د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها هشدار به همه هموطنان ایرانی و افغانی و فارسی زبانان و اعضای کمپهای پناهندگی

هشدار به همه هموطنان ایرانی و افغانی و فارسی زبانان و اعضای کمپهای پناهندگی

فرقه رجوی یا به عبارت خودشون شورای ملی مقاومت! و سازمان مجاهدین  امسال هم در صدد است با خرج هزاران دلار تاریخ 30 جون امسال  شو تبلیغاتی برگزارکند.آنها هر ساله با پرداخت دهها هزار دلار به جنگ طلبان امریکایی و یک مشت سیاستمدار از دور خارج ضد ایرانی و گرد اوری یک عده جیره خوار سعی می کنند از طریق این افراد سیاست حمله نظامی امریکا و اسرائیل به ایران را پیش ببرند,سران فرقه رجوی نیاز دارند برای اعضاء اسیر و بی خبر از دنیای بیرون که به هیچ خبری دسترسی ندارند با نمایش فیلم این مراسمها بگویند که همه دنیا از انها حمایت می کنند وسرنگونی نزدیک است فریبی که الان سالیان سال است تکرار می کنند تا بتوانند به اسارت نگه داشتن اعضاء در درون تشکیلات فرقه ادامه بدهند و از فروپاشی تشکیلات فرقه گرایانه خود جلو گیری بکنند.

---------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ نادر کشتکار, 12 /06 /2018

nader keshtkar1هشدار به همه هموطنان ایرانی و افغانی و فارسی زبانان و اعضای کمپهای پناهندگی

آنها هر ساله با پرداخت دهها هزار دلار به جنگ طلبان امریکایی و یک مشت سیاستمدار از دور خارج ضد ایرانی و گرد اوری یک عده جیره خوار سعی می کنند از طریق این افراد سیاست حمله نظامی امریکا و اسرائیل به ایران را پیش ببرند .

مریم قجرعضدانلو (رجوی)رئیس جمهور خود خوانده به همراه جنگ طلبان و جنایتکاران جنگی روی سن رفته و سخنرانی می کند.

سران فرقه رجوی نیاز دارند برای اعضاء اسیر و بی خبر از دنیای بیرون که به هیچ خبری دسترسی ندارند با نمایش فیلم این مراسمها بگویند که همه دنیا از انها حمایت می کنند وسرنگونی نزدیک است فریبی که الان سالیان سال است تکرار می کنند تا بتوانند به اسارت نگه داشتن اعضاء در درون تشکیلات فرقه ادامه بدهند و از فروپاشی تشکیلات فرقه گرایانه خود جلو گیری بکنند .

از انجایی که فرقه رجوی مورد تنفر ایرانیان با شرف و با وجدان است وایرانیان بهتر از هر کسی میدانند فرقه رجوی در داخل و خارج ایران هیچ پایگاه مردمی ندارند بلکه مورد تنفر ایرانیان با غیرت و ازاده هم هستند به همین دلیل سران فرقه هر ساله برای جمع کردن سیاهی لشگر برای این گونه شوها دست به هر فریبکاری می زنند .

افراد فرقه رجوی با مراجعه به کمپهای پناهندگی در کشورهای مختلف به پناهجویان ایرانی ؛ افغانی, عرب و … گفته اند می توانند با شرکت در این مراسم 3 روز را در هتل وبا غذای مجانی و پاریس گردی خوش بگذرانند و طبق معمول به پناهجوهای ایرانی قول تائیدیه برای گرفتن پناهندگی و مترجم و وکیل داده اند و از این پناهجوها خواسته اند با شرکت در این مراسم از خودشان عکس و فیلم تهیه بکنند تا ثابت کنند انها مخالف رژیم ایران هستند و فعالیت سیاسی می کنند.

همچنین به آنها گفته اند که در ازای آوردن هر یک نفر بیشتر 10 یورو دریافت خواهند کرد

ه این ترتیب آنها می خواهند بگویند که ما هوادار داریم و پایگاه توده ای.

mardome khareji dar wilpnet

به این ترتیب وظیفه خودم می دانم که به همه پناهندگان هشدار بدهم که مراقب این فرقه باشند و فریب وعده وعیدهای آنها را نخورند.

همین اعضای فرقه عکس این نفرات را که در تظاهرات آمده اند برای سفارت ایران در کشور فرانسه پست می کند و آنها را لو می دهند تا با درگیر کردن پناهندگان با عناصر وزارت اطلاعات جنگ آتش بیشتری در بگیرد و همه این اقدامات مذبوجانه را در جهت اقدامات شجاعانه برای سرنگونی محسوب می کنند.

خیلی از این پناهندگان که قربانی این اقدامات می شوند حتی خبر ندارند که مثلا اتوبوسی که از کلن آنها را به فرانسه می برد مغایر با قانون ممنوعیت سفر پناهندگان می باشد و برای آنها از نظر قانونی در کشور آلمان یا کشورهای دیگر هم مسئله و مشکل درست می کنند.

و در عین بی مسئولیتی می گویند „اینها قیمت مبارزه است“ در حالی که فریب و نیرنگ است و با دروغگوئی کار خود را به پیش می برند.