د10152018

Last updateد, 15 اکتبر 2018 11am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان – حضور انجمن نجات

گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان – حضور انجمن نجات

روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۶ مصادف با ۵ مارس ۲۰۱۸، همایشی بین المللی با عنوان بررسی اندیشه های محمد نعیم فراشری، شاعر پارسی سرای آلبانیایی، در چهارچوب گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان، در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس در تهران برگزار شد. از انجمن نجات نیز جهت شرکت در این همایش دعوت به عمل آمده بود. ابراهیم خدابنده و زهرا میرباقری به نمایندگی از انجمن نجات در این همایش شرکت کرده و در حاشیه آن با مهمانان و خبرنگاران خارجی شرکت کننده از حوزه بالکان، در خصوص شرایط فعلی سازمان مجاهدین خلق در آلبانی و تهدیداتی که برای منطقه خواهد داشت و مشکلات خانواده هایی که خواهان دیدار با عزیزانشان هستند و همچنین شرایط جداشدگان از این فرقه در آلبانی به گفتگو پرداختند.

-------------------------------------------

انجمن نجات، مرکز تهران، دهم مارس ۲۰۱۸

گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان – حضور انجمن نجات

شرکت انجمن نجات در همایش بین المللی بررسی اندیشه های نعیم فراشری

دیدار مسئولین انجمن نجات ابراهیم خدابنده و زهرا میرباقری با مقامات آلبانی در مورد مریم رجوی مجاهدین خلق ایران

دیدار با پروفسور رجب میدانی رئیس جمهور اسبق آلبانی

این دیدارها از جمله شامل گفتگو با پروفسور رجب میدانی رئیس جمهور اسبق آلبانی، پروفسور فلورشا دادو معاون آکادمی علوم آلبانی، دکتر عبدالله رجبی از آکادمی علوم آلبانی، پروفسور علی علیو از دانشگاه دولتی مقدونیه، پروفسور حمید جعفری از دانشگاه جنوب شرقی اروپا در مقدونیه، پروفسور سعید عابدپور ازمؤسسه علمی پژوهشی سارایوو در بوسنی، پروفسور آریان لکا، دکتر ادهم لکای، دکتر علی کالیراد و دکتر فاروق نعمتی و بسیاری دیگر از شخصیت ها و آکادمیسین های حوزه بالکان و خبرنگاران و گزارشگران این منطقه بود.

دیدار با پروفسور علی علیو از دانشگاه دولتی مقدونیه

نمایندگان انجمن نجات در توضیحات خود به تشریح شرایط فعلی فرقه رجوی و تهدیدات امنیتی که می تواند بعد از عراق متوجه منطقه بالکان و خصوصا کشور آلبانی باشد پرداخته و همچنین خواهان اقداماتی از جانب دولت آلبانی برای تسهیل در سفر خانواده ها به آلبانی جهت دیدار با عزیزانشان که در فرقه رجوی گرفتار هستند شدند که طرف های مربوطه قول مساعد دادند تا در حوزه فعالیت های خود از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

در این همایش از تعدادی از خبرنگاران آلبانیایی دعوت به عمل آمد تا در دفتر انجمن نجات در تهران حضور یافته و از نزدیک با خانواده ها و جداشدگان آشنا گردند. این خبرنگاران برنامه سیاحتی روز بعد خود در تهران را داوطلبانه ملغی نموده و با اشتیاق تمام در نشست انجمن نجات شرکت کردند.

در این نشست که در روز سه شنبه ۱۵ اسفندماه از ۱۰ صبح تا ۵ عصر به صورت مداوم ادامه یافت خانم ها ثریا عبداللهی (مادر امیراصلان حسن زاده)، گیتی زرتشتیان (مادر روزبه عطایی) و مهناز عکافیان (مادر محمد علی ساسانی) و همچنین عباس محمدپور و بخشعلی علیزاده که در آلبانی از فرقه رجوی جداشده و به ایران آمده اند حضور داشتند. شرکت کنندگان به تفصیل شرح ماجرای خود و خواسته هایشان را بیان داشتند.
در پایان این نشست نهایتا دو خواسته حقوق بشری به صورت زیر  مطرح گردید تا از طریق این خبرنگاران به گوش دولت و مردم آلبانی برسد:

۱٫            خانواده ها امکان ارتباط و همچنین دیدار با عزیزان خود که در سازمان مجاهدین خلق در آلبانی هستند را داشته باشند.

۲٫            جداشدگان از سازمان مجاهدین خلق در آلبانی از کمک های ملل متحد بر اساس قوانین و مقررات پناهندگی برخوردار باشند.

یک خبرنگار آلبانیایی در این گفتگوها به اعضای انجمن نجات گفت که او خبرنگار تحقیقی است و مدت هاست که موضوع مجاهدین خلق را دنبال می نماید اما بسیاری از مطالبی که در این نشست بیان شد را نمی دانسته و قطعا افکار عمومی آلبانی نیز از حقایق مربوط به ماهیت این فرقه و خصوصا رفتاری که با اعضای خود دارد بی اطلاع هستند و لازم است که حتما روشنگری های کافی در این خصوص در آلبانی صورت گیرد.

در پایان عکس ها و کلیپ ها و مدارکی در خصوص فرقه رجوی و همچنین خانواده ها و جداشدگان در آلبانی به خبرنگاران داده شد. آنان اظهار تمایل کردند که همچنان در ارتباط باشند.

دیدار با پروفسور فلورشا دادو معاون آکادمی علوم آلبانی

انجمن نجات بار دیگر به آقای ابراهیم خدابنده به خاطر درگذشت مادر مکرمه شان تسلیت عرض نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت در فعالیت هایشان برای برقراری ارتباط خانواده های دردمند و رنج کشیده با عزیزان گرفتارشان در فرقه رجوی را دارد.