د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نقد و بررسی پیام شما ره ۱۱ منتسب به مرحوم مسعود رجوی (قسمت اخر )

نقد و بررسی پیام شما ره ۱۱ منتسب به مرحوم مسعود رجوی (قسمت اخر )

--------------------------------------------------------------------------------------

محمد کرمی، وبلاگ عیاران، پاریس، سوم دسامبر ۲۰۱۸

karami. 03نقد و برسی  پیام شما ره ۱۱ منتصب به مرحوم مسعود رجوی (قسمت اخر )

برنامه از گفتاری به نوشتاری تبدیل شده است

Iranians against MEK 02Iranians against MEK 03Iranians against MEK04Iranians against MEK 05Iranians against MEK 08Iranians against MEK 09

بقول شما مگر بازاریان همدان ، تبریز، مراغه ، سندج ، استارا اعتصاب نکردند ، مگرکارگران فولاد اهواز راهپیمائی نکردند از مقابل استانداری به سمت فرمانداری رفتند پس این کانون های شورشی کجا هستند چرا وارد عمل نشدند.مگر قرار نبود که کانونهای شورشی بعنوان جرقه و اتش زنه قیامها وارد کار شوند ومعین عمل و سمت دهند باشند که بعدیکانهای ارتش ازادی پدید بیاید ! بگفته شما غرب کشور بازاریان اعتصاب کردند که به سمت جنوب هم کشیده شده است . یا این اطلاعیه های که انتشار میدهید دروغ است و درایران هیچ خبری نیست یا ان کانون های شورشی و یگانهای کذائی .البته این کانونهای شورشی و یگان های که نام می برید دروغ محض است اگر چنین چیزی بود حداقل یک عکسی ،یک شعاری از شما در انجا پخش می شد … از همین دو مورد که پس از این بیاینه شماره  ۱۱که به اسم مسعود رجوی باسمه خورده نشان داد یا ثابت کرد که کانون های شورشی و یکانهای ارتش ازادی ….یک رویای پوشالی چیزی بیش نبوده و نیست . نه دراعتراضات شوش و هفت تپه نه در همدان ، اهواز، مراغه ،تبریز، سندج، استارا حتی یک عکس یا شعاری یا اطلاعیه به اسم فرقه رجوی یا اسمی از ارتش ازادی …نبوده و نیست که دوباره روسیاهی برای شما ماند .

شوراهای مقاومت بال های مکمل صنفی ، اجتماعی وسیاسی کانون های شورش هستند .

این هم باز از توهماتهمان رویاها است . یعنی یک مشت دروغ دارد بیان می کند . گذشته هر چه دروغ گفتند دررابطه باکانون های شورشی هیچ بیایند در این ۱۶ روز یعنی از روزی که این بیانیه شماره۱۱ را صادر کرده اند که به قول انها ایران هم ارام نبوده بخصوص اعتصابات کارگران هفت تپه و فولاد اهواز  بخصوص این سه چهار روز اخر که دیگر زن و بچه  کوچک و بزرگ همبه خیابان امدند . و شهر شوش  در التهاب و شورش بود بیایند جواب بدهند این کانون های شورشی و یکانها ی ارتش ازادی پس چی شد واین شوراهای مقاومت پس کجا هستند چرا پدیدار نشد و کسی ندید.  ان موقع این جانواران فرقه رجوی در اورسوراواز پاریس نشسته و برای مردم نسخه روز قیام می پیچد .و این برای چند هزارمین بار است که در اعتراضات مسالمت امیز مردم ، پوزه مرحوم مسعود رجوی توسط مردم به خاک مالیده میشود .و دروغ های انها برملا میشود که نه کانون شورشی ساختگی وجوددارد ! نه یکان ارتش ازادی ! ونه شورای مقاومت .تنها چیزی که در این روز ها خوب نمایان شد بور شده و روسیاهی مرم قجر عضدانلو و سران ایرانی – امریکائی فرقه رجوی .

خوب هموطنان گرامی به خوبی دیدید و شنیدید که این فرقه رجوی تماما بر پایه و اصول دروغ و دغل وریاکاری پایه گذاری شده است

— نکته ای که باید در ادامه اضافه کنم که باز به همین موضوع درون تشکیلات فرقه ربط دارد کشتن افراد است .از زمانی که این افراد به البانی انتقال داده شدند ببینید چند نفر کشته شدن اگثرا بامرگ طبیعی نبودند سکته بوده است .چرا درون تشکیلات این قدر سکته بالا است و بعد درچه سنی هم دارند کشته می شوند .ایا فشار روی مردم ایران زیاد است یا درون فرقه ؟الان میان گین عمر درون فرقه رجوی حوالی ۵۵ سال است این فاجعه ای است .  دولت البانی و کمیساریای عالی پناهندگی مطلقابه ان توجه ای نکرده اند .در البانی که نه تحریمی است نه محاصره ای هست .طول عمراین افراد با مردم ایران که تحت این همه فشار هستند چقدر اختلاف دارد.میخواهم  این را بگویم که درون تشکیلات فرقه به لحاظ روحی و روانی انقدر فشار زیاد است که نفرات به خاطر این فشار های طاقت فرسا سکته می کنند . با این دور جدید فشار ها که می خواهد راه بیفتد باز هم کشته شدن نفرات امارش خیلی بالا خواهد رفت .

که الان خانواده ها نگران بچه هایشان هستند . از یک سو دولت البانی ویزا برای رفتن خانواده ها به البانی نمی دهد .تعداد زیادی از خانواده ها به کشورهای اطراف ایران به سفارت خانه های البانی مراجعه کرده اند اما سفارت البانی با بهانه های مختلف از دادن ویزا خود داری کرده است .