س09182018

Last updateس, 18 سپتامبر 2018 3pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها امید های واهی فرقه رجوی

امید های واهی فرقه رجوی

سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی که در دشمنی با مردم ایران ید طولایی دارند و برای بقای تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده شان  تا کنون از هیچ جنایت و خیانتی علیه مردم ایران و منافع ملی شان دریغ نکرده اند اینبار هم با خروج ترامپ رئیس جمهور آمریکا آمریکا از برجام ضمن پایکوبی و شادی و پیروزی به اصطلاح مقاومت ؛ وقیحانه خواستار تحریم‌های همه جانبه و جنگ و خونریزی و ویرانی برای مردم ایران شدند .

----------------------------------------------------------------------------

علی جهانی، وبلاگ آیینه، سیزدهم می ۲۰۱۸

ali jahaniامید های واهی فرقه رجوی

البته این سازمان فرقه گرا و تروریستی همواره در طول حیات خوار و خفیف خود جهت رسیدن به امیال شیطانی اش از این نوع امید های واهی علیه مردم ایران زیاد داشته و هر بار هم که بور شده و وعده های دروغین و تکراری سرنگونی اش بجایی نرسیده است ولی بازم از رو نرفته است و به همین امید های واهی دل خوش کرده است. مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی اکنون با خروج ترامپ رئیس جمهور بی تدبیر  آمریکا از برجام که نقض پایبندی آمریکا به تعهدات بین المللی را نشان می دهد و اعتماد جهانی را لکه دار می کند ؛ ضمن ابراز خوشحالی از این تصمیم نابخردانه و سخیف ترامپ که بیشتر یک جنگ روانی علیه مردم ایران است و اهمیت چندانی ندارد؛ خانم مریم عضدانلو سعی می کند طبق معمول از این آب گل آلود ماهی بگیرد و علی رغم اینکه سازمان فرقه گرا و تروریستی اش را یک سازمان انقلابی و مردمی می پندارد با امید واهی بستن به خروج ترامپ رئیس جمهور آمریکا از برجام خواستار تحریم‌های همه جانبه و جنگ علیه ایران می باشد و تا بدین وسیله به نیروهای روحیه باخته و وارفته و زوار در کشور آلبانی امیدواری بدهد که سرنگونی نزدیک است و همچنین بدین وسیله جلوی فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده و ریزش روز افزون نیرویی را بگیرد.

ولی همه دیدند که این توافق هسته‌ ای ایران با کشورهای پنج بعلاوه یک صورت گرفت و اکنون این آمریکا هست که آنرا نقض کرده است . ولی متاسفانه این سازمان فرقه گرا و تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی از گذشته و امید های واهی و دل خوش کردن های الکی برای فریب و سرکار گذاشتن نیروهای نگونبخت سازمان پند نگرفته اند و اکنون با خروج ترامپ رئیس جمهور آمریکا از برجام با به همین امید های واهی و دل خوش کردن های الکی برای فریب و سرکار گذاشتن نیروهای نگونبخت سازمان روی آورده است که اینگونه رویکرد بیانگر آن است که فرقه تروریستی رجوی دیگر چیز جدیدی برای سرپا نگه داشتن سازمان و فریب و سرکار گذاشتن نیروهای نگونبخت سازمان در چنته ندارد و مجبور هست همان ترفند های قدیمی و لو رفته را بکار گیرد و بدان دل خوش کند و امید های واهی داشته باشد که این امر بیشتر اوج بلاحت و در آستانه فروپاشی کامل قرار گرفتن این سازمان فرقه گرا و تروریستی را نشان می دهد .