ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها جسد بیجان مالک شراعی و امداد غیبی فرقه

جسد بیجان مالک شراعی و امداد غیبی فرقه

فریاد آزادی،کیومرث بارفروش (مستعار)، تیرانا، آلبانی,۲۰۱۸/۰۷/۰۶

Malek Sheraiجسد بیجان مالک شراعی و امداد غیبی فرقه

بله طبق خبرهایی که به دست ما رسیده امدادهای غیبی توسط غواصان نیروی دریایی آلبانی به یاری فرقه شتافته ودعاهای رودی جولیانی وهیات آمریکایی در ویلپنت اجابت شد وجسد مالک شراعی عزیز در کف اب پیدا شد . سران فرقه رجوی بعد ازاینکه دیدند درصحنه سیاسی اوضاع خیلی بیریخت شده است وکسی به یاوه گویی های آنها وقعی نمی نهد بفکر چاره افتاده اند تااین فضاحت را به نوعی چاره بیندیشند و لذا ماموران دو صفرهفت سازمان بعد ازنشستهای متعدد تصمیم گرفتند که با کشاندن پای غواصان زبده نیروی دریایی کشور آلبانی را به ان برکه اب بکشانند .سه شبانه روز قبلا جستجو کرده بودند و گفته بودند اینجاجسدی وجودندارد وما هم گفته بودیم که در مقر فرقه دنبال جسد بگردند. اما دوستان باید از مقامات ذیصلاح وبیطرف در آلبانی به همراه دیدبان حقوق بشر ونمایندگان کمیساریا ی عالی پناهندگان خواست که جسد را کالبد شکافی کنند تا صحت ادعای فرقه رجوی تایید شود . این کمترین خواسته خانواده مالک شراعی ونجات یافتگان ازجهنم فرقه رجوی است چون با این کاری که فرقه سر نفرات خود میکند جان تمام نجات یافتگان هم در خطر است وما نجات یافتگان برای حفظ جان خود این را از مجامع بین المللی در خواست داریم وهمینطور از وزارت خارجه دولت ایران هم میخواهیم که این موضوع راپیگیری کند واز دولت آلبانی بخواهد که از این موضوع به سادگی نگذرد وهمینطور میخواهیم که جسد مالک به ایران برگشته و به خانواده شراعی تحویل داده شود این حق مسلم خانواده مالک است که جسد فرزند خود را تحویل بگیرد قطعا که سران فرقه شهید سازی خواهند کرد وممانعت به عمل خواهند آورد ولی نباید به این خواست فرقه تسلیم شد وهرگونه همکاری مقامات آلبانی را بر ملا کرده وافشاگری خواهیم کرد قابل توجه اعضای فعلی در سازمان تا جسد شما هم پیدا نشده جان به در ببرید وتسلیم شانتازهای سران فرقه نشوید .ومنتظر معجزه نباشید تا خود نخواهید کسی آزادی را در سینی طلایی برایتان به ارمغان نخواهد آورد پس قیام کنید وبر جهل رجوی وجنایتهای او وبرجهلش واختناقش بشویید چون بدون شک این کاری که بر مالک ومالک ها کردند در انتظار شما هم هست امید به روزی که شما با همکاری نجات یافتگان در آلبانی این فرقه وسرانش را برای همیشه به زباله دان تاریخ بفرستید درود بر همه شما