د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها

ترور در پارلمان اروپا

روز چهارشنبه ششم دسامبر، گروهی از جداشدگان از فرقه رجوی به دعوت پارلمان اروپا در سمیناری تحت عنوان پناهندگان و حقوق بشر، حضور یافتند. جلسه از ساعت شانزده الی هفده و سی دقیقه به طول انجامید. پس از اتمام سمینار که دو تن از اعضای ایران فانوس عازم کشور مقصد یعنی آلمان بودند هنگام خروج از دربهای پارلمان مورد تهاجم وحشیانه اوباشان مریم قجر قرار گرفته و زخمی شدند. گارد حفاظت مریم قجر، در این عملیات مسلح به سلاح سرد بوده و سوژه های خود را به قصد قتل و ربایش، مورد سوء قصد قرار دادند که تا به سه بار درگیری و تهاجم ددمنشانه ی تیم حفاظت مریم قجر علیه اعضای ایران فانوس انجام گرفت،

ادامه مطلب...

فرقه‌ی رجوی ناقض بزرگ حقوق بشر( به مناسبت دهم دسامبر، روزجهانی حقوق بشر )

عملکرد گذشته‌ی این فرقه نشان داده است که جریانی که به نام سازمان مجاهدین موجود می باشد نه تنها سرسوزنی برای مقوله ای به نام حقوق بشر ارزش قائل نیست وهیچ گونه التزامی به آن ندارد بلکه در نقطه‌ی مقابل با پیچیده ترین روش های شستشوی ذهن به دنبال انقیاد مستمر و پیوسته‌ی اعضای خود و یک بردگی جسمی و ذهنی تمام عیار و در فرهنگ فرقه '' علی الدوام '' است. تصمیم اخیر فرقه درآلبانی برای انتقال اجباری اعضا به مکانی ایزوله در خارج از محدوده‌ی شهری و با شرایطی همانند اردوگاه اشرف در عراق باز هم خود دلیل روشنی است که این فرقه استحاله پذیر و اصلاح شدنی نیست و مادامی که به حیات خفیف خائنانه‌ی خود ادامه می‌دهد امیدی به بهبود اوضاعش نمی‌رود.

هشدار به اسیران البانی

پاسخ منفی فدریکا موگرینی به درخواست ملاقات مریم رجوی درپارلمان اروپا

خانم موگرینی در پاسخ به درخواست مستقیم هیئتی از لابی های مجاهدین در پارلمان اروپا که گفته بودند خانم رئیس جمهور برگزیده ایران نیز برای انجام یک ملاقات کوتاه در پارلمان خواهند بود، گفته بود؛ «تا آنجا که من اطلاع دارم، رئیس جمهور ایران یک خانم سابقه دار و ساکن فرانسه نیست، من هم در تهران نیستم، اینجا بروکسل است!» به این شکل تلاش های چند ماه گذشته باند رجوی برای ملاقات مریم رجوی با فدریکا موگرینی در مقر پارلمان اروپا شکست خورد و باز هم پاسخ رد و منفی شنید.

فرقه رجوی در آلبانی به سمت انزوا طلبی و قطع تمام عیار از جامعه و مردم

یکی از موضوعاتی که این روزها سازمان مشغول آن هست جایجایی به مقر جدید با باصطلاح اشرف سه هست که در شمال تیرانا در نزدیکی فرودگاه قرار دارد . علت اصلی این جابجایی هم این است که هر چه بیشتر بتوان تشکیلات را از ارتباط با دنیای بیرون قطع کرد. ارتباط با دنیای بیرون پاشنه آشیل تشکیلات رجوی هست حالا این ارتباط چه در قالب شبکه های اجتماعی واینترنت وچه مردم عادی کوچه خیابان وحتی خانواده های ساکن اروپا هر چه باشد باید قطع شود.

ادامه مطلب...

جدا شدن اعضای سازمان پس ازابلاعیه ده ماده ایی ادامه توتالیتاریسم ایدئولوژیک رجوی درآلبانی

بدنبال تخلیه پایگاه مفید واقع درمنطقه کشاردرشهرتیرانا، بیش ازسی تن ازاعضای سازمان مجاهدین، مخالفت خودرا با خروج ازشهر، ورفتن به قلعه ایی دورافتاده وجدا ازشهر(مشابه قرارگاه اشرف درعراق) اعلام کرده وازسازمان جدا شدند». منبع فوق درباره تعداد کسانی که مخالفت کرده اند توضیح داد:« تعداد مخالفین چنین اعزامی که یادآورمحیط بسته وایزوله اشرف ولیبرتی است، بیش ازاینها بود. اگرچه ما تا این میزان اطلاعات داشتیم».

