گر ما زه سر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم …

ادامه مطلب...

برکناری بزرگترین حامی مریم قجر عضدانلو در پارلمان اروپا از سمت نایب رئیسی !

از طریق این لابی ها هست که فرقه رجوی دائم در پارلمان اروپا سالن کنفرانس کرایه میکند ، همین طور بعضی از پارلمانتر ها را اجاره میکند که برای یک ساعت در جلسه انها بیش از سی هزار یور دریافت کنند.این لابی های کثیف هم در مجامع بین المللی هم پای فرقه تروریستی رجوی هستند دستشان به همان اندازه در جنایت و خیانت بر علیه مردم ایران الوده است . کسانی که به نام حقوق بشر شرف و وجدان بشری را تبدیل سوپر مارکتی کرده اند که برای زندگی حقارت باری خود را در مقابل مبلغی عرضه می کنند.این افراد که به عنوان نماینده ظاهر می شوند ننگ بشر هستند . تاریخ روزی مانند گذشتگان در رابطه با موجودات دوپا مدافع حقوق بشر قضاوت خواهد کرد….

از آلبانی بدون مقدمه

چند سالي است كه كسي را نيافته ايم كه صدايمان را بشنود. بارها با صداي بلند از جوامع بين الملي كمك خواستيم، ولي دریغ از یک پاسخ حتی منفی که بفهمیم کسی هست.ميخواهم دیگر بار سر مسائل مالي اين افراد بنویسم و اينكه حتي هزينه درمان هم ندارند. ميخواهم از شبهايي كه بدليل نداشتن پول نتوانستند سر پناهي داشته باشند وغذايي براي خوردن پیدا کنند بنویسم. راستي باعث و باني اين دربدري كيست؟از نظر من كسي نيست جز مریم رجوی و فرقه اش و البته با كمك كميساريای عالي ملل متحد برای پناهندگان در آلباني

جامعه بی طبقه توحیدی ـ مقاله یکی ازجداشدگان فرقه رجوی درآلبانی

چرا در این جامعه بی طبقه توحیدی مسعود رجوی، آن مسئول مقر حق دارد که در تمام طی روز از کولر استفاده کند اما ما حق نداریم حتی یک ساعت کولر داشته باشیم. البته دلیل آن مشخص است و دلیلش این است که آنها هستند که شستشوی مغزی را از جانب رهبری این سازمان روی اعضا انجام میدهند و از این بابت خیلی زحمت می کشند.البته موارد زیادی وجود دارد که میشود به آنها پرداخت. از توزیع ناعادلانه مواد غذایی (تبعیض در کیفیت برای شورای رهبری) تا اتاقهای کار و کامپیوتر و … اما فعلا مجال نیست به آنها اشاره کنم، فقط میخواهم یک سوال بکنم و آن هم اینکه این جامعه بی طبقه توحیدی مسعود رجوی، در کجا متبلور میشود و شاخص و بینه آن چیست؟

ادامه مطلب...

این حمایت از چه قماش است ؟!

در کجای تاریخ دیده شده که واشنگتن طرفدار آزادی باشد تا بتواند از این حیث ، رژیم ایران را در تنگنا قرار دهد؟این تظاهرات خام و نابالغ اگر به نقطه ی بلوغ خود برسند ، تبدیل به تظاهرات ضد سلطه گری میشود که دودش درابتدا بچشم خود واشنگتن و سپس رجوی میرود!

شرکت جداشدگان در جلسه کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو

روز دوشنبه 20 ژانویه 2018 تعدادی از جداشدگان سازمان مجاهدین با دعوت رسمی در جلسه کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو- سویس شرکت کردند.  توجه شمارا به اولین گزارش از این مراسم از آقای امیر موثقی  همراه با یک ویدیوی کوتاه جلب می کنیم.  گزارشات تکمیلی متعاقبا باستحضار خواهد رسید.

