ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامۀ حسین نژاد به سفارت آلبانی در پاریس در مورد شرکت وزیر مهاجرت آلبانی در شوی ویلپن

اینجانب شاهد دخالتهای مستمر فرقۀ رجوی در امور سیاسی و اجتماعی عراق از جمله جعل بیانیه های تقلبی به اسم عراقیان و آموزش گروهی از عراقیان به عنوان مزدوران خودش جهت نفوذ در دستگاههای اداری و جامعۀ آن کشور بودم و اکنون این فرقه می خواهد همین سیاستها و نقشه ها و عملکردهای خودش را در آلبانی نیز به کار گیرد.
لذا اینجانب توجه ایشان و دیگر مسئولین دولت آلبانی را به اقدامات بعدی رهبری تروریست و خشونت طلب این فرقه در راستای نقض حاکمیت کشور شما و دخالت در امور داخلی و اجتماعی آن جلب می کنم چرا که رهبران این فرقه در صدد رخنه به جامعۀ شما برای تحکیم جای پایشان در آن برای ادامۀ اعمال فرقه گرایانه شان و پیاده کردن نقشه های خشونت طلبانه و تروریستی شان می باشند و تنها هدف آنها از دعوت جنابعالی به کنفرانسشان در پاریس بهره برداری از وجهه و اعتبار شما در جهت اهداف غیر انسانی شان که برشمردم می باشد.

-----------------------------------------------------------------------------------

پیوند رهائی،علی حسین نژاد - پاریس 09,ژوئیه 2018

Hossein nejan jpgنامۀ حسین نژاد به سفارت آلبانی در پاریس در مورد شرکت وزیر مهاجرت آلبانی در شوی ویلپن
سفارت محترم کشور آلبانی در فرانسه
اینجانب علی حسین نژاد از اعضا و مسئولین قدیمی سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) که از این فرقه جدا شده ام شنیدم که آقای پاندولی مایکو وزیر امور مهاجرین در آلبانی به دعوت این فرقه در برنامۀ آن در پاریس شرکت کرده است.
واقعا جای بسی تأسف دارد که وزیر یک دولت در گردهمایی یک فرقۀ تروریستی شرکت کند که بارها در لیست تروریستی اروپا و آمریکا قرار داشته و هنوز هم دولتهای اروپایی آن را یک فرقۀ تروریستی می شناسند.
من از ایشان به عنوان یک عضو دولت البانی و مسئول امور مربوط به افراد سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در کشورتان می خواهم که به موارد زیر توجه کنید چرا که حاصل تجارب و مشاهدات اینجانب طی دهه ها حضور در تشکیلات این فرقه در عراق بویژه دخالتهای آن در امور عراق و تلاشهایش در بهم زدن اوضاع سیاسی و اجتماعی آن کشور می باشد که خودم به علت سمت مترجمی ارشد در حساسترین بخشهای سیاسی این سازمان شاهد آنها بودم.
از آنجا که سازمان مجاهدین دارای رهبری و تشکیلات بسیار بسته و فرقه ای است و چنانکه در گزارش نیمه سالانۀ سال 2013 نمایندۀ ویژۀ دبیر کل ملل متحد در عراق و نیز بارها در گزارشهای دیدبان حقوق بشر مورد تأکید قرار گرفته و خود ما نیز سالها در داخل تشکیلات این سازمان شاهد بودیم افراد در داخل این تشکیلات نه تنها از آزادی بیان و قلم و بلکه حتی از آزادی اندیشیدن هم محرومند و در تماسها و صحبتهایشان با همدیگر شدیدا تحت کنترل عوامل رهبری قرار داشته و حق هیچ گونه تماس وارتباط با بیرون از جمله افراد خانواده هایشان حتی در داخل تشکیلات و نیز استفاده از انترنت و تلفن و وسایل ارتباطی و رسانه ای دنیای امروز را ندارند بویژه اکنون که رهبران این فرقه اسیران خود را به نقطه ای دور افتاده و محصور در آلبانی همچون پادگان اصلی شان یعنی اشرف در عراق منتقل کرده و آنها را در شرایطی بسیار بدتر از زندان گرفتار کرده است.
رهبری سازمان مجاهدین دست به برقراری مجدد همان سیستم تشکیلاتی فرقه ای وبستۀ خود در آلبانی نیز زده تا افراد منتقل شده را در کشور آزاد شما نیز تحت کنترل شدید خود بگیرد تا با بیرون تشکیلات ازجمله با خانواده هایشان تماس و دیدار نداشته باشند و تلاشهای انسانی و خیرخواهانۀ دولت آلبانی برای بازسازی افراد و وارد کردن آنان به جامعه و ارتباطات آزاد اجتماعی را خنثی کند.
سفارت محترم آلبانی در پاریس،
اینجانب از دولت آلبانی می خواهم اقدامات لازم در جهت ممنوعیت اعمال کنترل و حاکمیت تشکیلاتی سران و مسئولین این سازمان در آلبانی بر افراد منتقل شده بویژه بر جدا شدگان از این سازمان در آنجا و دخالتهایشان در امور  آنان  و ضرورت فراهم آوردن امکانات تماس و ارتباط افراد منتقل شده با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان و دیدار با آنان را اتخاذ کند.
با احترام
علی حسین نژاد - پاریس