نه به خشونت علیه زنان در سازمان مجاهدین خلق

من به عنوان یک عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ایران با ۲۳ سال سابقه تشکیلاتی، بعد از فرارم از فرقه مجاهدین خلق و قرارگاه اشرف در کشور عراق که نامش الان اشرف ۱ نامیده می شود ،۴ سال قبل در شهر کلن آلمان، لیستی از حدود ۱۰۰ زن مجاهد را منتشر کردم که به دستور مریم رجوی، با اجبار و فریب بر روی آنان عمل زنانه خارج کردن رحم و تخمدان انجام گرفته بود. عملی به غایت ضدانسانی، زن ستیزانه و خشونت آمیز تا زنان را از آینده و امید برای خروج از فرقه مایوس کنند، زیرا این زنان و دختران نگونبخت هیچ کانال ارتباطی از اسارتگاه های فرقه رجوی به دنیای آزاد بیرون ندارند. (من – زهرا سادات میرباقری- نیز شخصاً با پیگیری های مریم رجوی در معرض مقطوع النسل شدن و عمل زنانه قرار گرفتم که با هوشیاری و زیرکی موفق شدم خود را از این دام برهانم.)

افشای طرح توطئۀ تازۀ فرقۀ بی مصرف بدون خلق!(فرقۀ رجوی) علیه مخالفانش

فرقه بی مصرف بدون خلق! در نظر دارد با جعل اسناد و مدارکی، نام ایرانیان منتقد ،مخالف و اعضای جدا شده این فرقه را در کشور های اروپایی به عنوان حقوق بگیران وزارت اطلاعات و سفارت خانه های جمهوری اسلامی در خارج معرفی کند. طرحی که پیشاپیش با شکست روبرو شده است. فرقه در نظر دارد اعلام کند که دو دیپلومات سفارت های ایران در فرانسه و هلند فرار کرده اند و به فرقه بی مصرف بدون خلق! پیوسته اند و لیست مزدوران جمهوری اسلامی را به خانم رئیس جمهور مسخره ! به عنوان کادوی سرنگونی تقدیم کرده اند. مرغ پخته هم به این اراجیف فرقه بی مصرف بدون خلق! می خندد.

کتابگزاری؛ اگر کسی خر بود، سوارش شوید

مسعود (نویسنده‌ی کتاب) برای معنی دادن به زندگی‌اش به ۴ چیز احتیاج داشت: – مجموعه‌ای از دروغ‌ها که بتواند به عنوان حقیقت محض بپذیرد؛ که توسط دشمنان شاه برای سال‌ها فراهم شده بودند و حالا ورژن جدیدی از آنها برای خمینی ساخته شده بود. شاه به عنوان عامل آمریکا شناخته می‌شد و حالا نوبت خمینی بود که به عنوان همدست انگلیس و آمریکا شناخته شود. – شخصی برای پرستش و شخصی برای نفرت. تا انقلاب ۱۳۵۷ شاه منفور بود و خمینی نمادی برای عشق ورزیدن. پس از آن خمینی نماد نفرت شد و رجوی مظهر عشق و علاقه. – این توهم که مسئولیتی تاریخی و قدسی، اگر نگوییم از سوی کل بشریت، دست کم از سوی یک ملت بر دوش افراد است. – و سرانجام پیله‌ای که بتوان در آن از دنیای واقعی فرار کرد و یک دنیای موازی ساخت.

