س10232018

Last updateس, 23 اکتبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها در گردهمایی های سالانه فرقه رجوی چه میگذرد؟

در گردهمایی های سالانه فرقه رجوی چه میگذرد؟

آنچه را که شما در گذشته از این شو تبلیغاتی در رسانه‌ها وسایتها می‌بینید با آنچه که بوده زمین تا آسمان فرق میکند این کلک تبلیغاتی در اشرف ودرنشستها ومهمانیهای مردم عراقی هم بود بطور مثال یک لیست را که مرم عراق امضا کرده بودند که تنها در حد چند نفرین بیشتر نبودن یک قسمت از آن را فیلمبرداری میکردند ولی بعد خودشان چندین لیست دیگه با هر اسمی وامضا واثر انگشت در سایتهای خود پخش میکرددر این گردهمایی‌ها هم تعدادی افغانی وسیاه پوست وکارتن خواب راکرایه میکند وبا کلکهای دوربین آن‌ها را چندین برایر میکنند لذا میخواستم که کسانی که به این گردهمایی یا به عبارت درست این شو دعوت می‌شوند بدانند.

-------------------------------------------------------------------------------

سعید ناصری انجمن یاران ایران پاریس سیزدهم ژوئن ۲۰۱۸

Nasery saidدر گردهمایی های سالانه فرقه رجوی چه میگذرد؟

اولاً این فرقه یک فرقه تروریستی بوده وهست ومبارزه آن‌ها هیچ ربطی به مردم ایران ندارد این‌ها برای به قدرت رسیدن خود چنین کارهایی رو انجام میدهند وشما فریب این حرفها را نخوریدسازمانی با اعضای خودش رو راست نیست چطور میخواهد با شما یا مردم ایران صادق باشداین را بدنانید اگر این سازمان به فکر مردم ایران بود هیچ‌گاه پول‌های بی زبان را بابت یک سخنرانی چند دقیقه به دست بازنشستگان واز کار افتاده ها نمی دادند اگر این سازمان به دنبال حقوق بشر بود خوب اعضای خودش را با زور و شکنجه ونشستهای آنچنانی تهدید نمیکرد که از آن‌ها جدا نشوند اگر این سازمان به فکر مردم ایران وبرای مردم ایران تلاش میکردند اسرار بر بیشتر تر کردن تحریمها علیه ایران نمیشدند اگر واقعاً سر سوزنی حتی سر سوزنی بخاطر مردم ایران در این شوهای تبلیغاتی شرکت میکنید واگر مردم ایران برایتان مهم است پس این شوها را بایکوت کنید زیرا نرفتن شما به این‌طور جاها کمک بزرگی به مردم ایران است زیرا این‌ها از اسم مردم ایران برای اهداف خود استفاده میکنند این سازمان حتی این اجازه را به خود نمیدهد به اعضای خودش  که تمام زندگیشان را گذاشته‌اند حقیقت‌های که درون سازمان اتفاق افتاده است را بگویند این همان سازمانی است که در عراق برای دشمن ایران وطن فروشی میکرد وحال سنگ مردم ایران را به سینه میزنندپس هم صدا با مردم ایران به این فرقه نه گفته وانها را بایکوت کرده آنگاه میدانید که کمک بزرگی به مردم ایران کرده‌اید.