س06192018

Last updateس, 19 جون 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامه سرگشاده همایون کهزادی به رئیس جمهور محترم فرانسه جناب آقای امانوئل ماکرون

نامه سرگشاده همایون کهزادی به رئیس جمهور محترم فرانسه جناب آقای امانوئل ماکرون

این جانب همایون کهزادی عضو سابق سازمان مجاهدین که بهترین دوران زندگیم را در این فرقه هدر دادم وکاملا این فرقه را میشناسم میخواستم خدمت شما عرض کنم  این سازمان که در کشور شما در حال حاضر فعالیت میکنند برای کشور شما بسیار خطرناکه بوده وهست به همین خاطر چند مثا ل برای روشن بودن چهره این فرقه بیان میکنم تا خطر این سازمان را برای شما روشن کند هرچند که شما در جریان هستید ولی لازم دیدم که چون خودم در این کشور زندگی میکنم این وظیفه را روی دوش خود احساس میکنم,درزمان صدام حسین تا قبل از سرنگونی غلام حلقه بگوش صدام بودند وبرای آن‌ها وطن فروشی میکردند حتی بجایی رسیده بودند به پشتیبانی ارتش عراق با کوردها میجنگیدند اطلاعات ایران را در اختیار صدام میگذاشتند تا مردم بی‌گناه را بمباران کنند.

-------------------------------------------------------------------------------

همایون کهزادی انجمن یاران ایران پاریس سیزدهم ژوئن ۲۰۱۸

Homayoon kohzadi3رئیس جمهور محترم فرانسه جناب آقای امانوئل ماکرون

سلام واحترامات فراوان