د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامه سر گشاده به آقای سگول بالا مدیر شبکه تلویزیون

نامه سر گشاده به آقای سگول بالا مدیر شبکه تلویزیون

من و دوستانم در زندانهای اردوگاه اشرف در عراق زندانی و شکنجه روحی و جسمی شدیم و شاهد مرگ اعضاء زندانی شده در اردوگاه اشرف عراق،سران فرقه با سوء استفاده از امکانات ارتباطی شما سعی می کنند دستان خون الود خود را پاک نشان بدهند و به همین خاطر با سناریو از پیش طراحی شده و معرفی اعضائی که در رده چهارم و پنجم قرار دارند سعی می کنند سران اصلی که بد نام تر از اعضائی که شما را در اردوگاه اشرف 3 همراهی می کردند به مردم البانی معرفی کنند،معرفی حسن نائب اقا بعنوان فرمانده اردوگاه اشرف 3 در آلبانی خود گویای دروغ و دغل بازی سران فرقه می باشد، فرمانده اصلی اردوگاه اشرف 3 در آلبانی مهدی ابریشمچی با نام مستعار بهمن تهرانی ( شوهر سابق مریم قجر ) می باشد و به ترتیب معاونان وی ار جمله عباس داوری با نام مستعار رحمان و مهدی براعی با نام مستعار احمد واقف و از زنان مژگان پارسائی ؛ زهره اخیانی ؛ فهیمه اروانی ؛ و .. از طرف مریم قجر کنترل اعضاء نگون بخت در اردوگاه اشرف 3 را دارند .

---------------------------------------------------------------------------------------

محمد رزاقی،چهارشنبه چهاردهم آذر ۱۳۹۷

Razzaghi Mohamadنامه سر گشاده به آقای سگول بالا مدیر شبکه تلویزیون

اجازه می خواهم در ابتدا خودم را بصورت مختصر معرفی بکنم .

من محمد رزاقی هستم که به مدت بیست سال از بهترین دوران عمرم را در اسارت ذهنی و جسمی فرقه رجوی داعشی گذرانده ام. رجوی داعشی زمانی که زیر حمایت صدام ملعون ( دیکتاتور سابق عراق ) بود . قانون فرقه گرایانه خود را بر اعضاء اعمال می کرد واعضاء نگون بخت در اسارت ذهنی و جسمی نگه می داشت و هم اکنون هم به اسارت نگه داشتن اعضاء نگون بخت درالبانی دراردوگاهی که به ان اسم اشرف  3 را نهاده اند  ادامه می دهند .

من بعنوان کسی که ۲۰ سال بصورت شبانه روزی در اردوگاههای اهدائی صدام ملعون به رجوی بهترین دوران زندگی ام را در اسارت ذهنی و جسمی این فرقه فریبکار گذرانده ام با شیوه های فریبکارانه سران این فرقه آشنا هستم .

همچنین شاهد جنایات سران این فرقه در حق مردم ایران ؛ عراق  و زندانی کردن و شکنجه کشتن اعضاء ناراضی در اردوگاههای این فرقه بودم  .

من و دوستانم در زندانهای اردوگاه اشرف در عراق زندانی و شکنجه روحی و جسمی شدیم و شاهد مرگ اعضاء زندانی شده در اردوگاه اشرف عراق .

آقای سگول بالا

سران فرقه با سوء استفاده از امکانات ارتباطی شما سعی می کنند دستان خون الود خود را پاک نشان بدهند و به همین خاطر با سناریو از پیش طراحی شده و معرفی اعضائی که در رده چهارم و پنجم قرار دارند سعی می کنند سران اصلی که بد نام تر از اعضائی که شما را در اردوگاه اشرف 3 همراهی می کردند به مردم البانی معرفی کنند .

معرفی حسن نائب اقا بعنوان فرمانده اردوگاه اشرف 3 در آلبانی خود گویای دروغ و دغل بازی سران فرقه می باشد .

آقای سگول بالا

حسن نائب اقا که بعنوان فرمانده اردوگاه اشرف 3 به شما معرفی شده بدون اجازه فرمانده هان بالائی فرقه حق صحبت کردن و مصاحبه با خبر نگاران را ندارد و این  خود نشان دهنده فریب دادن شما هم هست .

آقای سگول بالا

ــ ایا می دانید مریم قجر کسی هست که همراه شوهرش در اردوگاههای اهدائی صدام حسین صدها مخالف خود را زندانی کردند و دستور شکنجه های وحشیانه صادر کردند و چندین نفر در سلولهای اردوگاه بد نام اشرف کشته شدند که من خود هم به دستور شخص رجوی داعشی زندانی شدم و متحمل شکنجه های جسمی و روحی طاقت فرسا و همچنین شاهد مرگ اعضاء محالف در سلولی که زندانی بودم .

