س06192018

Last updateس, 19 جون 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها فرار دو نفر از اسارتگاه رجوی

فرار دو نفر از اسارتگاه رجوی

در روزهای گذشته دو نفر از اعضای اسیر در فرقه رجوی بدون توجه به پیام های مکرر مریم رجوی طی این مدت و وعده و وعیدهای دروغینش و بدون اطلاع دادن به مسئولین خود فرار کرده و خود را به کمیساریا در تیرانا معرفی نموده اند.این فرار بنا بر اذعان مسئولین فرقه رجوی در آلبانی ضربه مهلکی بر پیکر تشکیلات پوسیده و جهنمی رجوی وارد کرده و بر روی دیگر اعضا تأثیر گذاشته است. خبرها حاکی است که مریم رجوی و سران این فرقه ریزش های به مراتب بیشتری را در آینده پیش بینی می کنند

محمد هاشمی ـ بنیاد خانواده سحر ـ  چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶

فرار دو نفر از اسارتگاه رجوی

بعد از جابجایی اعضای فرقه رجوی در آلبانی به اسارتگاه جدید موسوم به اشرف سه  در خارج از تیرانا و مواجه شدن آنان با شرایط کاملا ایزوله و سخت در این اردوگاه و برملا شدن وعده های دروغین مریم رجوی و اذیت و آزارها و شکنجه های روحی که همچنان اعمال می گردد، موج جدید نارضایتی و در خواست خروج شدت گرفته است.

از طرف دیگر خبر پرداخت مستمری پناهندگی جداشدگان از طرف کمیساریا و نه از طریق مجاهدین خلق به گوش تعدادی از افراد داخل تشکیلات رسیده و همین موضوع باعث شده تا افراد بیشتری تصمیم به خروج و جدایی از تشکیلات را بگیرند و بدون واهمه از مسئولین، این موضوع را در میان خود در میان بگذارند.

این فرار بنا بر اذعان مسئولین فرقه رجوی در آلبانی ضربه مهلکی بر پیکر تشکیلات پوسیده و جهنمی رجوی وارد کرده و بر روی دیگر اعضا تأثیر گذاشته است. خبرها حاکی است که مریم رجوی و سران این فرقه ریزش های به مراتب بیشتری را در آینده پیش بینی می کنند.

همه می دانند که فرار از اسارتگاه های رجوی چقدر سخت است. فرار از نظر تفکرات فرقه ای رجوی گناه کبیره محسوب شده و جزای آن مرگ است. لازم به ذکر است که این فرار در زمانی اتفاق افتاد که مریم رجوی تصور می کرد حصار ها را محکم کرده و این روزها مدام پیام همراه با وعده سرنگونی تا سی خرداد را می دهد.

فرار از جهنم رجوی در این شرایط معنی و مفهوم خاص خودش را دارد. ما نجات یافتگان معنی آن و ضربه ای که به رجوی خورده است را خوب درک میکنیم. چنین اقدامی به این معنی است که افراد جانشان به لبشان رسیده و با پذیرش ریسک فرار را بر قرار ترجیح داده اند.

این اقدام در این شرایط اثبات اسیرسازی و برده داری رجوی است که افراد مجبور به فرار می شوند. در آینده خبرهای خوشحال کننده بیشتری در راه است. به امید روزی که چشم همه خانواده ها به دیدار با عزیزانشان روشن شود.

نجات یافته از فرقه رجوی در آلبانی - محمد هاشمی