د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها افشای رذالت و ماهیت فرقه رجوی در آلبانی توسط محمدعظیم میش مست و غلامعلی میرزایی

افشای رذالت و ماهیت فرقه رجوی در آلبانی توسط محمدعظیم میش مست و غلامعلی میرزایی

وقتی بچه بودیم و پای صحبت مادر بزرگ می نشستیم و او هم از در لطف داستانهای شیرین و مثل های نغز را از ما دریغ نمی کرد، از جمله ضرب المثلی بود که شخصی گفت آقاخرسه تخم گذاشته است، ظریفی که در آنجا بود گفت: از این دم بریده هرچه بگی برمیاد و بهت مردم حاضر با این جمله افزون شد,حالا حکایت فرقه دم بریده رجوی همین شده است، این فرقه که بعد از رو شدن دستش و بر باد رفتن رویاهای کودکانه اش که مریم قجر به اعضاء می گفت من با شما و با کمک شما اروپا را فتح می کنم ومخصوصا که وعده هایش به اعضا درتعيین و اعلام سر فصل های متوالی و کاذب که دیگر این بار سرنگونی است و غیره و همه يكي پس از ديگري دروغ از آب در می آمد و البته از رو هم نمی رفت.باز دوباره امام دروغین وکذابشان كه همان سيد الرجال العامين آ مسعود ( که البته سالهاست که معلوم نیست سر درکدام گور فرو برده ) به میدان می آمد و با تحریف آیات و کلام خدا با بهانه دیگر و با، سازی دیگر این نوا را سر می داد و بازهم دروغ و شانتاژ.

---------------------------------------------------------------------------------------------

محمدعظیم میش مست و غلامعلی میرزایی، تیرانا ـ سایت نجات یافتگان از مجاهدین خلق ـ ایران ـ آلبانی

Tirana campeافشای رذالت و ماهیت فرقه رجوی در آلبانی توسط محمدعظیم میش مست و غلامعلی میرزایی

با سلام دوستان
وقتی بچه بودیم و پای صحبت مادر بزرگ می نشستیم و او هم از در لطف داستانهای شیرین و مثل های نغز را از ما دریغ نمی کرد، از جمله ضرب المثلی بود که شخصی گفت آقاخرسه تخم گذاشته است، ظریفی که در آنجا بود گفت: از این دم بریده هرچه بگی برمیاد و بهت مردم حاضر با این جمله افزون شد.
حالاکه در مکان جدید و شرایط بین المللی متفاوت دیگر حنایش پیش اربابان جهانخوارش هم رنگی ندارد و دیگرکسی آنها را به بازی نمی گیرد میدان جنگ جدیدی پیدا کرده است و دشمن و تهدیدرا در «جدا شدگان » می بیند و طبق گفته مریم قجر ملیجک رجوی  باید آخرین تیر را برای این جدا شدگان گذاشت و اگر از پاسدار بگذریم از اینها نمی گذریم.
گناه این افراد فقط این است که بعد سالیان متمادی وطولانی کارو زحمت بی شائبه و خالصانه وقتی به پوچ بودن همه ادعاهای این زوج ریا کار و ضد میهن پی بردند گفتند کافی است و دیگر ما در دروغ وخیانت شما شریک نیستیم و چنگالهای خونین وپرازعفونت تان را از قلب و روح ما بیرون بکشید.
یا اينكه اين افراد خاطرات وحشتناک و غیر قابل باور ولی واقعی و حقیقی خود را می نویسند. انگاراین حق را ندارند که سرگذشت تلخ خود را بگوش دیگران برسانند !؟
بهر حال این موضوع بر فرقه و سران آن گران آمده و بر این قاعده هر روز توطئه و رذیلتی دیگری برعلیه ما سازمی کنند.
اینکه به این فرقه بر می خورد چون چهره واقعی و مخوفشان افشاء می شود تقصیر کیست؟Albania khaterat Azim mishmast. 03

Albania gholamali Mirzayi 04
باید به سران  فرقه مجاهدین خلق گفت، خب جانیان ! می خواستید نکنید. راستی چطور شده است که هر کس از اینها جدا می شود سریع مزدور و مامور وزارت اطلاعات رژیم از آب در می آید؟ انگاری که این فرقه به مدرسه اي براي تربیت ماموربرای وزارت اطلاعات تبدیل شده است !
اگر اینطور است که باید اول یقه خود شان را بگیرند مگر اینکه خب باز هم به رسم همه نامردمی هايشان با این وزارت هم مثل سایر زدو بندهای پنهانی سرو سری دارند واین وظیفه را هم متقبل شده اند.
بهر حال هر روز که می گذرد از این فرقه رذیلت جدیدی رو می شود . تازگیها اعضای دفتر این فرقه عکسهای ما و اعضای خانواده ما دونفر را، روی میز کارشان گذاشته و به افرادی که برای دریافت مستمري پرمنت و تحقيرآميز ماهانه كه به اینها مراجعه می کنند نشان داده و به این افراد می گویند که اینها مزدور و فلان وفلان هستند، شما نباید با اینها حتی سلام و علیک هم بکنید و اینطور و آنطور… و افراد را تهدید به قطع مستمري ماهيانه كه در واقع یعنی افراد را بر ضد ما تحریک می کنند.
گذشته از ضد اخلاقی بودن این اقدام که به اعضای خانواده ما توهین و تهمت زده اند که البته از این دم بریده همانطورکه در مثال بالا آمد برمی آید و انتظاری هم غیر ازاین نمی رود ، قابل پیگرد قانونی هم هست و ما ضمن محکوم و افشای آن با تمام قوا از طرق قانونی هم دنبال و نزد مراجع رسمی و قانونی اقدام به طرح و پیگرد آن خواهیم کرد و عواقب تمامی این تهدیدات و تحریکات و شانتاژها بر عهده مسئولین  فرقه مجاهدین است.