ــ آیا می دانید شکنجه گران و زندانبانان من و دوستانم در اردوگاه اشرف 3 در البانی حضور دارند ؟

من و دوستانم حاضر هستیم با حضورشما درهمین شبکه تلویزیونی که شما مدییت ان را بعهده دارید  رو در رو با روز ؛ ما؛ سال و محل شکنجه و شیوه های شکنجه را بحث کنیم .

آقای سگول بلا

ـ آیا می دانید رجوی و مریم قجر داعشی رهبر فرقه ای هست که برای اولین بار در خاورمیانه عملیات انتحاری را پایه گذاری کرد و با این شیوه ضد انسانی چندین عملیات در تهران و شهرهای ایران به اجرا گذاشت .

ــ ایا می دانید به دستور شخص رجوی و مریم قجر داعشی اعضاء نگون بخت فرقه رجوی اجازه تماس و ملاقات با خانواده های خود را ندارند و کسانی هستند که بیش از ۳۰ سال با دنیای بیرون هیچ ارتباطی ندارند .

ــ ایا می دانید به دستور شخص مریم قجر داعشی ازدواج در فرقه رجوی ممنوع می باشد و فقط رهبر فرقه حق ازدواج دارد .

ــ ایا می دانید اعضاء نگون بخت چه در زمانی که در عراق بودند و یا حال که در البانی هستند حق استفاده از تلفن همراه ؛ اینترنت و… ندارند .

ــ ایا می دانید اعضاء فرقه هر روز باید در نشستهای تفکیک عقیده و سرکوب به نام نشست عملیات جاری شرکت کنند و توسط سران فرقه مورد تحقیر و توهین و حتا برخورد فیزیکی قرار بگیرند .

ــ آیا می دانستید به دستور شخص رجوی و مریم قجر داعشی اعضاء نگون بخت موظف هستند هر هفته به نوشتن و قرائت فاکتها و مسائل جنسی که به ان در ذهن خود فکر کرده اند و یا در خواب دیده اند باید اعتراف کنند .

ــ ایا می دانید صدها خانواده در ایران و اروپا خواهان تماس و ملاقات با عزیزان خود که در فرقه رجوی به اسات گرفته شده اند می باشند ولی به دستور مریم قجر داعشی این اجازه به خانواده ها داده نمی شود و …

ــ ایا می دانید همین فرقه تروریستی بیش از ۱۷۰۰۰ ایرانی در داخل ایران ترور کرده .!

ــــ ایا میدانید هزینه این همه پروژ های ساختمانی و پرداخت رشوه  به سناتور سابق و نماینده سابق ؛ تماما از دلارهائی داده می شود که رجوی میلیاردها از صدام ملعون به خاطر خوش خدمتی و ترور کشتار ایرانیان می گرفت .که اسناد انکار ناپذیر ان درسایتهای مثل یوتوب هم موجود می باشد .

آقای سگول بالا

در اردوگاه اشرف 3 در آلبانی شما نمی توانید یک هزارم ثانیه از زندکی انسانی؛  اجتماعی معمولی پیدا کنید ! نه صدای بچه ای ؛ نه زوج متاهلی ؛ نه تردد آزادانه و حتا نوع پوشیدن  وغذائی که باید اعضاء فرقه بخورند از طرف سران فرقه تصمیم گیری می شود  واعضاء نگون بخت  حق انتخاب هیچ چیزی را ندارند .

اقای سگول بالا

من از شما تقاضا می کنم و پیشنهاد می کنم یک فرصتی برای ما جدا شده ها که قربانیان این فرقه هستیم بدهید تا واقعیت درونی و ماهیت  سران این فرقه جنایتکار را همانطورکه هست به مردم آلبانی معرفی کنیم و حتا یک مناظره رو در رو در همان تلویزیون شما با حضور شما و رسانه های آلبانی داشته باشیم .

اگر شما این فرصت به من و دوستانم ندهید من مطمئن خواهم شد مستندی که شما ساخته اید کاملا سفارشی و در مقابل دریافت دلارهای خونین درست شده است .

آقای سگول بالا

بی طرفی شما بعنوان یک رسانه زمانی مشخص می شود که صدای قربانیان و شاهدان جنایات سران این فرقه را انهم از زبان کسانی که خود در درون این فرقه بودند به گوش مخاطبین خود برسانید .

همچنین نمی توان ابعاد سالیان جنایات سران فرقه رجی را در یک نامه بطور کامل بیان کرد . بهترین راهکار اینکه در یک ملاقات حضوری گفتگو شود .

من و دوستانم بی صبرانه منتظر در هر کجا و هر زمانی که شما مشخص می کنید به صحبت و گفتگو بنشینیم .

پاریس : محمد رزاقی