ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها آیا رفت وآمدهای مکرر مریم رجوی به البانی میتواند دردی را دوا کند؟

آیا رفت وآمدهای مکرر مریم رجوی به البانی میتواند دردی را دوا کند؟

همانطوری که میدانید این روزها مریم رجوی برای جلوگیری ازفروپاشی وریزش نیروهایش درالبانی بسیار نگران است وتقریبا هر ماه چند هفته در البانی مشغول نشست وبحث وبرسی برای جلوگیری از موج ریزشها درالبانی هست چون این روزها تعداد زیادی از اسیران که تقریبا بیش از ۲۴۰ نفر از این سازمان جدا شده واین برای سازمان وشخص مریم بسیار نگران کننده وقابل قبول نیست به همین خاطر شخصا وارد میدان شده تا شاید بتواند جلوی این همه ریزش را بگیرد به همین خاطر سازمان خیلی از مرز سرخهایی که بقول خودشان برای ان خون داده اند را نادیده بگیرد یعنی عملیات جاری را اختیاری کرده است هرکس دوست دارد عملیات جاری میکند وهر کس دوست ندارد کسی حق ندارد از او انتقاد یا حسابرسی کند.

آیا رفت وآمدهای مکرر مریم رجوی به البانی میتواند دردی را دوا کند؟

همایون کهزادی، یاران ایران، پاریس، یازدهم نوامبر ۲۰۱۷

اما بجای این عملیات جاری که ادمها فکر میکنند کمی ازادی گرفته اند برای هرنفر یک کوبل در نظر گرفته شده است یعنی همان عملیات جاری بدون اینکه خودشان بفهمند

غسل هفتگی هم همینطورکسانی که اعتقاد دارند که این غسل هفتگی میتواند انها را سرپا نگهدارد میتوانند انجام دهند وهرکسی که ندارد ازاد وبه اختیار است اما جالب است که

بجای ان کسی حق ندارد تنهایی بیرون برود یا تلفن داشته باشد یا با خانواده خود تماس داشته باشد