نجات یافتگان در تلویزیون آلبانی

200 مجاهد خلق، ناراضی از سازمان مجاهدین خلق، اردوگاه آنان در آلبانی را ترک کرده اند. آنان مدارک شناسایی نگرفته اند، هیچ کمک مالی دریافت نمی کنند و موقعیت پناهندگی ندارند. برنامه تحقیقی شبکه تلویزیونی Top Channel با عنوان "ّFiks Fare" با برخی از این افراد که نوری بر تاریکی آنچه واقعا در اردوگاه می گذرد انداخته اند دیدار کرده است. آلبانی به 3000 مجاهدین خلق ایرانی در مدت زمان از ماه مارس 2013 تا سپتامبر 2016 پناه داده است، که از اردوگاه لیبرتی از عراق به اینجا رسیدند. در سپتامبر 2014، نخست وزیر راما با وزیر خارجه آمریکا جان کری، در اجلاس ناتو در ولز دیدار کردند و پذیرش مابقی آنان را به بحث گذاشتند. مذاکرات در آوریل 2015 بین وزرای خارجه بوشاتی و کری ادامه یافت.

۲۱ بهمن ۹۶ تمام شد ابی از اب تکان نخورد

… با نامگذاری تیرانا به اشرف ۳ و اعلام کارزار سرنگونی شماره نمیدانم چند پیام داد که تا ۲۱ بهمن ۹۶ سرنگون میکنیم و همه مسولین این سازمان بسیج شدند که تعهد نامه بگیرند که  نفرات تا پایان این زمان بندی در سازمان بمانند چون یکسال هم یکسال است و حالا خیلی خنده دار تر این که پایه این زمان بندی حرفهای جان بولتن بود …

ادامه مطلب...

دختر خیابان انقلاب (مبارزه زن ایرانی برای آزادی و دمکراسی (رو در روی خشونت طلبی مجاهدین

وضعیت مریم رجوی نمونه بسیار خوبی است، این فرد در حالی که خود لچک بر سر دارد، تحت اجبار حجاب اجباری در درون تشکیلات مجاهدین از „دختر خیابان انقلاب“ ظاهراً حمایت می کند. کسی که دستور خارج کردن رحم زنان در درون تشکیلات مجاهدین را داد، کسی که دستور گرفتن کودکان از آغوش مادرانشان را داد، کسی که با چماق انقلاب ایدئولوژیک طلاق های اجباری را در درون تشکیلات مجاهدین به اجرا در آورد، کسی که مستقیما دستور سرکوب و سر به نیست کردن مخالفین در درون تشکیلات مجاهدین را داد، هرگز نمی تواند با این خیمه شب بازیها برای خود چهره و محبوبیت بخرد. البته واکنش مردم ایران در برابر این شیادی مریم رجوی خود گویا است که این فرد خائن و وطن فروش تا چه حد رسوا آبرو باخته است

مریم رجوی در مقابل نجات یافتگان کم آورده است

ما خودمان در اینجا هستیم و میبینم که فرقه رجوی با تهدید و تطمیع و تحمیق چطور بعضی از نفرات ضعیف را انتخاب کرده و وادار به نوشتن نامه های دیکته شده فرقه می کند. با این کار شروع کرده و بعد نوشتن نامه که در مناسبات خوانده شود که در داخل خودش مثلا مشکلی را حل کند و همینطور نامه را درسایت کثیفش که همه میدانند که چه دروغ هایی که سرهم نمی کنند را بگذارند.

چرا مجاهدین به خانم رایس علاقه مند بودند

تغییر تاکتیکی رویکرد فرقه رجوی در قبال نجات یافتگان

تمامی کسانی که با سازمان مجاهدین خلق آشنایی دارند مطلع هستند که رویکرد این سازمان در قبال کسانی که جدا می شوند فوق العاده افراطی است. مسعود و مریم رجوی بارها و بارها به صراحت بحث خروج ممنوع را طی سالیان گذشته در داخل تشکیلات مطرح کرده و جداشدن را بالاترین گناه و مستوجب مرگ دانسته اند. از نظر تفکرات فرقه ای رجوی، هر کس از سازمان مجاهدین خلق جدا شود بالاترین خیانت و خطا را مرتکب شده که هرگز قابل بخشش نیست و مجازات آن کمتر از اعدام نمی تواند باشد. مسعود رجوی به صراحت در موارد متعدد تأکید کرده است که جداشدگان را باید به بدترین شکل ممکن کشت و به سزای اعمالشان رساند و فرمان داده است که هر زمان امکان آن فراهم شد و ملاحظات سیاسی در کار نبود هر عضو سازمان به عنوان آخرین وظیفه اش این کار را انجام دهد.

