د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها پیام آماده باش مسعود رجوی و بحران بهمن

پیام آماده باش مسعود رجوی و بحران بهمن

واقعیت موجود در داخل مناسبات مجاهدین خلق در مدت اخیر اینست که وعده سرنگونی رژیم در 22 بهمن امسال، که هیچ چشم اندازی برای تحقق آن وجود ندارد، به یک بحران جدی و خرد کننده داخلی تبدیل شده است. طی این مدت مریم رجوی خیلی تلاش نمود تا با وعده و وعید بر این بحران فائق بیاید که هیچ اثری نداشته است,تناقض موجود در داخل مناسبات به این شکل است که از یک طرف این وعده داده شده که رژیم تا قبل از 22 بهمن 97 سرنگون خواهد شد، و حتی رجوی در پیام قبلی خود اشاره کرد که کسانی که می خواهند جدا شوند تا آن زمان صبر کنند و اگر رژیم سرنگون نشد هر جا که می خواهند بروند، اما از طرف دیگر در برابر پرسش اعضا پاسخ داده می شود که کسی نمی تواند برای سرنگونی زمان تعیین کند و حتی اخیراً تقصیر عدم تحقق این وعده را هم به گردن خود اعضا انداخته اند. 22 بهمن نزدیک است و این که رژیم از جایش تکان نخورد، قطعاً بازتاب شکننده و مخربی در درون تشکیلات فرقه رجوی خواهد داشت.

------------------------------------------------------------------------------------

E Khodabandehپیام آماده باش مسعود رجوی و بحران بهمن

پیامی از جانب رهبر ممنوع التصویر، ممنوع الصدا و مجهول المکان مجاهدین خلق که هنوز مرده یا زنده بودنش تعیین تکلیف نشده، خطاب به ارتش آزادی بخش ملی در رسانه های فرقه رجوی قرائت گردید که صرفاً مصرف مقطعی و داخلی دارد و هیچ ربطی به استراتژی مجاهدین خلق ندارد، چرا که مجاهدین خلق بعد از سقوط صدام حسین و متلاشی شدن ارتش آزادی بخش ملی، هیچ استراتژی به غیر از این که آمریکا ایران را اشغال کند و به آن ها تحویل دهد ندارند.
بدون این که بخواهم وارد محتوای این پیام شوم – چرا که هیچ مطلب جدیدی نداشت و همان شعارها و وعده های سالیان تکرار شده بود – لازم به ذکر است که هر زمان اوضاع داخلی مجاهدین خلق به هم می خورد و اعتراضات بالا می گیرد، به نحوی که مریم رجوی از پس آن برنیاید، فوراً یک پیام از جانب مسعود رجوی قرائت می گردد که در آن وعده سرنگونی داده می شود و به این شکل تلاش می گردد تا اوضاع قدری آرام تر شود.
واقعیت موجود در داخل مناسبات مجاهدین خلق در مدت اخیر اینست که وعده سرنگونی رژیم در 22 بهمن امسال، که هیچ چشم اندازی برای تحقق آن وجود ندارد، به یک بحران جدی و خرد کننده داخلی تبدیل شده است. طی این مدت مریم رجوی خیلی تلاش نمود تا با وعده و وعید بر این بحران فائق بیاید که هیچ اثری نداشته است.
طبق معمول این سال ها چاره کار به این صورت دیده شده که در یک پیام سراسر شعاری و هیجانی، بحث “آماده باش دوران سرنگونی” را مطرح نمایند که دقیقاً یک عقب نشینی کامل از وعده بهمن است. بی مناسبت نیست که این پیام در روز آغاز دور جدید تحریم های آمریکا – که مجاهدین خلق تنها گروه اپوزیسیون است که از تحریم ملت ایران حمایت می کند – قرائت گردید. استراتژی مجاهدین خلق بعد از سقوط صدام حسین، تنها بر تضاد غرب با جمهوری اسلامی استوار بود و تاکنون هم در این شکاف به حیات خود ادامه داده است.
جان بولتون، که بعداً مشاور امنیت ملی دولت دونالد ترامپ در آمریکا شد، در گردهمایی قبلی مجاهدین خلق در پاریس اعلام کرد که “انقلاب اسلامی نباید به جشن چهل سالگی اش برسد”. به دنبال این بیان، مسعود رجوی که همیشه برای فرصت طلبی عجله دارد بلافاصله وعده داد که رژیم در 22 بهمن سال 97، یعنی قبل از جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی، سرنگون خواهد شد. اکنون این وعده ی صریح، به آماده باش برای ورود به دوران سرنگونی تخفیف یافته است. به خاطر داریم که در سالیان گذشته، مسعود رجوی بارها مجاهدین خلق را وارد دوران سرنگونی و چنین آماده باش هایی کرده است که بدون شک از حافظه ی اعضا پاک نشده و نخواهد شد.