د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها اندر باب دیدارهای کذائی مریم رجوی با پارلمانترهای اروپایی

اندر باب دیدارهای کذائی مریم رجوی با پارلمانترهای اروپایی

--------------------------------------------------------------------------------------------

زهرا سادات میرباقری، انجمن نجات، مرکز تهران، سوم دسامبر ۲۰۱۸

Mirbaqeri Zahra 05اندر باب دیدارهای کذائی مریم رجوی با پارلمانترهای اروپایی

یادم آمد که رجوی همیشه در جلساتش به ما بعنوان مسئولینِ وقت سازمان مجاهدین خلق می گفت: “باید نیروها را با تبلیغات هرچند غیر واقعی تر، با روشهای مختلف از وعده و وعید و استفاده از مناسبتهای مختلف گرفته تا شارژ اعضاء با وسایل و ابزار مختلف در دفاع از سازمان و تشکیلات نگه داریم. در غیر اینصورت اعضاء در سازمان نمی مانند که ما فرماندهان و مسئولین آنها باشیم”.

هنگام گذری در سایتهای سازمان و دیدن تبلیغاتِ اندر باب ملاقات جدید مریم در تیرانا – آلبانی خبری را خواندم.

خبر اعلام می کرد:

“روز یکشنبه ۲۵نوامبر(۴آذر) رسانه‌های آلبانی از جمله بالکان وب، کانیکا، سایت ۳۶۰درجه،‌ یاوا نیوز، ورلد نیوز، شیپ سوت و گازتا شیپتاره، گزارشهایی با عنوان ملاقات هیأت بلندپایه پارلمان اروپا با مریم رجوی در تیرانا، نوشتند: در این دیدار آخرین تحولات مربوط به ایران مورد گفتگو قرار گرفت. این هیات متشکل از تونه کلام عضو کمیسیون خارجی و نایب رئیس گروه دوستان ایران آزاد، یارومیر اشته تینا Jaromir Stetina عضو کمیسیون خارجی و نایب رئیس زیر کمیسیون امنیت و دفاع و استرون استیونسون هماهنگ‌کننده ”کارزار برای تغییر در ایران“ و نماینده پارلمان اروپا طی سالهای ۲۰۰۹تا ۲۰۱۴ بود. آنها ضمن اشاره به بیانیه ۱۵۰نماینده پارلمان اروپا و حمایت خود از مجاهدین خلق و…”

ابتدا به جملات خبرمی پردازم؛ “ملاقات هیات بلند پایه پارلمان اروپا” در ادامه خبرمی خوانیم:

“این هیات متشکل از تونه کلام عضو کمیسیون خارجی و نایب رئیس گروهِ دوستان ایران آزاد (انجمن پوششی سازمان مجاهدین خلق)، یارومیر اشته تینا Jaromir Stetina عضو کمیسیون خارجی و نایب رئیس زیر کمیسیون امنیت و دفاع و استرون استیونسون هماهنگ‌کننده ” کارزار برای تغییر در ایران“ (انجمن پوششی سازمان مجاهدین ) که نماینده پارلمان اروپا طی سالهای ۲۰۰۹تا۲۰۱۴بود” .

چه جالب، خودشان با خودشان ملاقات کردند و آنرا فیلم ملاقات جا زدند! عجب!

بله این هیات بلند پایه آنقدر بلند پایه هستند که پست های این دو نفرمتعلق به گذشتهِ دور یعنی ۵ تا ۱۰ سال گذشته می باشد.

الان به تک تک وضعیت گذشته و حال این سه نفرکه گویا موضوع ملاقات بودند، نمی پردازم. زیرا خودِ خبراز گذشته اینها گفته است، برای نمونه شخصِ “استرون استیونسون” هماهنگ‌کننده ”کارزار برای تغییر در ایران” که از نفرات انجمن پوششی فرقه مجاهدین خلق می باشد.

