د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مستند سازی سفارشی ویژن پلاس آلبانی از اشرف سه

مستند سازی سفارشی ویژن پلاس آلبانی از اشرف سه

شبکه تلویزیونی ویژن پلاس در قبال دریافت هزینه بیشتر از عرف قراردادهای مستندسازی از فرقه رجوی، یک مستند از درون اشرف 3 ساخته که براحتی می توان فهمید سوژه ها و حتی متن گزارشگر آن، توسط اتاق فکر مریم طراحی شده و نه تحقیقات گزارشگر,گزارشگر اجیر شده با یکی از اعضاء این فرقه بنام سعید حبیبی که در کمپ اشرف در عراق مجروح شده بود و فرقه اقدام چندانی برای مداوای او نکرده مصاحبه می کند. حبیبی که علی الظاهر در راه رفتن دچار مشکل است. از نحوه ی مجروحیتش در جریان یکی از حملات به اشرف می گوید و اینکه مشکلات حرکتی او بدلیل کمبود امکانات پزشکی در زمان مجروحیتش است,دغدغه ی عجیب گزارشگر در طرح این سوال بود که متعجب است با معلولیتی که برای سعید حبیبی پیش آمده، او چگونه نماز می خواند؟ اما چطور او به این مسئله فکر کرده، کاملاً مشخص است که با طرح این سوال خواسته تا تکریم اعتقادات مذهبی فرقه و اعضایش را مطرح کند.

---------------------------------------------------------------------------------------

karikarore maryamمستند سازی سفارشی ویژن پلاس آلبانی از اشرف سه

شبکه تلویزیونی ویژن پلاس در قبال دریافت هزینه بیشتر از عرف قراردادهای مستندسازی از فرقه رجوی، یک مستند از درون اشرف 3 ساخته که براحتی می توان فهمید سوژه ها و حتی متن گزارشگر آن، توسط اتاق فکر مریم طراحی شده و نه تحقیقات گزارشگر.
گزارشگر اجیر شده با یکی از اعضاء این فرقه بنام سعید حبیبی که در کمپ اشرف در عراق مجروح شده بود و فرقه اقدام چندانی برای مداوای او نکرده مصاحبه می کند. حبیبی که علی الظاهر در راه رفتن دچار مشکل است. از نحوه ی مجروحیتش در جریان یکی از حملات به اشرف می گوید و اینکه مشکلات حرکتی او بدلیل کمبود امکانات پزشکی در زمان مجروحیتش است.
اما اینکه با آن همه ادعای تجهیزات و بوق و کرنای فرقه رجوی و مستند هایی که در رابطه با امکانات فوق پیشرفته ی پزشکی فرقه رجوی در عراق ساخته می شد، چرا سعید حبیبی نگون بخت باید با واکر حرکت کند. دروغ های شاخ دار و واقعیت پوشالی فرقه رجوی را بر ملا می کند.
دروغ بعدی این مستند اینجاست که اعضاء در حال فراگیری دوره های آموزشی استفاده از تبلت و موبایل هستند و به گونه ای نشان می دهند که گویا موبایل یکی از وسائل آزاد و شخصی آنهاست و جداشده های فرقه رجوی که می گفتند حتی استفاده از کنترل تلویزیون را هم بلد نبودند، دروغ می گویند.
در نهایت، گزارشگر در نمایشی سیرک گونه در مقابل یک دروازه فوتبال از عضو دیگر فرقه رجوی می خواهد این دروازه را نظام ایران تصور کند و فیلمبردار ویژن پلاس، که از درون دروازه از آنها فیلم می گیرد را رئیس جمهور ایران. حالا به هدف گل بزند.
عضو سالخورده فرقه هم که انگار می خواهد شاخ فیل بشکند با کت و شلوار اما ژست کریستین رونالدو توپ را درون دروازه می کوبد.
گاف جالب توجه اینجاست که گزارشگر ویژن پلاس از سوابق فرقه رجوی و تاریخ انقلاب اظهار بی اطلاعی می کند اما به گونه ای با جمهوری اسلامی عداوت دارد که انگار زندانی این نظام بوده !
فرقه رجوی باید بداند مردم ایران، ماهیت واقعی آن ها را بخوبی می دانند و منابع موثقشان عملکرد عینی جنایات و خیانت های رجوی و اظهارات جداشده های از فرقه ی رجوی است و نه این مستندات سراسر دروغ سفارشی.