د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها تشکیلات درهم شکسته رجوی، با ریزش روزافزون نیروهایش، در باتلاق آلبانی دست و پا میزند.

در همان روزهای اول کمپ باز همان سیستم مخوف و ضد انسانی تشکیلات فرقه  با رنگ و لعابی دیگر شروع به کار کرد. عملیات جاری و انواع نشست های مزخرف و تکراری شروع شد. در کمپ اطاق اینترنت داشتیم.  بقدری فرقه از این اطاق اینترنت واهمه داشت که هر  روز در مورد آن برایمان بریف می گذاشتند و از خطرات مخرب آن می گفتند، بطوری که در اوایل افراد از نزدیک شدن به آن ترس داشتند.یکی دیگر از ترفندهای فرقه در کمپ این بود که به بهانه گذاشتن کلاس انگلیسی برای افراد، وقت اطاق اینترنت را تماما پر کرده بود که افراد نتوانند از این امکان استفاده کنند. در کمپ چندین خانواده سوریه ای با فرزندانشان حضور داشتند. مسئولین فرقه به ما می گفتند حق تماس و ارتباط برقرارکردن با آنها را ندارید

رضا افخمی ـ جدا شده در آلبانی ـ بنیاد خانواده سحر ـ چهارشنبه 19 مهر 1396

انتقال به آلبانی، آغازی بر پایان فرقه رجوی

رضا افخمی

بعد از  خروج از لیست گروه های تروریستی در آمریکا، فرقه رجوی اخراج از عراق را به زعم خود پیروزی قلمداد کرده و با همان شیوه های مرسوم در فرقه ها، با دستکاری و کنترل ذهن که سالیان مسئولین فرقه در آن مهارت و اشتغال دارند، اخراج را به عنوان هجرت بزرگ به خورد اعضا دادند. ولی همه می دانستیم که اخراج سازمان مجاهدین خلق ازعراق، نه هجرت بزرگ است و نه پیروزی.

همه فکر میکردیم که با رفتن از عراق به یک کشور اروپایی، از درد و رنج و مشکلاتی که سالیان در عراق با آنها مواجه بودیم دیگر خبری نخواهد بود. البته نا گفته نماند که قبل از حرکت از عراق در پیام هایی که از قول رهبری فرقه برای اعضا خوانده میشد، رهبری فرقه خطاب به اعضا گفته بود وقتی به آلبانی رفتید آرزو می کنید ایکاش در لیبرتی هدف موشک قرار می گرفتید و شهید میشدید.

من با خودم فکر کردم مگر در آلبانی قرار است چه اتفاقی بیفتد؟ تا آلان که زنده ماندیم آنجا که خبری از موشک باران و گروه های تروریستی موجود در عراق نیست. در واقع رهبری فرقه  بطور تلویحی اشاره به ریزشهایی که در چشم انداز بود می کرد و از این موضوع ترس داشت و این آرزوی قلبی خودش بود که ما در لیبرتی موشک می خوردیم و به فضای آزاد آلبانی قدم نمی گذاشتیم.

بالاخره از عراق به آلبانی رسیدیم و اکیپ ما چند ماهی را در کمپ سپری کرد. از همان روزهای کمپ خاطراتی را برایتان بازگو کنم که وقتی با دنیای بیرون مواجه شدیم تازه متوجه شدم که این سالیان فرقه رجوی چه تاثیرات مخربی بر ذهن و روان ما گذاشته و چقدر به ما دروغ گفته بود. طی سالیانی که در اشرف و لیبرتی ایزوله و قطع از دنیای آزاد بیرون بودیم فرقه همه عواطف و احساسات انسانی را در ما نابود کرده بود.

یکی دیگر از ترفندهای فرقه در کمپ این بود که به بهانه گذاشتن کلاس انگلیسی برای افراد، وقت اطاق اینترنت را تماما پر کرده بود که افراد نتوانند از این امکان استفاده کنند. در کمپ چندین خانواده سوریه ای با فرزندانشان حضور داشتند. مسئولین فرقه به ما می گفتند حق تماس و ارتباط برقرارکردن با آنها را ندارید.

شما فکرش را بکنید. انسانی هایی که سالیان دور از دنیای بیرون و خانواده هایشان بودند یک مرتبه با صحنه بازی کردن بچه های خردسال در کمپ مواجه میشوند. من خودم شاهد بودم که بعضی از نفرات وقتی این بچه های سوری را می دیدند اشک از چشمانشان جاری میشد. چندین بار من و افراد دیگر را مورد حسابرسی قرار دادند که چرا با خانوادهای سوری ارتباط برقرار کرده و به  کودکانشان  شکلات دادید.

یکی دیگر از کارهای فرقه در کمپ این بود که تمام مدتی که در کمپ بودیم حق بیرون رفتن نداشتیم، در صورتی که برای پناهندگان سوری بیرون رفتن آزاد بود. مسئولین فرقه در هماهنگی با مسئولین کمپ مانع از بیرون رفتن افراد میشدند و فقط برای نشست های بیرونی که در اشرف 3 و مقر مفید برگزار میشد.  بیرون می رفتیم.

ادامه دارد

رهاشده از فرقه رجوی - رضا افخمی