چ02212018

Last updateچ, 21 فوریه 2018 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها تشکیلات گیر کرده در چنبره بحرانهای لاعلاج در آلبانی

تشکیلات گیر کرده در چنبره بحرانهای لاعلاج در آلبانی

-------------------------------------------------------------------------------------

منوچهر عبدی، فریاد آزادی، هفتم فوریه ۲۰۱۸

تشکیلات گیر کرده در چنبره بحرانهای لاعلاج در آلبانی

تشکیلات زهوار در رفته مجاهدین در آلبانی بطور مستمر مشغول به نقض حقوق بشر اعضای خود است این فرقه همه اعضای خود را به بیابانی خارج از شهر تیرانا برده و نام این زندان جدید را اشرف ۳ گذاشته و برای توجیه این جابجایی اجباری که مصداق نقض حقوق بشر نیز هست در نشست های درونی خود دولت آلبانی و کمیساریای عالی پناهندگی را علت این جابجایی معرفی کرده درصورتی که این جابجایی ربطی به دولت آلبانی یا کمیساریا ندارد با توجه با این که اکثر اعضای فرقه مسن و بیمارهستند از انواع بیماریهای جسمی در رنج اند و به لحاظ روحی هم تحت فشارهای مضاعف قرار دارند چرا سران فرقه علیرغم اینکه می دانند این جابجایی نقض آشکار حقوق بشر می باشد افراد را از دسترسی آسان به مراکز درمانی،پزشک،بیمارستان و دیگر امکاناتی که در نزدیکی شهر تیرانا برای اعضا در دسترس بود آنها را از همه امکانات انسانی محروم می کند باز همان داستان پادگان اشرف و زندان لیبرتی در عراق را با کپی و نسخه جدید با ورژن به روز شده در آلبانی دارند اجرا می کنند راستی چرا؟ تشکیلاتی که مدعیه همه انقلاب کرده و« زادگان ایدئولوژی مریم رهایی هستند» از چه چیز می ترسند؟ این همه بند و زندان برای چیست؟ چرا رهبران این سازمان حیات و بقای ننگین خود را در ایزوله سازی و انقباض هر چه بیشتر می بیننند البته بطور کلی این از ماهیت ارتجاعی فرقه که با دنیای مدرن امروز هیچ سنخیتی نداشته و نداره و همینطور ضد بشری و فاشیستی سازمان مجاهدین می باشد کسی که با افراد خود چنین کند با دگران چه ها کند با احتناق سیستماتیک و دستگاه پلیسی، امنیتی اجازه نفس کشیدن از اعضای نگون بخت را سلب کرده اند علت این است که وقتی افراد سازمان از عراق به اورپا و کشور آلبانی آمدن با دنیای مدرن امروزی و واقعیت های آن آشنا شدن وقتی به گذشته مملو از شانتاژ و فریبکاری فرقه نگاه میکنند که عمرشان تلف شده از سازمان بیزار و جدا شده و ریزش می کنند و سازمان هم از همین ارتباط افرادش با دنیای آزاد وحشت داره چون افراد آکاه میشن و دیگه برای شانتاژهای خبری و وعده های دورغین وتبلیغات مسموم مریم قجر کسی تره خرد نمی کند دیگر نشست های چندین روزه مریم و زهرا مریخی با انگیزه سازیهای کاذب و سوت و کف زدن های پوشالی برای پیروزیهای خیالی افاقه نمی کنه و جلوی ریزش ها رو با این دستگاه ارتجاعی خاص فرقه نمیشود گرفت چون ذات انسان حصارپذیر نیست و دیگر افراد فریب محتوای فاشیستی سازمان که حاضر به تغییر دیدگاه در رفتار نیست را نمی خورند علیرغم اینکه فرقه مشکلاتی برای جدا شده ها ایجاد کرده باز هم افراد فرار را بر ماندن در دنیای جهل و بی خبری در حصارهای تنگ و تاریک سازمان ترجیح داده و تن به برده داری مریم قجر نمی دهند فرقه هم از ریزش اعضا و افشاگریهای بعد از جدایی شدیدا به هراس افتاده و یکی از دلایل مهم ساخت زندان جدید و انتقال اجباری به اشرف ۳ همین موضوع است

رها شده از فرقه رجوی منوچهر عبدی ۲۰۱۸ / ۰۲ / ۰۶