ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامه سرگشاده به آقای جاوید رحمان گزارشگر حقوق بشر

نامه سرگشاده به آقای جاوید رحمان گزارشگر حقوق بشر

امیدوارم شما بعنوان یک انسان آزاده و مستقل و بیطرف مراقب ترفندهای این فرقه و لابی های آنها باشید. امیدوارم در ملاقات حضوری با شما گزارش مفصلی از این نوع ترفندها را با اسناد و مدارک خدمت شما ارائه دهم,طی سالیان گزارشگرهای مختلفی برای ایران تعیین شده اند و متأسفانه به دلیل افتادن آنها در دام این فرقه و لابیهای آن نتوانستند وظیفۀ خودشان را انجام دهند چرا که صرف گزارش یک طرفه هیچ مشکلی را از مردم ایران حل نکرده و نخواهد کرد و گزارشهای یک طرفه که بر اساس مصاحبه با اعضای مجاهدین داده شده اند این حربه را به جمهوری اسلامی داده که از آن استفاده کند و گزارش را سیاسی و غیر قابل قبول بداند و بدلیل تنفر مردم ایران از این فرقه تروریستی به گزارشگر اجازۀ مسافرت به ایران هم ندهد,برهمین اساس اینجاب قویا انتخاب شما را به فال نیک میگیرم و امیدوارم با اتخاذ سیاست بیطرفی و گوش دادن به شهادتهای ما اعضای سابق فرقۀ مجاهدین و بالاتر مردم ایران و در داخل ایران بتوانید وظیفه تان را با آزادی و آگاهی انجام دهید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

غلامرضا صادقی جبلی ازاعضای جدا شدۀ سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) بروکسل 9/07/2018

