ی08192018

Last updateش, 18 آگوست 2018 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها آقای سیامک نادری خجالت کشیده از خانم سلطانی عذرخواهی کنید

آقای سیامک نادری خجالت کشیده از خانم سلطانی عذرخواهی کنید

آقای سیامک نادری شما سوز دل رجوی را در این مصاحبه ابراز گردی  و باید بگویم آقای سیامک نادری ایران اینترلینک صاحب دارد سر دبیر دارد احتمالا شما را توجیح نکردن وقتی مصاحبه مذبور را به شما محول کردن

----------------------------------------------------------------------------------------------

نادر نادری، وبلاگ آینده گان، فرانسه، دهم فوریه ۲۰۱۸

آقای سیامک نادری خجالت کشیده از خانم سلطانی عذرخواهی کنید

آقای سیامک من شخصا اولین نفری بودم که آزادی شما تبریک گفتم چون از نذدیک شاهد ظلم های که به شما میشد از جدا شدن شما و بقیه خوشحالم و بنده تبرک گفتم باز هم به تمام جدا شده ها تبریک خواهم گفت

اما بی انصافی شما نسبت به خانم بتول سلطانی و اینتر لینک و بقیه …… بدور از انصاف مردانگی است

اینکه به اینتر لینک می تازی خوب یک سفارش و یکی از تعهدات رجوی زنش مریم قجره   است

آقای سیامک شاید بیشتر جدا شده ها حاصل زحمات و رنج شکنجی است که خانم سلطانی با جان دل پذیرفت اما برای رهائی جدا شده ها کوتاه نیامد رجوی بی ناموس حتی دست از سرخانم سلطانی در زندان امریکائی ها برنداشت و با سفارشات مجاهدین و خقوق بگیر های رجوی در همان زندان تیف بارها توسط نیروهای امریکائی مورد ضرب شتم وقرار گرفت و حتی به ایشان که مثل یک زن با وقار ایرانی کوتاه نیامد حتی به ایشان دست بند هم چند بار زدن و از طرفی هم یک سری در تیف که برای رجوی کار می کردن هر روز مورد اذیت آزار بود شما کجا تشریف داشتید ؟ شک ندارم همان زمان همراه با رجوی بقیه به خانم سلطانی  بنده بقیه فحاشی می کردی .  آقای سیامک نادری خانم سلطانی هم می توانست مثل بقیه گوشه عافیت را بگیرد برای خودش راحت زندگی کند و اگر امروز شما راحت زندگی می کنی یا بهتر بگم دستت به کامپیوتر  و  اینتر نت رسیده حاصل زحمات ایشان و بقیه است  . به نظر من شما باید عذر خواهی رسمی از خانم شجاع و دلیری که با زحماتش رهائی خیلی ها را رقم زد عذر خواهی کنید

زمانی که امریکائی ها ما را در تیف در بیابان های عراق رها کرد خیلی از جدا شده ها  با زندان روبرو شدن در زندان های عراق که توسط افسران قدیمی رابط سازمان بودن زندانی  یا کشته شدن که  دستگیری جدا شده ها در جاده های عراق به توصیه سازمان پشت این قضیه بود چون می شناختیم و تعدادی که به مناطق کردستان عراق رسیدیدم  باز آوره و درحالت مخفی زندگی می کردیم تا روزی رسید که مینی بوس آوردن از طرف دولت کردستان عراق که ما ها را به ایران تحویل بدهند  و تنها کسی که از همان ابتدا شب روزش را برای ما ها گذاشت و با ارتباطات سیاسی و اعتبارات سیاسی که در جوامع حقوق بشری داشتند توانستند جلوی دی پورت ما ها را بگیرد ایشان نه فقط خودشان بلکه تمام خانواده اش را در این راستا فعال کردن و زحمات صاحب ایران اینتر لینک به جای رسید که  یو . ان . کردستان به صورت ویژه به حمایت از ما برخواست و توانستن که دولت اربیل را از دی پورت ما منصرف کردن و اقامت موقت دادن اما باز  با همکاری همین صاحب اینتر لینک و فعالیت های سیاسی  همسر گرامی ایشان   .  یو ان  .  را مجبور به رسیدگی به جدا شده شدن و این عین جمله رئیس دفتر حزب دمکرات کردستان عراق به بنده گفت شانس آوردید که آقای خدا بنده  و همسر شان به دادتان رسیدن و آبروی ما را توی سازمان های حقوق بشری بین اللملی بردن و ما هم با دولت ایران دوست هستیم قرار داد  امنیتی داریم و عدم دی پورت شما باعث ناراحتی رژیم ایران با ما می باشد

آقای سیامک باز هم می گم که بودن الان شما در دنیای آزاد حاصل کار ایران اینتر لینک است

شما باید موضع مشخصی داشته باشی آیا شما از رجوی جدا شدید ؟

یا  رجوی از شما جدا شده ؟

چون مصاحبه شما را گوش دادم دیدم مثل رجوی با زرنگی خاصی دوتا به رژِیم سه تا به رجوی ۵ تا به جدا شده ها  خلاصه حرف دل رجوی  مریم قجر  را می زنید

من به جای شما بودم از تمام جدا شده ها و خانم شجاعی مثل خانم سلطانی  و آقای خدا بنده رسما عذر خواهی می کردم

نادر نادری .فرانسه