ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مجاهدین، دیپلماسی، رۆیای قدرت؟

مجاهدین، دیپلماسی، رۆیای قدرت؟

---------------------------------------------------------------------------------

نیم نگاه،حسن رحمان پناه
,هفتم ژوئیه ۲۰۱۸

maryam torki مجاهدین، دیپلماسی، رۆیای قدرت؟
ردهمایی سالانه سازمان مجاهدین خلق به روال چند سال گذشته در دهم تیر ماه برابر با ٣٠ ژوئن در پاریس برگزار شد. این همایش که با هزینه مالی سنگین این سازمان برگزار می شود، از سراسر اروپا، کانادا و آمریکا، دوستداران این جریان و افراد زیادی که آرزوی دیدن پاریس، برج ایفل و خیابان معروف شانزه لیزه، با پرداخت هزینه سفر، خوراک و محل استراحت، در فرانسه مادر دو انقلاب بزرگ بورژوازی و کارگری را دارند، تشویق و ترغیب و بر سفره رنگین و دست و دل باز مجاهدین، با پولهای بادآورده مهمان می شوند. جمعیتی که به همت دوربینها و فتوشاب، تصاویر و عکس های آنان راحت تا صد هزار نفر به خورد بیننده داده می شوند، هر ساله ارزش صرف میلیونها دلار برای رهبران مذهبی این جریان ثروتمند و مدعی قدرت در ایران را در راه خدمت به دیپلماسی آنان جهت رسیدن به قدرت دارند. برای سازمان مجاهدین خلق، نمایش نیروی همایش و تجمع در واقع جهت نشان دادن از صحنه تلویزیونها و رو به مخاطبین حامی آنان در  نهادهای مالی، سیاسی و نظامی دولت های غربی است. اما نکته مهم و ویژه تر برای رهبران مجاهدین در همایش های سالانه پاریس، حضور تجمع کنندگان با انگیزه های متفاوت و حمل و تکان دادن پرچم و بنرهای مجاهدین نیست، بلکه تمام تبلیغات مجاهدین بر اطراف تریبون سخنرانان و صف اول مهمانان متمرکز است که چهره و موقعیت حکومتی آنان را رو به ایران و کانالهای اطلاع رسانی نشان دهند که مجاهدین به آنان و حکومت هایشان جهت کسب قدرت در ایران نیاز حیاتی دارند. در میان مهمانان همایش امسال پاریس، کسانی همچون نیوت گینگریچ، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا از حزب جمهوریخواه، جوزف لیبرمن عضو ارشد حزب دمکرات، رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک، ترکی الفیصل رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان سعودی، (کسی که سال گذشته در همایش پاریس از رجوی بعنوان “مرحوم” نام برد و سوالات زیادی در باره غیبت ١۵ساله نامبرده در صحنه سیاسی و سازمانی مجاهدین به همراه داشت) و برخی از مقام‌های کشورهای اروپایی و خاورمیانه نیز حضور داشتند. در گردهمایی سال گذشته مجاهدین در همین تاریخ و در پاریس افرادی از قبیل “جان بولتون” مشاور امنیت ملی کنونی دولت “ترامپ” نیز شرکت داشت و سخنرانی کرد و وعده گردهمایی امسال را در تهران داد؟!

سخنرانی مهمانان همایش پاریس گزینشی و مطابق میل و آرزوی رهبران مجاهدین تنظیم می گردد. اکثر یا تمام مهمانان از جناح راست و جنگ طلب سیاستگذاران آمریکا، کشورهای اروپایی و خاورمیانه هستند که طرفدار حمله نظامی به ایران، سوریه و عراقیزه کردن این کشور هستند. بنا به اطلاعات موثق پخش شده در شبکه های مجازی و از جمله روزنامه معتبر “فایننشال تایمز” که مرکز آن در لندن است، هر کدام از سخنرانان صاحب پایه و مقام حکومتی، برای حداکثر ده دقیقه سخنرانی تا مبلغ ۴٠ هزار دلار از مجاهدین پول دریافت می کنند.
درهمایش روز شنبه پاریس سازمان مجاهدین، مریم رجوی که مجاهدین خلق از او به عنوان “رئیس جمهور منتخب” خود نام می برند، از دولت های غربی درخواست نمود “که سازمان مجاهدین را به عنوان گزینه جایگزینی حکومت ایران به رسمیت بشناسند.” خانم رجوی با مهمانان گرانقدر حامیش دست نداد، مبادا وضویش باطل شود؟! اما با حجاب آبی رنگش که از هم اکنون سند بردگی نیمی از جمعیت ایران یعنی زنان است قصد نشستن بر صندلی قدرت را دارد!

نهادهای مالی، سیاسی و نظامی دولت های غربی