reza sadeghi نامه سرگشاده به آقای جاوید رحمان گزارشگر حقوق بشر
جناب آقای جاوید رحمان عزیز؛
با سلام و عرض تبریک به مناسبت انتخاب جنابعالی بعنوان گزارشگر حقوق بشر ملل متحد برای ایران.
اینجانب غلارضا صادقی جبلی از سال 1360 با سازمان مجاهدین خلق ایران فعالیت داشته ام. در تظاهرات سال 60 مورد اصابت گلوله قرار گرفتم و 5 سال بعنوان زندانی سیاسی در زندان بودم که 22 ماه آنرا در سلول انفرادی گذراندم.
در کشورهای کانادا و امریکا در پایگاههای مجاهدین مستقر بودم و در فعالیتهای مالی این سازمان که تحت عنوان خیریه و بعضا با سوء استفاده از نام یونیسف انجام میشد شرکت داشتم که در تحقیقات اف بی آی هم اسامی تمامی نفرات وجود دارد و به راحتی قابل اثبات است.
در کمپ اشرف درعراق مورد شدیدترین شکنجه های روحی و فیزیکی توسط مسئولین و فرماندهان سازمان مجاهدین قرار گرفتم و شاهد بسیاری از موارد ضرب و شتم اعضایی که نمی خواستند در سازمان بمانند و حتی کشتن آنها تحت عناوین واهی بودم.
من تمام دوران جوانیم را یا در زندانهای ایران و یا در اسارت سازمان مجاهدین گذرانده ام و شاهد زنده ای هستم که می توانم هر آنچه را که بر ما در این سالیان گذشت و این فرقه با استفاده از پول و لابی قدرتمند اجازه هر گونه افشای آنها را ندادند برای شما باز گو کنم.
غم انگیز تر اینکه گزارشگران قبلی حتی جواب نامه های من و دیگر دوستان از اسارت رها شده ام را هم ندادند و تحت تاثیر قبلی همان لابیها حاضر به ملاقات با ما نشدند.
آیا از ابتدایی ترین اصول هر نوع قضاوت و یا تهیه گزارش بیطرفانه صحبت با هر دو طرف و گوش دادن به صحبتهای انها نیست؟ اگر هست کجاست صحبتهای من شاهد زنده که خودم با گوشت و پوست و استخوانهایم همه آن شکنجه های روحی و جسمی را لمس کرده و ناظر اعمال آنها به دیگران هم بوده ام.
آقای جاوید رحمان عزیز
 در سی و چند سال گذشته هیچ کس بیشتر از سازمان مجاهدین به جنبش دموکراسی و آزادیخواهانه مردم ایران با سیاستهای خشونت طلبانه و ترور و عملیات انتحاری صدمه نزده است و اصولا یکی از موانع برقراری دموکراسی و ایجاد هر گونه رفرم در کشورم ایران همین سازمان مجاهدین و لابیهای خارجی و جنگ طلب آنها هستند که به هیچ وجه منفعت آنها در آرامش و وجود دموکراسی در منطقه جنگ زده ما نبوده و نیست.
در اینجا لازم به استحضار جنابعالی می دانم که سازمان مجاهدین یکی از اولین سازمانهایی در منطقه بوده و می باشد که عملیات انتحاری را مقدس دانسته و برای رفتن مستقیم به بهشت ترویج و انجام داده است. در سال 1360 دختر 14 ساله ای بنام گوهر ادب آواز که مورد شستشوی مغزی سازمان مجاهدین قرار گرفته بود امام جمعۀ شیراز را با عملیات انتحاری کشت و بعداز آن 8 عملیات انتحاری دیگر توسط مجاهدین در شهرهای مختلف ایران انجام شد و دقیقا مانند برادران داعشی خود با کمال افتخار این عملیات را رسما و با انتشار اطلاعیه با امضای خودشان بر عهده گرفتند. عکس ضمیمه از نشریه رسمی سازمان مجاهدین با اسامی  و عکس های افرادی است که این عملیات انتحاری را انجام داده اند و به عنوان قهرمان ستوده شده اند.
گزارشگر محترم آقای جاوید رحمان؛
کشورهای مسلمان سالهاست در فتنۀ جنگ خانماسوز قرار دارند و یکی از مشکلات ما، سیاستمداران آلودۀ خود کشورهای ماست. همانطوریکه آگاه هستید فقیر ترین کشور مسلمان یعنی یمن تحت شدیدترین بمبارانها توسط ثروتمندترین کشور به اصطلاح مسلمان یعنی عربستان قرار دارد و روزانه دهها و شاید صدها کودک کشته میشوند و کسی صدایش در نمی آید که هیچ بلکه از این کشور بچه کش حمایت هم می کنند و مجاهدین هم در حمایت از این جنایتها گوی سبقت از دیگران ربوده اند.
این سازمان با انجام عملیات تروریستی تعداد زیادی از مردم ایران و عراق را به قتل رسانده و مورد تنفر شدید مردم ایران است چرا که مردم ایران بخوبی از جنگهای عراق و افغانستان و سوریه و نابودی مردم و کشورهای آنها و حمایت سازمان مجاهدین خلق از جنایت های داعش در این کشور ها بخوبی آگاهند و هر گز چنین سرنوشتی را برای خود نمی خواهند.
امیدوارم شما بعنوان یک انسان آزاده و مستقل و بیطرف مراقب ترفندهای این فرقه و لابی های آنها باشید. امیدوارم در ملاقات حضوری با شما گزارش مفصلی از این نوع ترفندها را با اسناد و مدارک خدمت شما ارائه دهم.
طی سالیان گزارشگرهای مختلفی برای ایران تعیین شده اند و متأسفانه به دلیل افتادن آنها در دام این فرقه و لابیهای آن نتوانستند وظیفۀ خودشان را انجام دهند چرا که صرف گزارش یک طرفه هیچ مشکلی را از مردم ایران حل نکرده و نخواهد کرد و گزارشهای یک طرفه که بر اساس مصاحبه با اعضای مجاهدین داده شده اند این حربه را به جمهوری اسلامی داده که از آن استفاده کند و گزارش را سیاسی و غیر قابل قبول بداند و بدلیل تنفر مردم ایران از این فرقه تروریستی به گزارشگر اجازۀ مسافرت به ایران هم ندهد.
بر همین اساس اینجاب قویا انتخاب شما را به فال نیک میگیرم و امیدوارم با اتخاذ سیاست بیطرفی و گوش دادن به شهادتهای ما اعضای سابق فرقۀ مجاهدین و بالاتر مردم ایران و در داخل ایران بتوانید وظیفه تان را با آزادی و آگاهی انجام دهید.
امیدوارم بتوانم شما را بزودی از نزدیک ملاقات کنم.با آرزوی موفقیت.
غلامرضا صادقی جبلی از اعضای جدا شدۀ سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) – بروکسل – 9/07/2018

entehari