د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامۀ عیسی آزاده از فرماندهان سابق مجاهدین به مدیر تلویزیون ویزیون پلاس آلبانی

نامۀ عیسی آزاده از فرماندهان سابق مجاهدین به مدیر تلویزیون ویزیون پلاس آلبانی

اخیرا تلویزیون تحت مدیرت جنابعالی و دربرنامه ای به نام ریال استوری که خودتان مجری آن هستید؛ برنامه ای عاری از واقعیت از این فرقه پخش کرده اید که برای کسانیکه ماهیت این فرقه را می دانند و مطلع هستند بیشتر به یک جوک شبیه است.این برنامه نقص بزرگی از لحاظ اصول مطبوعاتی و خبرنگاری واقع بینانه و بیطرفانه دارد و آن این است که بایستی شما مصاحبه با تعدادی از کارشناسان مسلط به شناخت این فرقه و نیز هزاران اعضای جداشده از آن که سالها و برخی هم دهها سال در این فرقه از اعضا و مسئولین و فرماندهان آن بوده اند انجام داده و پخش می کردی و این وظیفه رسانه ای شما به عنوان یک ژورنالیست حرفه ای وتحصیل کرده و بی طرف می باشد. در کشور خودتان  بیش از صدنفر از این فرقه جدا شده و زندگی می کنند و چند صد نفر هم طی دوسال اخیر که از این فرقه جدا شده اند از البانی خارج شده ودر کشورهای اروپایی و امریکا بسر می برند.

---------------------------------------------------------------------------------------

عیسی آزاده,پاریس 30 نوامبر 2018

Azadeh 01نامۀ عیسی آزاده از فرماندهان سابق مجاهدین به مدیر تلویزیون ویزیون پلاس آلبانی

من بعنوان یکی از فرماندهان و مسئولین سابق این فرقه به شما هشدار می دهم که فریب  این فرقه را نخورید زیرا این فرقه در کشور عراق هم با صرف هزینه های هنگفت و دادن رشوه های کلان از رسانه شروع کرد و سپس با پشتیبانی مالی ازگروههای تروریستی مانند القاعده و داعش  به نا امنی های کشور عراق دامن زد و مخل امنیت عراقیان و کشتار مردم بی گناه آن کشور شد.

این فرقه در هنگام انفجار برج های دوقلو در امریکا توسط القاعده در پایگاهایش در عراق جشن و پایکوبی برقرار کرد و از آن عملیات تروریستی حمایت کرد و در زمان اشغال بخش عمده ای از خاک عراق توسط داعش مجددا جشن گرفت و تا جایی که در توان داشت داعش را در عراق مورد انواع پشتیبانی های مستقیم و غیر مستقیم قرار داد.

این فرقه در آلبانی هم دسیسه های شیطانی اش را شروع کرده ولابد شما بعنوان یک ژورنالیست آلبانیایی بهتر از ما می دانید که این فرقه چگونه در امور سیاسی کشور شما  دخالت می کند.

این فرقه قبل از هر اقدامی باید وضعیت رهبرش مسعود رجوی را تعیین تکلیف کند که مرده یا زنده است؟!. آنقدر به لحاظ سیاسی این فرقه دستش خالی است که مرگ رهبراش را ترکی الفیصل رئیس سابق اطلاعات سعودی اعلام کرده است واین فرقه با جنجال و هیاهو رهبر مرده اش را زنده جلوه داده وتا کنون یازده پیام منسوب به وی منتشر کرده است.آیا این عین عوام فریبی و شالارتانیسم سیاسی نیست؟

من از شما درخواست می کنم که طبق اصل بی طرفی رسانه ای اجازه دهید که اینجانب به همراه چند نفر از دوستانم هم حقایق مربوط به این فرقه رابه اطلاع مردم آلبانی برسانیم. رپرتاژی که با مسئولیت شما پخش شده است یک طرفه است و اساسا ساخته و پرداختۀ دستگاه عوام فریب این فرقه با صحنه سازیهای مضحک و صحبتهای ساختگی و دیکته شده از قبل توسط سران آن است.

لطفا حداقل برای اطلاع خودتان یا تعدادی از افراد جامعه جدا شده گان هم مصاحبه انجام دهید. بدون شک یک ژورنالیست حرفه ای از همه زوایا حقایق را بررسی ومورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.

لازم می دانم به اطلاع برسانم که این فرقه بدترین خفقان و دیکتاتوری را نسبت به اعضای خودش اعمال می کند و هم اکنون هم درآلبانی با ایزوله کردن آنها در یک کمپ زمینۀ سر به نیست کردن اعضای ناراضی را فراهم کرده است .

این فرقه تروریستی و فناتیک به دلیل عدم رعایت حداقل حقوق انسانی و استفاده ابزاری ازا اعضا و هم چنین طلاق های اجباری و در تجرد نگهداشتن زنان و مردان ناقض حقوق بشر بوده و باید جنایات آن افشا و تحت پیگرد قضایی قرار گیرد.

آقای  سکول عزیز؛

یک سازمان سکتاریسیت و مزدور بیگانه هیچ وقت نمی تواند خودش را بعنوان اپوزیسیون قالب کند . شما به عنوان یک رسانه می توانید از جوامع ایرانیان در خارج از طریق فیس بوک در مورد این فرقه نظر سنجی کنید زیرا در این صورت یقینا بیشتر با واقعیتهای این فرقه موسوم به سازمان مجاهدین آشنا شده و به میزان منفور بودن آن نزد ایرانیان پی خواهید برد.

با احترام عیسی آزاده

پاریس 30 نوامبر 2018