ادامه مطلب...

نامۀ حسین نژاد به معاون وزیر کشور آلبانی مسئول پروندۀ حضور فرقۀ رجوی در این کشور

اینجانب علی حسین نژاد جداشده پنج سال پیش در عراق از سازمان مجاهدین خلق ایران که به مدت ۲۵ سال عضو و مسئول و مترجم ارشد ستاد سیاسی و بخشهای مطبوعات، تبلیغات، انتشارات و روابط خارجی سازمان در فرانسه (در مقر رهبری این سازمان در حومۀ پاریس) و بیشتر در عراق و قبل از آن نیز ۵ سال در تشکیلات این سازمان در ایران و کشورهای دیگر بودم و اکنون مقیم و پناهندۀ سیاسی در فرانسه می باشم به شما به عنوان یک عضو دولت البانی و مسئول امور مربوط به افراد سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در کشورتان می خواهم که به موارد زیر توجه کنید چرا که حاصل تجارب و مشاهدات اینجانب طی دهه ها حضور در تشکیلات این فرقه در عراق بویژه دخالتهای آن در امور عراق و تلاشهایش در بهم زدن اوضاع سیاسی و اجتماعی آن کشور می باشد که خودم به علت سمت مترجمی ارشد در حساسترین بخشهای سیاسی این سازمان شاهد آنها بودم.

ادامه مطلب...

از رویای فرار تا فرار رویایی از زندان قرارگاه اشرف - یک زن مجاهد فرار کرد!

ضربان قلبم تند شده بود. در آن لحظات دلهره انگیز با خود می گفتم: زهرا تو هرگز نباید به جهنم رجوی، (قرارگاه اشرف بازگردی!. زهرا، یا امروز پیروز می شوی و فرار می کنی یا کشته می شوی و هرگز زنده به قرارگاه باز نمی گردی! در غیر اینصورت زندگی و یا مرگ تحمیلی با آمپول های بیهوشی و یا نامتعادل کننده روح و جسم به تو تزریق می شود و همان سرنوشت “مارینا سراج” به سراغت خواهد آمد…

نامه همایون کهزادی به معاون وزیر کشور آلبانی خانم روونا وودا

دو پیشنهاد به جداشده ها

قبلا به انها هشداردادم که جداشده چیزی برای ازدست دادن ندارندوکاری نکنید که جداشده ها دست به شورش وتظاهرات زده وابرویت رادرالبانی ببرند که خوشبختانه همین کارراکرده وحق وحقوق ماهیانه خود راازچنگش دراوردند حال برای جدا شده ها دو پیشنها دارم.یک: جمع شده وهیئت تشکیل داده وشکنجه های روحی وجسمی که دراین سالیان روی هرکس اعمال کرده اندراسرجمع کرده وتدوین شده دردادگاههای اروپایی شکایت کنید وحق خود رابخواهید کفتارهمیشه میگفت هرجا یک ذره قانون باشد ما پیروزیم بیاید دردادگاهها ی اروپا جواب داده وپیروزشود

فرقه رجوی در سراشیب سقوط

در شرایطی که فرقه رجوی با تمام تلاش خود سعی دارد بر بحران های روز افزونی که تشکیلات را فراگرفته سرپوش بگذارد و مانند همیشه شکست ها را پیروزی جلوه دهد اما گستردگی و عمق این بحران ها چنان است که هر ناظر بیرونی را به عبث بودن این تلاش های مذبوحانه معترف می سازد . موج ریزش نیرویی که به طور بی سابقه ای در حال افزایش است و تمام لایه های این فرقه را در بر گرفته است ، مریم رجوی را در حل مسائل درون تشکیلات به شدت ناتوان کرده است و حتی حضور مکرر او در آلبانی و برگزاری نشست های مستمر درونی نیز ثمری نداشته و نمیتواند مانعی بر سر راه پرسش های بی جواب ، مخالفت ها ، انتقاد ها و نارضایتی افراد اسیر در تشکیلات جهنمی فرقه باشد که در نهایت با تصمیم خروج از این فرقه پاسخ خواهد یافت .