پ08162018

Last updateپ, 16 آگوست 2018 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها یکی از شیوه های برده داری نوین فرقه رجوی

یکی از شیوه های برده داری نوین فرقه رجوی

در لیبرتی غسل های هفتگی تبدیل به غسلهای روزانه شد وما موظف بودیم که بیاییم و تمامی لحظات خودمان را در جمع بخوانیم و در نهایت هر هفته یک جمع بندی داشتیم و نقاط ضعف و قوت خودمان را در جمع میخواندیم و من بر این باور بودم که در هر صورت باید برای اینکه مبارز باقی بمانیم تمامی این لحظات را در جمع بخوانیم تا مثلا مجاهد باقی بمانیم یعنی تا این حد مغزشویی شده بودم که مثلا دارم عمل مقدس زمانه را انجام میدهم.این موضوع ادامه داشت تا اینکه وارد آلبانی شدیم که در نشستهایی جواد خراسان ما را توجیه کرد که در البانی ما غسل لحظه ایمیکنیم و این رمز و رازمجاهد ماندن و مجاهد مردن است !!!؟

یکی از شیوه های برده داری نوین فرقه رجوی

کیومرث بار فروش ـ فریاد آزادی ـ دوشنبه 12 مارس 2018

در این مقاله میخواهیم به موضوع غسل های هفتگی و روزانه و لحظه ای در مجاهدین و علت آن بپردازیم

شاید خیلی از خوانندگان ندانند که منظور از غسل روزانه چیست و شاید خیلی از خوانندگان عزیزمان مطالب زیادی در این باره خوانده باشند اما من لازم میبینم که یکبار دیگر به این موضوع ازدیدگاهی دیگر بپردازم )

وقتی مسعود رجوی در سال ۸۰ از غسل روزانه صحبت کرد گفت که این یک هدیه به برادران و تمام مجاهدین است .از ان پس همه نفرات موظف بودند که به صورت هفتگی یک برگه آ ۴ پر کرده و بخوانند.

این خیلی طبیعی است که هر انسانی چه مرد چه زن با دیدن جنس مخالف دچار یکسری فعل و انفعالات ذهنی میشوند و این غریزه هر انسان است اما در سازمان مجاهدین هر نوعی از این فعل و انفعالات جرم محسوب میشود و هر چیزی که رنگی از یک زندگی عادی داشته باشد محکوم است و باید در جمع خوانده شود.

البته مسعود رجوی مرحوم خیلی تلاش کرد که در ردیف گناهان کبیره قرار بدهد. هر چند در عمل بهایش از گناه کبیره خیلی سنگین تر بود که نفرات می پرداختند از ضرب و شتم …تا موارد دیگر که بر سر نفر خاطی می اوردند در واقع هفت جد نفر مقابلش ظاهر می شد.

من اول به فلسفه این موضوع پی نمیبردم و در ذهنم این بود که در هر صورت ما که زن و زندگی را کنار گذاشته ایم باید تمامی لحظاتی که در ذهن خودمان با آنها مواجه میشویم را هم سرکوب کنیم تا بتوانیم در مسیر سرنگوی عنصری مفید باشیم و طوری مغز شویی شده بودم که این مقدس ترین کاری بود که من داشتم انجام میدادم و فکر میکردم که کار درستی میکنم و این عمل بسیار انقلابی است .

خب من در روزهای اول احساس میکردم که باید همین کار را کرد چون خیلی خوب کار مغزشویی انجام شده بود !

اما بعد از مدتی احساس کردم که دارم تحقیر میشوم و شخصیتم دارد از بین میرود و دنبال علت گشتم . بعد از اینکه کلی به این موضوع فکر کردم به این نتیجه رسیدم که نفس انجام غسل چه هفتگی و چه روزانه و چه لحظه ای ما را از انسانیت تهی کرده و شخصیت ما را خرد میکند .

علت این مغز شوئی : ؟

واقعیت این است که داشتن چنین روابطی چه روابط خانوادگی و چه رابطه با جنس مخالف از بدیهیات و نیازهای انسان است و از طرف دیگر چیزی است که در همه انسانها و به طور خاص ما اعضای سازمان که در یک جامعه  و یا خانواده و یا جمع اسلامی بزرگ شده ایم ایجاد شرم میکند . وقتی که این موضوع مدام در جمع و در کنار نزدیکانی که هر روز با انها زندگی میکنی بیان میشود دیگر هویت انسانی فرو میریزد و هم نگاه ما به بقیه و هم نگاه بقیه به ما یک نگاه تحقیر آمیز است و حتی خودمان به خودمان به این صورت یعنی با دیده تحقیر نگاه میکنیم و این یعنی اینکه همیشه تحقیر شده هستیم و شخصیت  ما مورد هجوم قرار میگیرد چه توسط خودمان و چه توسط دوستان دیگرمان است .

و حالا در سازمان مجاهدین برای برده سازی افراد از این ترفند استفاده میشود جایی که نیاز است هفتگی و زمانی که شرایط برای خروج افراد فراهم تر از قبل است میشود روزانه و زمانی که افراد با جامعه در تماس هستند و امکان ریزش نیرو بیشتر است غسل میشود لحظه ای . چون برده میسازد و به همین دلیل است که نفراتی که در داخل تشکیلات  هستند الان احساس میکنند که مقدس ترینند در صورتی که تحقیر شده ترینند و اینگونه است که با هنر مغزشویی مسعود رجوی آنها را برده خودش کرده و هر روز یک بند به انقلاب از هم پاشیده مریم اضافه میکند بلکه بتواند دردی از دردهای بی درمان سازمانش را دوا کند

به امید آگاهی همه افراد موجود در فرقه و رهایی همگان

کیومرث بار فروش ۲۰۱۸/ ۰۳ /۱۱