چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مشعل های انسانی ، در ژوئن ۲۰۰۳ بدستور مریم قجر عضدانلو روشن شد

مشعل های انسانی ، در ژوئن ۲۰۰۳ بدستور مریم قجر عضدانلو روشن شد

محمد کرمی ـ وبلاگ عیاران ـ یکشنبه 18 ژوئن 2017

مشعل های انسانی ، در ژوئن ۲۰۰۳ بدستور مریم قجر عضدانلو روشن شد

جنایتی که تاریخ فراموش نخواهد کرد

چهار تن از فعالان دانشجوئی در سال ۱۳۴۴ اقدام به تاسیس گروهی می کنند . یکی از انها چندی بعد از این گروه جدا می شود . نام این گروه سال های بعد سازمان مجاهدین خطلاب شد .آنها معتقد بودند هرگونه تعییر ساختاری در ایران را جز از طریق مشی مسلحانه چریکی مردود اعلام می کردند.آنها با تلفیق اگاهانه اسلام و مارکسیست ، امپریالیزم امریکا و شاه را به عنوان دشمنان استراتژیک خود معرفی میکردند . اما قبل از هر اقدام مسلحانه در سال ۱۳۵۰ بنیانگذاران، اعضای مرکزیت و شمار زیادی از نیرو های سازماندهی شده توسط رژیم شاه دستگیر می شوند . بعد از فرار رضا رضائی از زندان مجدد اقدام به سازماندهی می کند . متعاقب کشته شدن اوسازمان به تدریج دچار تغییر ایدئولوژی و نهایتا در سال ۱۳۵۴ طی بیانیه ای رسمی تغیر موضع خود را از اسلام به مارکسیسم اعلام می دارند .

در تصفیه های درون تشکیلاتی ناشی از این تغییر دو تن از اعضای سازمان به نام های مجید شریف واقفی و مرتضی صمدیه لباف توسط سازمان به شیوه وحشیانه ای ترور می شوند . با این همه تا زمان وقوع انقلاب سال ۱۳۵۷ آنها ده ها ترور منجر به قتل ، از جمله شماری از مستشاران و شهروندان امریکائی را مرتکب می شوند .انفجار در مراکز دولتی و وابسته به شرکت های خارجی و حتی مطبوعاتی بخشی دیگر از کارنامه عملیات نظامی – تروریستی این سازمان را تشکیل می دهد . ۲ سال بعد از انقلاب ایران سازمان مجاهدین خلق به رهبری مسعود رجوی از اعضای مرکزیت اولیه که توسط حکومت سابق به حبس ابد محکوم شده بود دور تازه ای از ترور وخشونت را در ایران اغاز ومتعاقب ان در سال ۱۳۶۰ ( ۱۹۸۱) به فرانسه متواری میشود .

نقطه عطف سلسله عملیات تروریستی سازمان مجاهدین ، انفجار حزب جمهوری اسلامی است که بیش از صد قربانی می گیرد . انفجار دیگری در دفتر نخست وزیری منجر به قتل رئیس جمهور و نخست وزیر وقت ایران می شود . بعلاوه شمار زیادی از شهروندان عادی به جرم طرفداری از رهبران دینی و سیاسی خود ترور می شوند .سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۳۶۵ با انتقال تشکیلات خودبه عراق که در ان زمان به عنوان نیرو متجاوز ایران شناخته می شد . دور تازه ای از فعالیت های نظامی و تروریسیتی خود را با اتکا به حمایت مالی ، نظامی ، لجستیکی عراق علیه ایران اغاز می کند

نام سازمان مجاهدین برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ در لیست گروههای تروریستی امریکا ثبت شد. در سال ۲۰۰۰ انکلستان نیز این گروه را در لیست سیاه قرار می دهد و بلاخره در سال ۲۰۰۲ اتحادیه اروپا انها را به عنوان گروه تروریستی معرفی می کند و کانادا در سال ۲۰۰۵ انها را تروریست اعلام می کند و استرالیا کماکان انها را در لیست گروهای تروریستی دارد . در اخرین موضع گیری دولت فرانسه انها را یک گروهی میداند که افکار خشونت امیز و ماهیت فرقه گرایانه دارند نام می برد . پس از سقوط صدام حسین وخلع سلاح مجاهدین توسط ارتش امریکا در عراق مریم قجر عضدانلو به عنوان فرد دوم سازمان با شعار دموکراسی و ازادی و…..جهت جلب افکار عمومی به پاریس می رود در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۳ قاضی ژان لویی بروگر از قضات شناخته شده ضد تروریست فرانسه حکم بازداشت اعضای سازمان مجاهدین را به اتهام فعالیت تروریستی بر علیه مخالفان ، اعضای سابق و مشکوک بودن منابع مالی صادر نمود . در ساعت ۶ بامداد ۱۷ ژوئن ۲۰۰۳ بیش از ۱۲۰۰ نیروی پلیس و نیروی امنیتی فرانسه بزرگترین عملایت خود پس از سه دهه را علیه ۱۳ دفتر سازمان در مناطق وال دواز و یلنیز به اجرا در اوردند . هدف اصلی این بازداشت ها مقر اصلی سازمان واقع در اور سور واز بود و پلیس مریم قجر عضدانلو و ۱۶۴ نفر از اعضای مرکزیت سازمان مجاهدین را بازداشت نمود .بعد از اقدام پلیس فرانسه مردم کشورهای غربی با مشاهده صحنه هایی که بیانگر توانایی های هولناک و بالقوه خطرناک بودن آنها دچار شوک شدند . در راستای انجام ماموریت های از پیش تعیین شده سازمان ، تعدادی از اعضای مجاهدین در اعتراض به دستگیری مریم قجر خود را در انظار عمومی به اتش کشیدند. طبق گزارشات منتشره شده خود سازمان ۱۶ نفر در طی سه روز در شهرهای پاریس ، رم ، برن ،لندن ، اتاوا ، اتن و نیکوزیا اقدام به خود سوزی کردند . این تراژدی انسانی با مرگ دو زن ، صدیقه مجاوری ۴۰ ساله و ندا حسنی ۱۹ ساله که بر اثر جراحات وارده از خودسوزی جان باختند به اتمام رسید . این خودسوزی ها همه رامطمئن ساخت که سازمان مجاهدین خلق وارث خصوصیت های تروریستی و فرقه ای را دارا می باشد . در روند بکار گیری اموزه های کلاسیک فرقه مجاهدین برای تسخیر و وادار کردن نیرو به انجام فرامین از روش های مغزشوئی وتاثیر گذارنده های روانی استفاده می کند .

