د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نوکری و خوش رقصی فرقه رجوی به عربستان برای چیست؟

نوکری و خوش رقصی فرقه رجوی به عربستان برای چیست؟

بعد از پوچ در آمدن تمامی تحلیلهای این فرقه در عراق و شکست و به بن بست رسیدن تحلیلها و معادلاتشان در عرصه نظامی ،بنظر میرسد در سیاستها و خط مشی خود در معادلات منطقه ای نیز دچار ورشکستگی شده اند و در عر صه سیاسی نیز با حمایتهای خود از جنایتهای دولت عربستان و گروهای تروریستی دست ساز آل سعود ،همچون داعش در منطقه نه تنها در عرصه بین المللی بلکه در نزد افکار عمومی وهموطنان ایرانی چه در داخل و چه در خارج از ایران نیزبیش از بیش مورد تنفر و انزجار قرار گرفته اند. وفکر میکنند با این کارهای وطن فروشی به جایگاهی مثل اشرف که صدام به عنوان پاداش وطن فروشی به آن‌ها داده بود را میتواند از عربستان دست وپا کند فرقه رجوی نیز باید برای دو تا سه سال آینده به فکر جایگزین دیگری غیر از وهابیون آل سعود برای نوکری و مزدوری باشند.

-------------------------------------------------------------------------------------

سعید ناصری انجمن یاران ایران پنجم نوامبر ۲۰۱۸

Nasery saidنوکری و خوش رقصی فرقه رجوی به عربستان برای چیست؟

سازمان مجاهدین فرقه رجوی از روز اول برای بقای خود جبور بود که حمایت مالی وهم حمایت نظامی داشته باشد نوکری وخوش رقصی بهترین شیوه برای این فرقه بود وتنها شرط این خوش خدمتی ونوکری گرفتن سر سلاح به سمت ایران ایران بود زمان صدام حسین را که همگی به یاد دارید ونیازی به گفتن نیست وبعد از آن برای آمریکا واسرائیل وحال عربستان عربستانی که علنأعالیترین رهبران مذهبیش  مردم  ایران را غیر مسلمان،کافر و واجب القتل میدانند. واز آن طرف همین فرقه خودشان را ایرانی وایرانی میدانند پس چطور این فرقه کافِر وواجب القتل نیستند.

در طول جنگ در کنار نیروهای عراقی آخرین و اصلی ترین ضربه ای بود که باعث شد سازمان مجاهدین پایگاه توده‌ای خود را در جامعه ایران به یکباره و بکلی از دست بدهد و بدنبال همین خطاء بزرگ استراتژیکی رجوی ، سازمان ابتر شده و پویایی خود را از دست داد.و از همین روی ،همانطور که شاهد بوده  وهستید این بار همین تجربه رابا وهابیون نخواهند کرد.