عمل تروریستى و شارلاتانیزم رجوى

حال خطابم به مریم رجوى است که فکر میکند با این اعمال تروریستى و إیجاد رعب و وحشت در دل منتقدین و جدا شده ها که افشاگر ماهیت واقعى این زوج تروریستى هستند، به پس کشیدن از افشاگرى علیه فرقه خود وا دارد اما باید به این پیر عجوزه و شوهر گور به گور شده اش گفت، مکتب شما تماما ارعاب و وحشت و اعمال تروریستى و شکنجه و سرکوب بوده و هست، ما را میخواهى با کتک کارى و با تهدید به کشتن بترسانى!؟

عصر پیشرفت و تکنولوژی و فرقه ای که برای نیروهایش زندان میسازد

در قرن بیست و یکم قرنی که دنیا هر روز شاهد پیشرفت علم و دانش است و بشر در رویای رسیدن و پا گذاشتن بر سطح سیاره مریخ است متاسفانه در گوشه ای دیگر از این کره خاکی فرقه ای خطرناک مربوط به قرون وسطی تعدادی انسان نگونبخت را به گروگان گرفته وبا هزار حیله و نیرنگ تلاش میکند این قربانیان را از جامعه جهانی دور نگه دارد .

گزارشی از درگیری تروریستهای رجوی در مقابل پارلمان اروپا

دو تن از اعضای جداشده و پناهنده که عازم کشور آلمان بودند از دربهای پارلمان خارج شدند که در این حین و از فرصت تاریکی هوا اوباشان تروریست که ترسویی و ددمنشی را از رهبر همیشه فراری و گور به گور شده خود آموخته اند، به دو تن از جداشدگان حمله کرده و با سلاح سردی که به همراه داشتند آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. این درگیری نابرابر و وحشیانه در حالی و مقابل چشمان مردم و پارلمان اروپا، انجام گرفت که آن دو تن از قربانیان و پناهندگان، بدون آمادگی دفاعی انتظار ترور و ارعاب را در مقابل پارلمان اروپا نداشتند.

حملات و تهدیدات اوباش بیت رهبری فرقه مجاهدین

پیام من این بود که هر یک به عنوان یک ایرانی با فرهنگ بکوشیم که برخورد مناسب، انسان دوستانه و بر پایه احترام به هم میهن جدا شده از این فرقه داشته باشیم. آنان را متهم، محکوم ، تحقیر و مورد تمسخر قرار ندهیم ، بلکه به آنان یاری رسانیم و راهگشای آنان به صفوف میهن پرستان باشیم. مطمئن باشیم که این هم میهنان فریب خورده ما عاشق و دلباخته رنگ و روی مسعود و مریم و یا اراذل بیت رهبری این فرقه نبوده اند، بلکه به دنبال مبارزه با رژیم ستمگر حاکم بر ایران بودند و فریب شعار های توخالی این فرقه را خوردند.

ادامه مطلب...

شرکت و سخنرانی جداشدگان ازفرقۀ رجوی درکنفرانس پناهندگان وحقوق بشردرپارلمان اروپا

بعد از ظهر روز چهارشنبه ششم دسامبر 2017 برابر با 15 آذرماه 1396 هیأت بزرگی از جداشدگان سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) از انجمن های پیوندرهایی، ایران فانوس و کانون آوا  شامل آقایان قربانعلی حسین نژاد، غفورفتاحیان، مهدی خوشحال، عبدالکریم ابراهیمی و رضا صادقی جبلی به دعوت فراکسیون سوسیال دموکرات پارلمان اروپا درکنفرانس «پناهندگان و حقوق بشر» که در محل این پارلمان دربروکسل برگزار شده بود شرکت کردند.

موج جدید ریزش نیرو در فرقه رجوی

طبق اخبار بدست آمده طی این مدت، تقریبا هر روز نفراتی از فرقه رجوی در تیرانا جدا شده اند. در میان جداشدگان افرادی در حد مسئولین بالا و فرماندهان قدیمی هم دیده می شوند. خبرها حاکی است که در روزهای آتی افراد بسیار بیشتری از سازمان جدا خواهند شد. کسانی که تاکنون به اشرف ۳ رفته اند حدود ۱۰۰۰ نفر تخمین زده می شود.

ادامه مطلب...

برخورد دوگانه با تروریسم توسط مجاهدین ( فرقه رجوی )

ازاین همه سقوط اخلاقی ورشد فرهنک چاله میدانی درسازمان درتعجب وحیرت بودم تا زمانی که السیسی کودتا راشروع کرد ودست به قلع وقمع طرفداران مرسی زد نمیدانید چه شوروهیجانی اقایون را دربرگرفته بود وبا دم ناداشته بجای شکستن گردو درخت گردو را قطع میکردند وهیچ کدامشان هم ازنظرسیاسی قدرت دیدن دوسانتیمترجلوی خود رانداشتندفقط ازبالا حرفی زده میشد اقایون بوزینه واربالای منابررفته وطوطی وارهمان حرفها راتکرارودرپایین منابرعنترواربه دراوردن ادا وادوارشورای رهبری خود مشغول میشدند . ....

