د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها انتقال به آلبانی، آغازی بر پایان فرقه رجوی- قسمت دوم

انتقال به آلبانی، آغازی بر پایان فرقه رجوی- قسمت دوم

رضا افخمی ـ  جداشده در آلبانی ـ بنیاد خانواد سحر ـ پنچشنبه 20 مهر 1396

انتقال به آلبانی، آغازی بر پایان فرقه رجوی- قسمت دوم

لینک به قسمت اول

تشکیلات فرقه رجوی اعضای خود را بقدری دور از دنیای بیرون نگه داشته که افراد کمترین اطلاعی از مقوله حقوق پناهندگی ندارند. در کمپ وقتی کارمندان کمیساریا برای انجام کارهای اداری و پر کردن فرم و مصاحبه مراجعه میکردند و میخواستند که ما نسبت به مسائل حقوقی خود اشراف پیدا کنیم، فرقه کارمندان کمیساریا را هم دشمن معرفی می کرد. از قبل مسئولین فرقه برایمان نشست می گذاشتند و ما را توجیه می کردند که چه جوابی به سوالات کارمندان کمیساریا بدهیم. می گفتند وقتی در مورد تماس با خانواده از شما سوال شد بگویید که سازمان خودش برایمان حل کرده و ارتباط داریم و در این مورد مشکلی نداریم.

دروغ گویی و فریب کاری تا کجا؟ افراد را مجبور میکردند که به کارمندان کمیساریا به دروغ بگویند که با خانواده هایمان ارتباط داریم و این امکان را سازمان برایمان فراهم کرده است. در حالی که نفراتی هستند که بیش از سی سال است از خانواده خود هیچ خبری ندارند. سازمانی که حتی در اطاق اینترنت برای افراد ضابطه گذاشته بود که تکی به اطاق اینترنت مراجعه نکنید که مبادا کسی با خانواده اش ارتباط برقرار کند. سران این فرقه ریا کار و ضد خانواده و ضد انسان بسیار وقیح و دروغگو هستند.

یکی از کسانی که هنوز در فرقه رجوی اسیر می باشد، حدودا هفتاد ساله و دارای چند فرزند است و در حدود بیست و هفت سال است که از فرزندانش هیچ خبری ندارد. در کمپ هر وقت  بازی کردن بچه ها را می دید بغض میکرد و به من می گفت که هیچ اطلاعی از فرزندانم ندارم فقط آرزویم این است که یک بار دیگر بچه هایم را ببینم که چه شکلی شده اند. چند بار هم من اطلاع دارم که با تشکیلات فرقه موضوع تماس را مطرح کرد ولی جواب سرد و سربالا شنیده بود و تا الان هم نتوانسته با فرزندانش تماس برقرار کند و تا ماه ها سر تماس با خانواده با تشکیلات فرقه در گیر بود.

لعنت خدا بر رهبری این فرقه ظالم که با اعضای خودش اینگونه رفتار میکند. پیرمردی که دیدن و شنیدن صدای فرزندانش برایش آرزو شده است که احتمالا الان دارای چندین نوه است.

راستی این مسعود و مریم رجوی جواب خدا و مردم ایران و جواب خانواده های اعضا را که سالیان سال از عزیزانشان خبری ندارند را چه میدهند؟ من فکر میکنم که جواب خدا را بخاطر ظلمی که سالیان به اعضای خود کرده و جواب خیانتهایی را که به مردم ایران کرده اند را در همین آلبانی با فروپاشی تشکیلات پوسیده و ریزش نیرویی روزافزون پس میدهند.

بقول معروف: چوب خدا صدا نداره - وقتی میزنه دوا نداره

ادامه دارد