ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها آلبانی ، موساد و مجاهدین خلق

آلبانی ، موساد و مجاهدین خلق

------------------------------------------------------------------------------------

تحریریه سایت نجات یافتگان در آلبانی ـ ایران آزادی ـ 10/07/2018

Mossad Maeyam Rajavi Cult MKO MEK NCRI Terrroristsآلبانی ، موساد و مجاهدین خلق

در مقاله های قبلی به قسمتی از اهداف ” جاسوس های دست به دست شده ” یعنی سازمان مجاهدین خلق اشاره کرده ام. اینکه اساسا از چند دهه قبل سازمان مجاهدین از یک سازمان سیاسی ، اجتماعی به یک فرقه آلت دست سرویس های اطلاعاتی تغییر ماهیت داده است. روزگاری در دست صدام حسین بود، بعد ها هم عربستان سعودی ، اسرائیل و آمریکا . بنابراین بخش عمده ای از سازمان مجاهدین خلق مستقر در آلبانی و آنچه ” اردوگاه سوم ” نامیده می شود قابل بهره برداری برای سرویس های اطلاعاتی می باشند.

اما لازم است این توضیح داده شود که اگر سازمان مجاهدین خلق و رهبری آن را ” جاسوس ” می نامیم ، با اغماض از این  واژه استفاده شده است ، چرا که  اساسا مجاهدین خلق به علت عدم حداقل های توان و پایگاه سیاسی ، اجتماعی در داخل ایران حتی این پتانسیل را ندارند که  ” جاسوس ” باشند، اما از آنجا که در مزدوری و آلت دست شدن برای کشورهای بیگانه سابقه ای طولانی دارند و از این نظر صاحب تجربه و قابل اتکا هستند. بنابراین  در همین راستا نیروهای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی به عنوان ابزار می توانند مورد استفاده سرویس های اطلاعاتی باشند و شاید به همین دلیل است که فعالیت های سیاسی و دیپلماتیک اسرائیل با کشور آلبانی گسترش پیدا کرده است تا با گسترش میدان نفوذ این کشور در آلبانی ارتباط فیزیکی بین موساد و سازمان مجاهدین خلق بهتر از گذشته صورت گیرد تا در صورت چالش های احتمالی با حکومت ایران و تضادهای منطقه خاورمیانه مورد استفاده قرار دهند.

حتما مطلع هستید که  امر مزدوری و جاسوسی توسط رهبری سازمان مجاهدین خلق مسبوق به سابقه است از ارتباط محمد رضا سعادتی عضو مرکزیت سازمان با  کا گ ب ، سرویس امنیتی اتحاد جماهیر شوروی سابق در چهار دهه قبل گرفته تا ارتباط گسترده و سیستماتیک مسعود رجوی و مهدی ابریشمچی با سرویس اطلاعاتی رژیم صدام حسین و  همچنین ارتباطات مریم رجوی با سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی  در دهه های اخیر. اما اینک آلبانی و موساد و مجاهدین خلق میدان اصلی ارتباط عریان شده سرویس اطلاعاتی اسرائیل با سازمان مجاهدین خلق در آلبانی شده است  . به نظر می رسد این هماهنگی  برای ارتباط عمیق تر موساد با مجاهدین خلق  بعد از سفر جان مک کین سناتور آمریکایی در سال گذشته به آلبانی صورت گرفته است. لازم به یادآوری است که مک کین در این سفر به تاریخ آپریل ۲۰۱۷   با مریم رجوی در تیرانا ملاقات و با شرکت در گردهمایی  فرقه مجاهدین در آلبانی از نزدیک با مژگان پارسایی و  سایر نمایندگان مسعود رجوی و مریم رجوی آشنا و هماهنگی های لازم صورت گرفت . سناتور مک کین به موازات این دیدار ها همچنین دیدارهای مهمی را با مقامات دولت آلبانی صورت داد که بی ارتباط با دیدار رهبران مجاهدین خلق نبوده است.

در همین راستا به گزارش رسانه های آلبانی در ماه مای ۲۰۱۸ سفر وزیر دفاع اسرائیل به آلبانی صورت گرفته است  و رسانه های آلبانی این دیدار را  در ارتباط با مسائل ایران و مجاهدین خلق  ارزیابی کرده اند. اگر موضوع مسئولیت مقام اسرائیلی که نظامی و امنیتی بوده را مورد توجه قرار بدهیم، ارزیابی رسانه های آلبانی  بیراه نمی باشد که محور سفر مقام ذکر شده مجاهدین خلق و چگونگی بکارگیری آن بوده است .

مطلب مستند دیگری که به این بحث کمک می کند گزارش یکی از رسانه های آلبانی است که با عنوان ” موساد یک دفتر در تیرانا راه اندازی می کند” از آن یاد می کند که در لینک زیر آن را مشاهده می کنید .

به اعتقاد کارشناسان سیاسی در آلبانی افتتاح ” دفتر موساد در آلبانی”  و همچنین ” دفتر مبارزه با تروریسم ” می تواند به خاطر حضور مجاهدین خلق در آلبانی صحنه رقابت ها وتنش ها میان اسرائیل و ایران شود. همچنین اخبار ذکر شده بالا را شاید با خبری که دوماه قبل در رسانه های آلبانیایی مبنی بر دستگیری دو یهودی آلبانیایی در فرودگاه تیرانا و  کشف یک میلیون یورو پول نقد را مرتبط دانستند و ارتباط این دو نفر را که اتهام پول شویی دارند با شرکت مسئول سازنده ” اشرف ۳ ” مورد توجه قرار داده اند که البته همه اینها توسط مقامات قضایی و امنیتی آلبانی تحت بررسی قرار دارد.

اما آنچه که هم اکنون به قطعیت رسیده این است که آلبانی میدان ارتباط و همکاری تنگاتنگ فرقه مجاهدین خلق با سرویس امنیتی اسرائیل ، موساد، شده است. در این میان مشخص نیست در شرایط کنونی سرنوشت قربانیان اسیر در زندان اشرف ۳  و نقض حقوق بشر در آن چه خواهد شد؟