چند بار خبر را خواندم ولی کلام جدیدی از این شخصیتهای متعلق به پست های ۵ تا ۱۰ سال قبل پارلمان اروپا نیافتم. برعکس بجای پرداختن به صحبت های این دو نفر پیام های تکراری خبرهای قبلی این سایت مجددا تکرارشده است که اطلاعیه ۱۵۰ نفری این را گفته بود… در خبرهای اعتراضات مردمی این بوده است و….

این سوال برای هرخواننده و شنونده ای پیش می آید که چرا این سازمانِ رجوی و درواقع این فرقه چه نیازی به این تبلیغات دارد؟

آری این فرقه نیاز مبرم به این تبلیغات برای حیات خفیف و خائنانه خود دارد. مانند نان شب به این دروغ های تبلیغاتی نیازمند و محتاج است. با تبلیغات روی یک مهمانی و بزرگنمایی آن و پوشش خبری دادن به یک دیدار کوچک آنرا آنقدربزرگش می کنند که همه باورکنند آن خبر و تبلیغ واقعیت دارد.

پس هر زمان دیدیم که خبری در سایت های سازمان بزرگ شده است بدانیم که چه دروغِ بزرگی در پشت آن خوابیده است.

آیا این سازمان و فرقه اینقدر نیازمند این تبلیغات هست!

حتی من ابتدا گفتم شاید این ملاقات انجام شده است زیرا فیلم آنرا در سایت گذاشته اند. اما بیکباره خاطراتم در این فرقه خطرناک از جلوی چشمانم عبورکرد .

آری ما اعضاء سابق این سازمان که بعضا بیش از دو دهه تجربه در این فرقه سرکوبگر و دیکتاتوری نوین را داریم برای اجرای این مهمانی می دانیم که چگونه و با چه شیوه های غیر انسانی اعضاء سازمان را استثمار جسمی و روحی می کنند و چگونه اعضاء سالمند و بیمار سازمان را از بیماریهای متعدد با سختترین و رقت بارترین شیوه به بیگاری می کشند.
با یک مهمانی مریم رجوی باید کت دامن بپوشد و خود آرایی نموده و بر کرسی نشیند تا عقده هایش کمی تسکین یابد و زنان بالای سازمان که برخی بی دلیل عمل زنان هم شده اند (جراحی و خارج کردن رحم و تخم دانها برای از بین بردن امید بچه دار شدن) رهبر فرقه امرمی کند دیگر به آینده درجامعه آزاد نباید فکر کنند و ناامید باشند. زنان بالای سازمان با لباس های شیک و در ویترین، آنکه زیبایی دارد، با لبخند فیلمش پخش شود و آنکه بقول خودش زیبایی ندارد متفکرانه گوش کند و ملاقات را دنبال کند واینگونه اسثتثمار نوین و سرگرم شوند.

چرا؟ زیرا بقول مسعود رجوی برای سرکوب شیطان درون آنها و نیزجلوگیری از پی بردن اعضاء به عمق خیانت و جنایت رهبری سازمان و نابود شدن تمام هستی و زندگی اعضاء و نیزمانع شدن از ریزش نیرو(جداشدگانِ روزافزون از سازمان مجاهدین خلق)، این فرقه خطرناک نیازِمبرم برای تبلیغات دارد.

آری علیرغم این تبلیغات گسترده و پرهزینه سازمان، خوشبختانه روزانه در اخبارمی خوانیم اعضاء بسیاری از آن در آلبانی- تیرانا جدا می شوند و به دنیای آزاد پا می گذارند.
اکنون در اینجا با ابرازخوشحالی از خبرهای پشت سرهم از رهایی و آزادی ِاین دوستان، آرزوی بهترین ها و آینده ای سبز و شاد با تندرسی برایشان دارم.

به امید روزی که تمام بندهای ذهنی و فیزیکی ازتمام اعضای نگونبختِ سازمان پاره گردد و بازشود و طومار رهبریِ مسعود و مریم رجوی که مانند زالو و انگل از حیات ِ با درد و رنجِ زنان و مردان این سازمان روزگارمی گذرانند درهم پیچیده شود.