چ08212019

Last updateد, 19 آگوست 2019 5pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها خانم رجوی تا کی میخواهی خودت را پشت پرده ها مخفی کنی؟

خانم رجوی تا کی میخواهی خودت را پشت پرده ها مخفی کنی؟

---------------------------------------------------------------------------------------

همایون کهزادی، یاران ایران، پاریس، پنجم نوامبر ۲۰۱۸

Homayoon kohzadi3خانم رجوی تا کی میخواهی خودت را پشت پرده ها مخفی کنی؟

مریم رجوی برای التیام بخشیدن به زخمهایش مجبور است که خود را طوری دیگر نشان دهد.همه ما میدانیم که سازمان مجاهدین بعد از سرنگونی صدام حسین پشت سر هم شکست پشت شکست وبزرگترین شکست این فرقه زمانی بود که سلاح های این فرقه توسط امریگا گرفته شد، وبعد از آن این سازمان دیگر نتوانست کمر راست کند واز همانجا ریزش ها وجداشدن اعصایش شروع شد البته جدا شدن قبل از هم بود ولی نه به این شدت بعد این ماجرا بیرون کردن آن‌ها از،اشرف ورفتن به لیبرتی مصادره کردن اموالشان توسط دولت عراق ودرنهایت خروج اجباری از عراق ورفتن به البانی حال بگذریم که درمیان این‌ها شکستهای دیگری هم وجود داشت ازجمله حمله عراق به اشرف ولیبرتی اعتراض های مردمی عراق که نباید این فرقه درعراق بماند وانها را تروریست وغده چرکی که ماندنشان درعراق خطرناک است خلاصه همه این‌ها بکنار ودر این میاناین فرقه هیچ پیروزی نداشت حتی در گردهمایی ویلپنت هم شکست خورد اما ببینید که مریم رجوی برای التیام بخشیدن به زخمهایش مجبور است دروغهایی را سرهم کند تا هم خودش آرام بگیرد وهم بتواند مثل همیشه کلاهی برای اعضایش درست کند تا بتواند چند مدتی آن‌ها را سرگرم کرده واز جدا شدن منصرف شودند.
این قسمتی از حرفهای مریم رجوی است که چگونه شکستهای این دوران را پیروزی وسرفصل بزرگ مقاومت میداند
از پشت سر تا روبه‌رو، از افق تا افق
در لابه‌لای سال‌هایی که ما را به امروز آورده و رسانده‌اند، نقش‌ها و نشانه‌هایی نهفته‌اند که بدون حضور و اثرگذاری‌شان، بی‌شک چنین گشایش‌ها، موقعیتها و دستاوردهایی نداشتیم.
منظور اخراج از عراق است که برای این فرقه دستاورد به حساب می‌آید
دستی بر دریچه‌های افق‌های نو
از عبور از سرفصل‌هایی باید سخن گفت که هر کدام دریچه‌یی به روی افق‌های نو برای مقاومت گشتند.
کدام دریچه دریچه فرار وجداشدن اعضایی که به زور آن‌ها را دراسارت گرفته بودید
منشور ایران فردا در قاره‌های جهان
وجهی دیگر از حضور مریم رجوی در فرانسه بردن ارزش‌ها، تاریخچه، منشور ایران فردا و دفترهای همیشه گشوده و
سرخ شهیدان آزادی نزد شخصیت‌های سیاسی، حقوقی و فرهنگی پنج قاره جهان بود
منظور استفاده از خون جوانان مردم ایران است که زیر توپ وخمپاره وعملیتهای انتحاری خودشان کشته شدند
شکست هیمنه کودتا، ناقوسی بر وجدانهای آگاه
سرفصلی دیگر که مریم رجوی هاله به هاله، پرده به پرده و بند به بند حصارهای آن را گشود، تبعاًت و دنباله‌ها و آثار واقعه و کودتای ۱۷ژوئن ۲۰۰۳بود
خانم رجوی دیگر گذشته است که بخواهی دستگیری ومصادره میلیاردی واموالی را که داشتید توسط دولت فرانسه گرفته شد را بخواهید ماست‌مالی کنید وخودتان را خوب جلوه دهید
«مبنا»ی یک پایداری، «شرط» یک پیروزی
تهاجم آمریکا به عراق در فروردین ۱۳۸۲و تحولات ژئوپولوتیک، استراتژیک و منطقه‌یی ناشی از آن، آغاز دوره‌یی پر پیچ
و خم پیش روی مجاهدین بود. آنچه در اشرف باید تحقق می‌یافت، «مبنا»ی یک پایداری برای تضمین عبور از شرایط جدید بود.
گرفتن سلاح ها وبیرون کردن از عراق و فرار مسعود رجوی مبنای پایداری است به نظر شما
چالش با اربابان جهان
در همین سال‌ها باید به وجهی خاص از فعالیت‌های مریم رجوی اشاره نمود که این نمونه هم بسان قلم‌کاری با مینیاتور است: خارج کردن نام سازمان مجاهدین از لیست برچسب‌ تروریستی.
تا جایی که همه میدانند شما هیچ چالشی با اربابتان نداشته اید وهمیشه در یک بشقاب وسر یک سفره غذا میخوردید وتازه عربستان را نیز به این سفره دعوت کردید
تکاپویی یک‌سویه، ایثاری همه‌جانبه
از نقش‌های رقم‌زننده راهگشایی‌ها و تغییر تعادل‌قوای سیاسی و حقوقی توسط مریم رجوی، باید به تحولی اشاره نمود که تضمین آینده تمامیت مقاومت برای آزادی و پیوند آن با میهن و جامعه و مردم ایران شد. این تحول تاریخی همان هجرت بزرگ مجاهدین از عراق به آلبانی است،البته بماند که که چه سنگ اندازیهایی برای اینکه دولت عراق آن‌ها را اخراج نکند این سازمان کرد ولی امروز از آن به اسم پیروزی نام میبرند حال بنگرید که طی این سالیان این فرقه چه پیروزی داشته است که اینگونه مریم رجوی از آن‌ها اسم میبرد  البته خوب طبیعی است باید مرحمی باشد که این زخمها را بتواند التیام دهد.