د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها کاظم نعمت اللهی باید میمرد چون درخواست خروج داده بود: نمونه ای از جامعه بی طبقه توحیدی

------------------------------------------------------------------------------------

داوود ارشد, نه به تروریسم و فرقه ها هفتم نوامبر ۲۰۱۸

Davood Baghervand Arshad 256کاظم نعمت اللهی باید میمرد چون درخواست خروج داده بود: نمونه ای از جامعه بی طبقه توحیدی

خوانندگان توجه دارند که سخنرانی سناتورهای سابق 50 الی 100هزار دلار قابل پرداخت است. برای خریدهای پیراهن  مسعود رجوی هزینه کردن تردد از بغداد به پاریس توسط خود من مجازاست، شام و ضیافت های آنچنانی چند صدهزار دلاری در اور سورواز برای مفت خورانی که دو دقیقه از مریم رجوی تعریف کنند مجاز است. ولی نجات جان یک “گوهربی بدیل” یک “یک مجاهد لم یرتابو” وهزاران واژه های بی محتوایی که مسعود و مریم در تحمیق مجاهدین بکارمیبردند مجاز نیست. مسعودرجوی فقط و فقط یک قصد داشت که مجاهدین را در اشرف و لیبرتی نگهداشته بود. ریخته شدن خون آنها جهت مصرف در بازار شام خودفروشی سیاسی.  این مسئله تحلیل نیست ، استراتژی نیرویی رجوی بعد از اعلام اینکه تمامی شما (چه زن و چه مرد) همه علیه من هستید.، بود. این حقیقت را یکبارهم در جلسه ستاد برگزاری آکسیون مسابقات جام جهانی 1998 فرانسه که در کلن آلمان  تشکیل شده بود و من هم عضو آن ستاد بودم توسط یکی از اعضای شورای رهبری تهمینه از زبانش پرید که ضمن اخراجش از ستاد بلافاصله او را به آمریکا (دانشجوی آمریکابود) فرستادند.
اما حقیقت مرگ کاظم نعمت اللهی تماما آنچه در زیر میآید نیست. سازمان آگاهانه بیمارانی که قرار بود جهت اهداف سیاسی سازمان قصابی شوند (دستور مستقیم و خط قرمز ترسیم شده مسعود رجوی ماندن در لیبرتی تا مرگ تمامی نفرات بود که مطلقا نباید نقض میشد) را از وخامت شرایط خود بی خبر نگهمیداشت. بطور مرتب آنها را با اخباری از اینکه هر لحظه بدنبال اعزام او به سوئیس و بهترین بیمارستانهای اروپا هستند بمباران میکرد، مرتب اخبار صددرصد دروغ تهیه پاسپورت و ویزا و … برای بیمار را به خورد او میداد تا مبادا بیمار مقاصد جنایتکارانه تشکیلات را جهت قربانی کردن بیمار را فهمیده و دست به اعتراض و درخواست خروج از سازمان را در نزد کمیساریا و یا حتی پزشک بکند. والا تنها راه خروج از سازمان پیوستن به رژیم و یا استفاده از امکاناتی که رژیم در عراق برای کسانی که میخواستند از سازمان جدا شوند و پی کار خود بروند نبود، کمیساریا نیز بود که هیچ ربطی به رژیم نداشت.
آنها که نمیدانند بدانند که اتفاقا بالاترین خوشحالی تشکیلات این بود که افراد بعد از جدایی از امکاناتی که رژیم براه انداخته بود تا مجاهدین جرات کنند از جهنم رجوی خارج شوند، استفاده کنند تا رجوی بتواند با تخریب و ترور سیاسی جداشدگان جلوی بقیه را برای خروج بگیرد.در ضمن کاظم جزء لیست سیاه رجوی بود چون بشدت با تشکیلات مسئله داشت و باید نابود میشد. معالجه برای مسئله دارها طبق دستور تشکیلات (مسعودرجوی و مریم رجوی) خیانت به انقلاب بود. برای من طبق گفته دندانپزشک تشکیلات که با هم بسیار دوست بودیم که نفرت تشکیلات را بر انگیخته بود،  این بود که: “که دندانهای تورا معالجه نکنیم”  کاظم نیز اگر در تشکیلات لحظه به لحظه جان داد بدلیل فریب های جنایتکارانه تشکیلاتی بود و نه تمایل آنها به ماندن. او چند بار درخواست خروج داده بود. به همین دلیل باید میمرد.