ادامه مطلب...

من و بهمن و سعدالله، کردستان و دیالی و تیرانا (قسمت سوم)

در حین صبحانه خوردن گفتم: “هر روز شما این قدر زود بیدار می شوید؟” بهمن گفت: “من از ساعت ۶ بیدارم و خوابم نمی برد، سعدلله هم همین طور.” گفتم: “فکر و ذهنتان روی بیدار باش صبح تنظیم شده، تلاش کنید آن تنظیم را به هم بزنید، چه کسی بدون این که هیچ کاری داشته باشد ساعت ۶ بیدار می شود؟” سعدلله گفت: “از روزی که بیرون آمدم از ساعت ۷ بیشتر نتوانسته ام بخوابم.” گفتم: ” آیا بیدار باش هنوز همان صبح ساعت ۵ بود؟ آخر دیگر کاری نیست.” گفت: ” آره، سخت تر هم شده ساعت ۵ بیدار باش و ۶ صبحانه”

خشونت خانگی در فرقه ی رجوی

وزارت امور خارجه ی امریکا مصادیق برده داری مدرن را به صورت زیر دسته بندی می کند: قاچاق سکس ، قاچاق کودکان برای سوء استفاده جنسی ، کار اجباری ، کار در قبال بهره کشی و گروکشی مالی ، استفاده از سربازان کودک و خدمتکار خانگی. در حقیقت، ساختار سازمان مجاهدین خلق ( فرقه ی رجوی ) با جنبه های گوناگونی از مصادیق برده داری مدرن که وزارت امور خارجه ایالات متحده تعریف میکند، مطابقت دارد. با این حال ، با وجود اینکه ممکن است در ظاهر به نظر نرسد، خدمتکاری خانگی از دیگر مصادیق برده داری مدرن در فرقه ی رجوی نمود بیشتری دارد.

ده فرمان اسارت وبندگی مجاهدین

شنیدم مجاهدین نیروهای خود راباامضا ده ماده به اشرف سه منتقل کرده اند. این ده ماده نشات گرفته ازده فرمان موسی پیام اورقوم یهوداست که مجاهدین درموقع تاسیسهای سازمان ازنفرات خود تعهد میگیرند میخواهم کمی روی این ماده ها متمرکز بشویم وببینیم درمحتوا چی رابیان کرده ودردرون خود ازکدام تفکرواعتقادی دفاع میکند.

ادامه مطلب...

با رویش ناگزیر جوانه چه می کنی؟

دیشب داشتم توی اینترنت دنبال خواننده مورد علاقه ام میگشتم که یک اهنگ پیدا کنم که کمی ارومم کنه چون ذهنم درگیر نفراتی که باز به زندان جدید اشرف منتقل شدند بود که چشمم خورد به خانم مرجان این خواننده رو خیلی دوست داشتم تا روزی که گول فرقه رجوی رو خورد. وقتی خانم مرجان ترانه رویش ناگزیر رو خوند من هنوز اسیر چنگال رجوی بودم خیلی از نفرات میگفتند عجب آهنگی خوانده مرجان چون همش حرف دل ما اسیران بود

پیام به دوستان سالیانمان: به زندان دیگری به نام اشرف سوم نروید

اخیرا فرقه رجوی برای جلوگیری از فرار وریزش روزافزون اسیران می خواهد به هر ترفند و حیله که شده هر چه سریعتر اسیران باقی مانده را به همان اسارتگاه موسوم به اشرف سوم ببرد البته استارت این پروژه را مدتها قبل برنامه ریزی کرده بودند زیرا سران فرقه به خوبی می دانند که اگر اسیران با دینای بیرون ارتباط داشته باشند تا سال دیگر کسی برای این فرقه باقی نمی ماند بلکه فقط مریم قجر می ماند و «حوض»ش از نوع همان «حوض کوثر»ی که شوهر مرحومش بیدادگاههایش را می نامید ولی این بار دیگر «متهمی» نمی یابد!!