د04232018

Last updateد, 23 آوریل 2018 7am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها پروازهای خیالی مریدان چشم و گوش بسته ی رجوی خودشیفته!!

پروازهای خیالی مریدان چشم و گوش بسته ی رجوی خودشیفته!!

درسطح ملی که اوضاع پرافتضاح شما درمقابل چشم است و در سطح بین المللی، تلاش دارید که درمقابل  جلادترین و حریص ترین جناح سرمایه داری جهانی بخاک بیافتید و دوستان منطقه ای تان هم که مرتجع ترین اند!با این وجود ، اگر کماکان اصرار دارید که به این موقعیت جهانی و منطقه ایتان بنازید، مختارید و این ننگ ، نوش جانتان!درمورد خائنانی که ذکری از آنها کرده اید ، ازآنجا که از تعریف درست آنها عاجز مانده اید ، حرف بیشتری نمی توان زد!ثالثا، سازمان مجاهدین خلق فراز و فرودهای مثبت و منفی زیادی داشت ولی از سال ۱۳۶۰به تصرف کامل مسعود رجوی معلوم الحال درآمده و تبدیل به فرقه رجوی گردیده و قابل جمع با سازمان مجاهدین دهه ی ۱۳۵۰ نیست و بلکه درتعارض با آن قرار دارد!

پروازهای خیالی مریدان چشم و گوش بسته ی رجوی خودشیفته!!

پنچشنبه ـ  فروردین ۱۶, ۱۳۹۷

فریدون اورموی (پژوهشگر و فعال سیاسی)

ارسال به سایت نیم نگاه

رحمان کریمی که پیرترین مرید رجوی بشمار میرود درگله مندی ازخارج نشینانی که به حرف رهبر او تره خورد نمی کنند ، مینویسد:

” … نشسته اید در خارج کشور در رفاه و آسودگی و ایران و مسایل ایران برایتان فقط یک سوژه و بهانه است تا قصد باطنی خود را پیاده کنید. شما یک روز هم برای نمونه در باره زحمتکشان، محرومان و دردمندان ایران نیاندیشیده اید و ککتان هم نمی گزد “.

شما چطور آقای رحمان کریمی؟!

درخارج ننشسته اید و در رفاه و آسایش نسبی بسر نمی برید؟

چرا خارج نشستن دیگران با شرایطی که بر شمردید برای دیگران بد است و برای شما خوب و شرافتمندانه؟!

اگر بپذیریم که مخاطبین مورد انتقاد شما ، برای محرومان و زحمتکشان نمی اندیشند ، چرا برای شما که از چنین شرایط زندگی بهره مندید، ارفاق قائل شده و قبول کنیم که شما در خدمت دردمندان هستید؟!

کسی مثل شما که کارش مداحی از رجوی- بعنوان دشمن نزدیک ترین دوستان خود و دزد نوامیس آنها و مشغول  زدوبند دائمی با خونریزترین دشمنان بشریت برعلیه کشورش باشد – چرا باید خود را بعنوان حامی آنها معرفی کند و آیا این کار شما خجالت آور نیست که این چنین بیشرمانه نعل وارونه میزنید؟!

چه اتفاقی افتاد که شعار مبارزه با امپریا‌لیسم آمریکا تبدیل به همکاری و مزدوری برای آنها شده است؟

رحمان کریمی به سخنان خود چنین ادامه میدهد:

” این البته جدا از خائنان است که مشغول انجام وظیفه اند. وظیفه یی که آنقدر زشت و ننگین است که باید خودشان را پشت موضوعات انحرافی پنهان کنند. من نمی دانم چگونه کسی که خود را مستقل می داند، تعدادی خائن و روان پریش خائن را زیر پر و بال خود می گیرد؟ ما دیگر در سنی نیستیم که سرمان شیره بمالند… “.

وجود خائن درهر جایی ممکن است ولی به ریشه ی قضیه که خوب بنگریم ، زشتی کار آنها ، حداکثرهمردیف کارهای رهبر عقیدتی و شخص شما میشود و بدین ترتیب آه و فغان شما موردی ندارد!

اینکه شما درسنی نیستید که کسی بتواند سر شما شیره بمالد ، درحرف درست است ولی با پذیرفتن دستگاه استبدادی و انحصاری رجوی ، عملا نشان میدهید که نوجوان فریب خورده ی بیشی نیستید!

شاهزاده ترکی الفیصل رابط مریم رجوی با اسرائیل هم شد!!

همچنین:

” … به طور مثال می گویم یک نفر در خط آقای رضا پهلوی هست اما نمی خواهد آن را علنی کند. … این فرد می آید به حساب خودش چنگول بزند به جریانی که در سطح ملی و بین المللی مطرح و از اعتبار بالایی برخوردار است. تعدادی خائن را زیر پر و بال رسانه خود می گیرد و آنتنی می کند. برایم عجیب است اگر نفهمد که دارد باد غربال می کند زیرا با این تشبثات نمی شود جلو حرکت تاریخ را گرفت… این شخص مفروض باید بداند که فقط به سلطنت طلبان خدمت نمی کند بلکه خواه نا خواه کام رژیم را هم شیرین شیرین می کند. و اما جریان مورد هدف خائنان از ریز تا درشت، مقاومت پایا و پوینده ایران است و در رأس آن سازمان پر افتخار مجاهدین خلق” .

اولا دعوا و رقابت شما و سلطنت طلبان که جملگی در درون جبهه ی “ضد مردم” جای دارید، ربطی بما ندارد.

ثانیا تنها خودتان ادعا دارید که از اعتبار ملی و بین المللی برخوردارید و هیچ منبع بی طرفی صحت این ادعا را قبول نمی کند!

مجاهدین خلق ، از تهران تا تیرانا

درخاتمه :

” عقابان در پروازند و وزوز مگسان بلند. ارابه دشمن کوب مقاومت در پیشروی ست و زمینگیران و خائنان در رجز خوانی. پس بگذار بخوانند که به گوش رژیم خوش تر آید. فردا نیز روزگار دیگری ست “.

این عقابان که منظور شما اعضای نگون بخت باند رجوی است، درکجا پروازمیکنند؟

درآسمان تنگ زندان مانز آلبانی که هزاران کیلومتر از میهن دور است؟!

این پروازهای رویایی ، چه تاثیری بر رخدادهای ایران میتواند داشته باشد؟

اگر بازهم اصرار دارید که این پروازهای خیالی ، شما بعنوان مریدان چشم وگوش بسته ی رجوی خودشیفته را به نان نوائی میرساند ، چرا دیگرانی که فکر میکنید با این پروازها مخالفند- وبه حکم تاریخ؟! مخالفت آنها قدرت ممانعت ازاین پرواز را ندارد- اینهمه مورد لعن ونفرین شما قرار گرفته اند؟!

نکند که اعتقادی به گفته های خود ندارید و این چند صفحه را در راستای مصرف داخلی (برای فریب دادن اسرای رجوی) سیاه کرده اید؟!

Wednesday, April 04, 2018