س06192018

Last updateس, 19 جون 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نگاهی به عملکرد ضد میهنی مجاهدین در جام جهانی فوتبال فرانسه

نگاهی به عملکرد ضد میهنی مجاهدین در جام جهانی فوتبال فرانسه

این اولین جام جهانی در تاریخ است که در اروپای شرقی برگزار می گردد. مسابقات نهایی شامل ۳۲ تیم است که سی و یک تیم آن از طریق مسابقات مقدماتی انتخاب می شوند ویک تیم نیز به عنوان میزبان بصورت خودکار مشخص می شود. ۳۲ تیم درطی ۶۴ مسابقه که در ۱۲ ورزشگاه و۱۱ شهربرگزار میشود به رقابت برمی خیزند. دیدار فینال این تورنمنت درتاریخ ۱۵ ژوییه ۲۰۱۸ در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتبال ایران در گروه (ب) با تیم های اسپانیا، پرتقال ومراکش به رقابت خواهد پرداخت. در آغاز بازیهای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه فرصتی دست داد تا یکی از سرفصل های ضد میهنی وعملکرد خائنانه ضد ملی فرقه مجاهدین خلق درجام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه را مرور کنیم.

-------------------------------------------------------------------------------

انجمن نجات مرکز خوزستان در ۲۳ خرداد ۱۳۹۷

Hamid Dehdar .2نگاهی به عملکرد ضد میهنی مجاهدین در جام جهانی فوتبال فرانسه

به بهانه آغازجام جهانی فوتبال در روسیه

بیست و یکمین دوره جام جهانی فوتبال از ۱۴ ژوئن تا ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۸ (۲۴ خرداد لغایت ۲۴ تیرماه۷ ۹ ) درکشور روسیه برگزار خواهد شد.

تمامی اعضایی که درآن مقطع زمانی درتشکیلات این فرقه بودند بخوبی میدانند که تا قبل از شروع بازیهای جام جهانی فرانسه سرکردگان فرقه بدستور رجوی به بهانه اینکه تیم ملی فوتبال ایران نه متعلق به مردم ایران بلکه تیم رژیم است تماشای بازیهای تیم ملی را برای اعضا ممنوع اعلام کرده بودند و حتی وقتی چند نفربه هنگام تماشای بازی ایران وعراق از طریق تلویزیون دولتی رژیم صدام بعد از زدن گل تیم ملی ایران به عراق شادمانی کرده بودند را بشدت مورد بازخواست قرار دادند. ولی با شروع بازیهای جام جهانی فرانسه از موضع فرصت طلبی محض و سو استفاده تبلیغاتی و بعنوان یک ابزار سیاسی با آن برخورد کرده ودریک موضع گیری مضحک که باعث تناقض وتعجب همگان شده بود برای این بازیها برنامه ریزی نمود.

بخش زیادی از بلیط های مسابقه خریداری و اعضای دست نشانده خود را با پرچم ایران و پوشاندن تی شرت هایی که عکس رجوی روی آن چاپ شده بود بر سکوها ودقیقا درمقابل دوربین ها نشاند.از همان ابتدای شروع مسابقه با تیم ملی فوتبال امریکا با سردادن شعارهای ضد میهنی درصدد خراب کردن روحیه بچه های تیم ملی ایران برآمد.این اقدام ضد ایرانی آنها نه تنها نتوانست برعزم واراده ملی پوشان ایرانی تاثیرمنفی بگذارد بلکه دقیقا برعکس انگیزه های آنها را دوچندان کرد وآنها توانستند با بکارگیری غیرت ایرانی پوزه تیم ملی امریکا را به خاک مالیده و ایادی رجوی را به سکوت ذلت بار دعوت کنند.

درقرارگاه اشرف درحالیکه اعضا از ساعت ها قبل برای دیدن مسابقه درسالن های غذاخوری تجمع کرده بودند بدلیل تمرکز سرکردگان رجوی واصرارآنها برجسته کردن صحنه های ساختگی تظاهرات درگوشه کوچکی از ورزشگاه عملا از دیدن صحنه های مسابقه محروم شده وحسابی اعصاب آنها بهم ریخته بود. البته درهمان سالن هم صحنه هایی خلق شد که فرماندهان گماشته رجوی را بشدت عصبانی و وادار به واکنش نمود. درست درشرایطی که آنها می خواستند اذهان نیروها را به عکس های مسعود روی تی شرت های تماشاگر نماهای مزد بگیر جلب کنند با زدن گل دوم ایران توسط حمید استیلی فریاد شادی به هوا برخاست و سالن غذاخوری برای دقایقی به تسخیر اعضا با شور و احساسات ملی درآمد و تمامی سرکردگان فرقه را سوزاند. اعضا بدرستی متوجه تناقضات شکل و محتوای موضع گیرهایی فرقه و نقش شیادانه رجوی شده بودند. رجوی از یک طرف مدعی مخالفت دخالت سیاست در ورزش و جدایی دین از دولت بود واز طرف دیگر بزرگ ترین آوردگاه جهانی فوتبال را دستمایه جاه طلبی خود کرده بود. رجوی درجریان جام جهانی فوتبال درفرانسه علاوه براینکه مورد تمسخر واستهزا اعضا قرارگرفت درزمین مسابقه هم مشت های محکمی را از طرف بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران بر دهان گشادش احساس کرد آنجاییکه بازیکنان پر غرور و قهرمان تیم ملی با بدست گرفتن پرچم سه رنگ ایران روبروی تماشاگر نماهای مزد بگیر رجوی به آنها گفتند هیس !!! خفه رجوی…