س06192018

Last updateس, 19 جون 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها التماس مریم رجوی از کشورهای عربی

التماس مریم رجوی از کشورهای عربی

التماس مریم رجوی از کشورهای عربی

همایون کهزادی ـ یاران ایران ـ جهارشنبه 14 مارس 2018

وقتی که شخصیتهای سیاسی وکشورهای اروپایی دیگر این سازمان را به رسمیت نمی‌شناسند باید به سمت کسانی برود که با ایران دشمنی دارند وهمانطور که میدانید تمام سایتهای این سازمان فقط خبرهای عربستان وکشورهای عربی است وبه خیال خودش مثل صدام حسین میتواند برای خودش جایی دست وپا کند به همین منظور دست به دامن کشورهای عربی می‌شود که از آن‌ها حمایت کنند و کلیشه وار حرفهای این فرقه را منتشر کنند.

به‌رسمیت شناختن مقاومت ایران یک ضرورت منطقه‌یی و بین‌المللی گیریم که کشورهای عربی هم شما را به رسمیت بشناسند آیا فرقی در بود ونبود این سازمان دارد آیا چندین سالی که در عراق وطن فروشی کردید مگر توانستین کاری را از پیش ببرید.

این قسمتی از حرفهای این فرقه است که کلیشه وار بعضی از کشورهای عربی حامی تروریست آن را استفراغ میکنند ودر سایتهای خود درج میکنند.

این رژیم سرکوبگر که برای کشورهای مختلف جهان مشکلات و بحران و آشوب ایجاد کرده است تنها از طریق مردم ایران و مقاومت ملی آنها است که پایان می‌یابد.  مردم ایران و مقاومت ملی آنها مسئول تعیین تکلیف این رژیم هستند.

حرفهای خنده داری که سالیان است تکرار می‌شود آن زمانی که در عراق وکنار مرزها بودید نتوانستید الان که در البانی وانهم با وضعیتی که با جدا شده ها دارید میخواهید سرنگون کنید.

راستی کسی نیست به این فرقه بگویید مگر در جریان اعتراضات حرفهای مردم ایران را نشنیده بودید که چه جوابی به شما دادند  چرا در هر کاری خودتان را قاطی مردم ایران میکنید مگر شما همان سازمانی نیستید که برای دولت سابق عراق یعنی صدام حسین وطن فروشی میکردید.

مگر شما همانهایی نیستید که با دادن پولهای کلان سعی در هر چی بیشتر تر کردن تحریمها هستید مگر شما همان سازمانی نیستید که با تانک وتوپ وعملیات های انتحاری همین مردم را که شما از آن اسم میبرید وبرایش میجگید لت وپار نکردید با چه رویی باز از این مردم وخلق قهرمان بعنوان پشتیبان خود اسم میبرید.

همایون کهزادی-انجمن یاران ایران