د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها گزارشی از درگیری تروریستهای رجوی در مقابل پارلمان اروپا

گزارشی از درگیری تروریستهای رجوی در مقابل پارلمان اروپا

دو تن از اعضای جداشده و پناهنده که عازم کشور آلمان بودند از دربهای پارلمان خارج شدند که در این حین و از فرصت تاریکی هوا اوباشان تروریست که ترسویی و ددمنشی را از رهبر همیشه فراری و گور به گور شده خود آموخته اند، به دو تن از جداشدگان حمله کرده و با سلاح سردی که به همراه داشتند آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. این درگیری نابرابر و وحشیانه در حالی و مقابل چشمان مردم و پارلمان اروپا، انجام گرفت که آن دو تن از قربانیان و پناهندگان، بدون آمادگی دفاعی انتظار ترور و ارعاب را در مقابل پارلمان اروپا نداشتند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گزارشی از درگیری تروریستهای رجوی در مقابل پارلمان اروپا

ایران فانوس، 07.12.2017

بنا به دعوت دو هفته قبل پارلمان اروپا از جداشدگان و پناهندگانی در اروپا در ارتباط با گزارشی در مورد پناهندگان، عصر دیروز ششم ماه دسامبر، تعدادی از جداشدگان از کشورهای مختلف خود را به بلژیک و مقر پارلمان اروپا رساندند تا در جلسه پناهندگان شرکت کرده و تجارب خود را به سمع حضار در سمینار برسانند.

از ابتدای ورود تعدادی از اعضای جداشده از فرقه رجوی که حول ساعت 15 عصر به حیاط پارلمان رسیدند تعدادی از اراذل و اوباش رجوی در اطراف پارلمان در حین گرفتن عکس و فیلم بودند تا عکسها را به پاریس و مقر مریم قجر، فرستاده و از آنجا تعیین تکلیف شوند. جلسه در باب پناهندگان در پارلمان اروپا، یک و نیم ساعت به طول کشید. دو تن از اعضای جداشده و پناهنده که عازم کشور آلمان بودند از دربهای پارلمان خارج شدند که در این حین و از فرصت تاریکی هوا اوباشان تروریست که ترسویی و ددمنشی را از رهبر همیشه فراری و گور به گور شده خود آموخته اند، به دو تن از جداشدگان حمله کرده و با سلاح سردی که به همراه داشتند آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

تروریستهای رجوی، با اعتماد به نفس و در پناه اربابان غربی و منطقه ای و پول و لابی و امکانات دیگر، به چند باره ثابت کردند که توان کنار گذاشتن اعمال تروریستی و خشونت آمیز خود را ندارند و ادعای دولتمردان غربی مبنی بر مبارزه علیه تروریسم و خشونت، دروغی بیش نیست، آنان از تروریستهای رجوی در جهت امیال سیاسی و اقتصادی خود سود برده و به راحتی راضی به ترد تروریستهای ترسو و جبن، نیستند.