چ06282017

Last updateس, 27 جون 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها تدبیر درست یا دروغگویی سران فرقه رجوی

تدبیر درست یا دروغگویی سران فرقه رجوی

رجوی خائن و بزدل بهای شکستش و نادرست بودن تحلیل هایش مبنی بر سرنگونی حکومت ایران را از جیب ما جدا شده ها می پردازد.در تیرانا وقتی ما جداشده ها به مسئولین سازمان برای دریافت کمک هزینه زندگی مان که از کمیساریا گرفته اند مراجعه می کنیم آنها به ما می گویند مشکلات مالی داریم!! ای بابا شما چرا؟ شمایی که یک برگزاری ویلپنت تان میلیونها دلار خرج برمی دارد؟ شمایی که فقط نزدیک به پانصد هزار دلار فقط برای آقای مک کین امریکایی کنار می گذارید؟ شمایی که برای نفرات شورایی (شورای به اصطلاح ملی مقاومت) تان در ماه ، پنج هزار یورو می دهید. اعضای شورای مفت خوری که فقط حرافی بلدند و شعارهای پوچ و واهی می دهند

ز. ش ـ از جداشدگان در آلبانی ـ نیم نگاه ـ پنچشنبه 25 خرداد 1396

مقاله یکی از جداشدگان فرقه مجاهدین ـ ساکن تیرانا ، آلبانی : تدبیر درست یا دروغگویی سران فرقه رجوی

ز.ش ــ  جدا شده از فرقه مجاهدین ـ ساکن تیرانا ، آلبانی

چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۶

ارسال به سایت نیم نگاه

باسلام خدمت عزیزان و خوانندگان سایت نیم نگاه. الان که در تیرانا نشسته و این مقاله را برای شما مینویسم تلفن هایی در بعضی از روزها از دوستان عزیزم به من زده می شود شاید بگویید قراری برای تفریح یا قراری برای صحبت دوستانه است در صورتیکه این تلفن ها متنش این است دوست عزیز میتونی مقداری به من از لحاظ مالی کمک کنی؟

جواب این است دوست عزیز من خودم هم چند روز پیش از یکی قرض گرفتم چون بعد از سالیان اسارت در دستگاه رجوی بزدل و خائن و ستم هایی که به ما شد خودمان انتظار دنیایی را می کشیدیم که در آن حداقل آزادی را داشتیم و مشکلات عادی مان مینیمم حل بود. این را اول خواستم در مقاله بگویم که ما به دام هیولایی افتادیم به نام منافقین که رحم و انسانیت در این سازمان وجود ندارد.

فرقه

چند روز پیش باخبر شدیم این فرقه قرار است حقوق ناچیزی را که به جداشدگان میداد و رقم آن ۳۵۰ یورو بود کم کرده و آن را ۲۵۰ یورو کند. در صورتی که این پول فقط خرج کرایه خانه و خوراک ما می شود یعنی تفریح برای ما ممنوع ، پوشاک ممنوع و خیلی از آرزوهایی که برای خود تصور می کردیم ممنوع.  آخر چرا مسئولین سازمان مجاهدین اینکار را با ما جدا شده ها می کنند؟ آیا به خاطر این است که تبلیغی برای نفرات داخل تشکیلات بشود که نفرات با دیدن این مشکلات کمتر به فکر جدا شدن بیفتند؟

در تیرانا وقتی ما جداشده ها به مسئولین سازمان برای دریافت کمک هزینه زندگی مان که از کمیساریا گرفته اند مراجعه می کنیم آنها به ما می گویند مشکلات مالی داریم!! ای بابا شما چرا؟ شمایی که یک برگزاری ویلپنت تان میلیونها دلار خرج برمی دارد؟ شمایی که فقط نزدیک به پانصد هزار دلار فقط برای آقای مک کین امریکایی کنار می گذارید؟ شمایی که برای نفرات شورایی (شورای به اصطلاح ملی مقاومت) تان در ماه ، پنج هزار یورو می دهید. اعضای شورای مفت خوری که فقط حرافی بلدند و شعارهای پوچ و واهی می دهند و موارد بسیاری که سر به آسمان می کشد. آری وقتی نوبت به ما جداشدگان می شود که در این دنیا چون کسی جز خدا را نداریم هر بلایی سر ما در می آورید. حتی الان پول چندین تن از این جدا شده ها را هم پرداخت نمی کنید؟ به قول خودتان اگر با ما نباشید باید بهای آن را پرداخت کنید!! آری ما هم داریم بهای آن را پرداخت می کنیم ولی این را به فرقه گوشزد کنم که پول ما جداشدگان را هم قطع کنید مهم نیست ما چیزی را داریم که بعد از سالیان به دست آوردیم آن هم رهایی از دست آن ملعون خائن به وطن (مسعود رجوی) است و آن مریم قجر داعشی است.

مجاهدین

خوانندگان گرامی ، سازمان رجوی ، به دروغ دم از جامعه بی طبقه توحیدی می زند. من هر وقت این ادعا را که مجاهدین در دستگاه خودشان لوث کرده اند می شنوم براستی خنده ام می گیرد ولی این را نیز باید بگویم ما جدا شده ها توان مقابله با این هیولا را که نداریم ولی با نوشتن حقایق در رابطه با مسائل درون تشکیلاتی سازمان رجوی و انعکاس آن به مردم عزیزمان به جنگ با این فرقه می رویم. در پایان کلام به سران سازمان بگویم که شتر در خواب بیند پنبه دانه.

نفر جداشده در تیرانا. آلبانی ـ ز.ش

منبع: نیم نگاه