س06252019

Last updateس, 25 جون 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها چرا حزب مشروطه ایران تمام قد از اسرائیل حمایت می کند؟

چرا حزب مشروطه ایران تمام قد از اسرائیل حمایت می کند؟

در جلسه مشترکی که به صورت کال کنفرانس روز یک شنبه  سه فوریه برگزار شد از خانم هایده توکلی شخصا این سوالات را کردم که چرا از اسرائیل دفاع می کنند ان هم به عنوان نماینده بخشی از طیف سیاسی گوناگون داخل کشور! متاسفانه به هیچ یک از سوالاتی که ازوی نمودم جوابی نداد........

-----------------------------------------------------------------------------------

mohamad karami 05چرا حزب مشروطه ایران تمام قد از اسرائیل حمایت می کند؟

اگر هموطنان گرامی موضوع بحث کنفرانس ورشو را در این مدت پیگری کرده باشند .خیلی از جریانات سیاسی خارج از کشور موضع گیری کردند . تعدادی تصمیم گرفتن چه بصورت فردی یا یا گروهی یا چند گروه و سازمان و حزب با هم نامه های در این رابطه برای وزراء  امریکا و لهستان بنویسند . با این مضمون که ایران صاحب دارد و نمی توانند کشور های دیگر در رابطه با ایران تصمیم بگیرند و از احزاب یا جریانات ایرانی دعوتی نشود ، نظرات انها در نظر گرفته نشود …..در این رابطه خیلی از این احزاب و فعالین سیاسی تمام قد به دفاع از سرزمین ایران بلند شدند و بیان کردن که مسله ایران مربوط به احزاب و جریانات و مردم ایران است و دول خارجی حق دخالت در امور ایران را ندارند . و دول خارجی  راست می گویند به حمایت از دولت کنونی ایران نپردازند ..در این میان دوازده حزب و گروه سیاسی و فرهنگی در اقدامی مشترک به وزرای خارجه امریکا و لهستان پیراموه کنفرانس ورشو 13 و 14 فوریه 2019 نامه ای نوشتند .قرار بود که برای وزرای خارجه امریکا و لهستان ارسال شود .

خانم هایده توکلی : دبیر کل حزب مشروطه ایران  مصاحبه ای که در تاریخ 31 ژانویه 2019  با خانم  شهره نظر داشتند . در جواب سوال خانم شهره نظر که سوال نمودند که شما در رابطه با کنفرانس ورشو که یک همایش جعمی شنیدم داشتید  چکار کردید یا میخواهید بکنید ( نقل به مضنون )

* ( نقل از خانم هایده توکلی ) صدای مردم را در این کنفرانس انعکاس بدهیم از کسانی که چنین اجامعی را تشکیل میدهند از صدای مردم ایران حمایت کننند. از انجائی که مردم  ایران ، در ایران هستند و نمی توانند نمایندگان خودشان را به این کنفرانس بفرستند کسانی از اپوزسیون که در خارج هستند

به نمایندگی بخشی از طیف های گوناگون  سیاسی درانجا حضور پیدا کنند . وانچه در خواست ملت ایران هست را رساتر کنند !؟ ….. و نامه ای برای وزرا خارجه امریکا ، لهستان ، وزرای خارجه کشورهای که قرار است دراین کنفرانس شرکت کنند ارسال شده است .

خانم شهره نظر مطرح کند که در این کنفرانس قرار بود سران نباشند  یعنی رئیس جمهور و نخست وزیر ، اقای نتانیاهو نخست وزیر و وزیر دفاع اسرائیل است . شما این نامه را برای اقای نتانیاهو هم ارسال کرده اید ؟

خانم هایده توکلی جواب میدهند بله دقیقا برای دفتر وی هم ارسال شده است .

خانم شهره نظر مطرح می کند ، پیش از این عنوان کرده بودند که این نشست به وسیله امریکا قرار است این همایش انجام شود ؟ اما ظرف 24 ساعت گذشته از خبر گذاری ها بسیاری از جمله یکی از خبرگزای های فارسی زبان ماهم به ادعا یک خبرنگار پیش اعلام کرده که نشست به وسیله اقای نتانیاهو پیشنهاد شده !؟ نظر شما را میخواستیم بطور کلی در رابطه با مسائل روبرو شدن با ایران پیامدش را چگونه ارزیابی می کنید به عنوان دبیر کل حزب مشروطه ؟

خانم هایده توکلی دبیر کل حزب مشروطه تمام قد به دفاع از اسرائیل می پردازند  و از دیگر کشور های می خواهد که مسله ایران تعین تکلیف کنند و نفس کشیدن ان را تنگ و تنگ تر کنند . …و جنگ های که در لبنان و غزه اتقاق افتاده را قاطی مسله ایران میکند و تمام حق را به اسرائیل می دهد . در حالی که در این 60 سال عمر اسرائیل ، این دولت اسرائیل بودکه در حال جنگ با همسایه گانش بوده

در جلسه مشترکی که به صورت کال کنفرانس روز یک شنبه  سه فوریه برگزار شد از خانم هایده توکلی شخصا این سوالات را کردم که چرا از اسرائیل دفاع می کنند ان هم به عنوان نماینده بخشی از طیف سیاسی گوناگون داخل کشور! متاسفانه به هیچ یک از سوالاتی که ازوی نمودم جوابی نداد .

مجددا در دنیای مجازی سوالاتم را بیان می کنم :

به چه دلیلی در این شرایط خانم توکلی از عمل کرد دولت اسرائیل و اقای نتانیاهو دفاع می کند ، ان هم به شیوه های مختلف با مثال های مختلف مشگلات را بر می شمارد و می گوید که دولت اسرائیل این حق را دارد .در حالی که این مشگل مردم ایران با مردم اسرائیل نیست . مشگل دو تا دولت است. در رابطه با ارسال نامه هم برای اقای نتانیاهو فکر نکنم هیچ یک از از طیف های سیاسی داخل ایران این حق را داده باشند که نامه ارسال شود در صورتی چنین هست می توانند قید کنند .

زنده یاد داریوش همایون که از بنیانگذاران حزب مشروطه ایران بود ، فردی وطن پرست و ایران دوست بود . که ایران را به هیچی معامله نمی کرد. اما متاسفانه حزب مشروطه ایران در حال حاضر برخلاف بنیانگذار خود حرکت میکند . امید وارم که خانم توکلی در این رابطه توضیح کامل خودرا بدهند .

لینک به مصاحبه خانم هایده توکلی با شهره نظری:

https://www.facebook.com/youtabtv1/videos/2067386196680440/?t=332 *