مشعل های انسانی مجاهدین خلق فرقخ رجوی

سینگر لالیچ در توضیح فرقه ها و مشخصه های انها می نویسد : ( فرقه سازمانی است با ویژگی برنامه های هماهنگ شده ، تاثیرگذارنده تحمیلی وکنترل رفتاری افراد با شالوده سیاسی یا مذهبی که بر اساس روشهای مدرن خود اصلاحی، پایه ریزی شده است . فرقه ها با استفاده از روانشناسی انگیزشی جو بسیار بسته و کنترل شده ای را ایجاد می کنند که در ان اعضای فرقه مجال اندکی برای فکر کردن دارند .بعضی فرقه های برتمامی جنبه های زندگی اعضا مثل کار ، زندگی خصوصی ، دوستان، شریک زندگی و حتی افکار روزانه انها کنترل دارند که این کنترل از طریق برنامه منزوی سازی ، تنبییه و تشویق روانی اعمال می گردد . اعضای فرقه به صورت خود کار در خدمت اهداف رهبر فرقه عمل می کنند و در بعضی موارد بخاطر او دست به خود امحایی می زنند) . این تعاریف که به صورت عملی و عام در سازمان مجاهدین رواج دارد شکی در فرقه بودن ان باقی نمیگذارد . در فوریه سال ۲۰۰۱ پنج عضو فرقه معنوی فالون کنگ چین به خاطر بد رفتاری دولت چین با اعضای این فرقه در پی اقامت لی هونگ زی زهبر این فرقه در نیویورک با انتشار دست نوشته ای که به ظاهر در اعتراض به بد رفتاری است اجازه دست زدن به خشونت را در مواری صادر کرد و پس از ان پیروان وی دی میدان تیانامن چین دست به خوسوزی زدند که منجر به مرگ یک تن شد . این فرقه طبیعتا خشونت طلب نبود ولی یکی از اعضای سابق ان اظهار می دارد که ( تنها پیروان فالون کنگ شجاعت مردن به خاطر هدف را دارند ) بایستی در نظر داشت که سازمان مجاهدین خلق فرقه ای مذهبی و معنوی نیست ، بلکه فرقه ای است به شدت خشن و تروریست . مجاهدین دارای لیست از پیش تعیین شده کسانی است که برای اقدام به خود سوزی داوطلب شده اند .ازبین شواهد بسیار ، نامه علیرضا چعفرزاده سخنگوی رسمی سازمان مجاهدین در امریکا به تاریخ ۲۸ اذر ماه ۱۳۶۶ که در روزنامه اتحادیه انجمن های دانشجویان مسلمان خارج از کشور ( نشربه وابسته به سازمان مجاهدین خلق شماره ۱۲۷ صفحه ۱۱) چاپ شده رسما اعلام می دارد که اماده است هر کجا که لازم باشد برای منافع سازمانی خود را به اتش بکشد .تصاویر خوسوزی های اعضای سازمان مجاهدین خلق که بیشتر انها را خبرگزاری های جهان گزارش کرده اند ، نشانگر صحنه های غم انگیزی است که اعضای یک فرقه برای تحمیل خواسته های خود بر سیستم قضایی فرانسه خلق کرده اند .

ان خود سوزی ها نشانگر توان بالقوه اعضا به تروریست بودن است . اگر کسی بتواند خودر را بدون سئوال بکشد ، دیگران را هم می تواند بدون سئوال بکشد.

این تصاویر اشکار حامل پیامی است از مجاهدین خلق برای ما به این مضمون :

ما توان این را داریم تا صلح جهانی را به خطر اندازیم و برای رسیدن به اهداف خود ، هر هدفی را رد هرجا و هر زمان بزنیم .

۱۰مشعل انسانی ماه ژوئن ۲۰۰۳

۱- علی قاسمی : ۴۳ ساله ، خود سوزی در رم