د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها شارلاتانی و دجالیت حسن حبیبی

شارلاتانی و دجالیت حسن حبیبی

-----------------------------------------------------------------------------------

علی شیرزاد، وبلاگ عیاران، پنجم دسامبر ۲۰۱۸

na 1شارلاتانی و دجالیت حسن حبیبی

حسن حبیبی نویسنده وارفته و از همه جا وامانده که کارش اتوکشی و ماست مالی حرفها و عملکرد رجوی ست درسایت افتابه داران طوری که مورد پسند ادمخواران امریکا باشد گفته شعار و حرفهای ضد امپریالیستی کار چپ و راست بود و سازمان مجاهدین موازنه منفی مصدق راپیش گرفت و انهایی که شعار ضدامپریالیستی می دادند به جیب ارتجاع و خمینی می ریختند باید گفت اخر پیردجال وارفته و وامانده  و رانده شده ازهمه جا یکی نیست بگوید دجال بچه کجا و چه سالی و درکدام متینگ ، کتاب  ، روزنامه  ، رادیو وتلویزیون رجوی بحث و سیاست و استراتژی موازنه منفی را برای مبارزه با خمینی مطرح کرده که ما درچهل سال گذشته که دور و بر این سازمانا ز دور و نزدیک چرخیدیم خبر نداریم و یکباره در دو سه روز گذشته از استین دجالیت تو بیرون امد پس چه کسی مستشاران امریکایی را ترورکرد؟  چه کسی درمحل کار یا تردد امریکایی ها بمب گذاری میکرد ؟ چه کسی در زمان اشغال سفارت توسط ارتجاع مدنظر تو و خمینی نیروها را هر روز جلوسفارت امریکا میکشاند و خواهان محاکمه کارمندان سفارت امریکا بود ؟ چه کسی میگفت امام بزرگوار و ضد امپریالیسم سفارت را موزه جنایت های امپریالیسم بکن؟ چه کسی خمینی را پدردلسوز وایت الله وانقلابی ترین فردجهان قلمداد میکرد اگر پیر و خرفت شدی و حافظه درست وحسابی نداری حداقل نگاهی به نشریه مجاهد ان زمان ها بیندازید .  راستی سرود نبرد با امریکا، سرکوچه کمینه مربوط به کدام سازمان است ؟  چه کسی درجریان یازده سپتامبر باد در غبغب انداخت و درسالن باقرزاده مشتش را گره کرد و گفت تازه این ضربه به امپریالیسم کار نیروی ارتجاعی بود وای بروزی که اسلام انقلابی جواب امپریالیسم را بدهد؟منظور خودش بود چون اسلام انقلابی را دربرابر انقلاب اسلامی خمینی علم کرد که صحبت های هزار باره و درهر نشست در همین رابطه موجود است و چندهزار نفر صد ها بارها شنیده اند چه کسی دستورجشن و رقص و پایکوبی و شیرینی خوران بخاطر برجهای دوقلو راصادر کرد؟ چه کسی من و دها نفر را بخاطر مخالفت با حرفهای رجوی ویازده سپتامبر وشرکت نکردن دررقص وپای کوبی به صلابه کشیدند ؟ راستی چه کسانی با این همه بزن و ببند ها   ایستادند و گفتتند  خط غلط است  . یازده سپتامبر نه مبارزه ضدامپریالیستی بلکه تماما به ضرر ملتهاست راستی کدامین داروغه و گزمه های رجوی مرا تف ولعن میکردند وباتهدید میخواستندازمن کاغذ درستی حرفهای رجوی را بگیرند. ایا تویکی از ان داروغه باشی ها نبودی ؟ انهائی دیگر افرادی مثل تو بودند که هنرشون چون گوسفند بع بع کردن بود . به اندازه خردجال رجویهم شعوروفهم نداشتند .حالا بعد گذشت ۱۷ سال دیدید که بضرر ملتها بود حالا یک دفعه همه از یادها میرود ورجوی طرفدارموازنه منفی میشود این چه موازنه منفی ست ایا درخواست بمباران و تحریم ایران توسط رجوی از امریکا موازنه منفی ست ؟ ایا دستور خوندن نماز حاجت برای انتخاب خانم رایس موازنه منفی بود ؟ ایا با انتخاب مجدد بوش جنایتکار به نیروها دستور داده شد دورکعت نماز شکربخوانند موازنه منفی است ؟ ایا پول گرفتن ازعربستان وهمراهی با ناتانیاهو و شیخک امارات و یک دوجین ادمخوارامریکا که هر کدام دستانشان بخون دهها هزار انسان الوده است موازنه منفی ست  ؟ اگر معنی موازنه منفی را نمی فهمی بگذاربرایت بگویم قبل ازمصدق نوکران اجنبی ازجمله حزب توده که یکی از افرادش در اوج خباثت برای رجوی یقه درانی میکند( رحمان کریمی ) به مصدق میگفتند حال که جنوب درید انگلیس است شمال را هم به روسیه بدهیم  . مصدق ایستاد وگفت هیچی به هیچ کس نمیدهم  و پوزه انگلیس رابخاک مالید و همان امریکائی ، که رجوی الان اویزان است  و زیرعلم او سینه میزند مصدق راسرنگون کرد . ایا رجوی چنین استراتژی از اول داشت حال که فهمیدی؟  نشان بده کجا و چگونه استراتژی رجوی مبارزه منفی بود؟ دوما مبارزه منفی مصدق پایه اش مبارزه پارلمانی واستراتژی رجوی جنگ مسلحانه شهری وبعدهم ارتش ازادی بود . الان هم در روی کاغذ  به کانون های شورشی تبدیل شده . رجوی کسانی که دنبال مبارزه پارلمانی بودند را نوکر خمینی قلمداد میکرد و انهایی که به صف رجوی نیامدند را درخارجه بریده و مزدور قلمداد و درایران انها را باند دیگر ولی فقیه می شمارد . انهایی که استراتژی جنگ مسلحانه و ارتش ازادی نداشتند را تماما خیانتکارمی دانست ومعلوم نیست شارلاتان ازکدامین استین رجوی مبارزه منفی را میخواهد بیرون بکشد واقعیت اینه که رجوی با استراتژی جنگ مسلحانه وارتش ازادی بگل نشسته وخرش بد جوری درباتلاق گیرکرده ومیخواهد باسرخاب ، سفیداب  ، سرمه و رژ لب موازنه منفی خودرا پیش ارباب سیب سرخ نشان دهد  . نمی داند که الان دوران سایبر است نه دوران شاه عباس که بخواهد با حرف رنگ عوض کند وکسی متوجه نشود بخصوص اینکه جداشده ها باسوابق طولانی حاضر و اماده اند تا هر ارایشی را ازچهره ها کریه این باند پاک کنند و هیچ کس درجهان نمیتواند اطلاعات واگاهی جداشده ها از خط وخطوط و استراتژی رجوی را نادیده گرفته و بگوید خیر اینطور نیست.  زیرا ما با  رجوی خندیدیم گریه کردیم نفس کشیدیم وسانتیمتر به سانتیمتر در هرشرایط سیاسی و اقتصادی و ایدیولوژیک داخلی ومنطقه ای و بین المللی گام برداشتیم باشد.  تا تاریخ و مردم قضاوت خود را بکنند ولی قطعا دوران مردم فریبی وپشتک وارو زدن دجالانه وارباب پسند بسرامده است .

na 02

na 03