ی09152019

Last updateی, 15 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها موضعگیری مایک پمپئو فقط وفقط با پولهای مریم رجوی صورت گرفت

موضعگیری مایک پمپئو فقط وفقط با پولهای مریم رجوی صورت گرفت

همایون کهزادی، یاران ایران، پاریس، دوازدهم آوریل ۲۰۱۹

Homayoon kohzadi3موضعگیری مایک پمپئو فقط وفقط با پولهای مریم رجوی صورت گرفت

غافل از اینکه همین مایک و دوستانش بودند که همین سازمان که الان از آن‌ها دفاع میکنند را در لیست سیاه تروریستی قرار دادند و آنها را تروریست منطقه نام گذاری کرذند حال چه شده است که ورق برگشته و از آن‌ها دفاع میکنند؟ آیا غیر از این است که هیچ گربه‌ای در راه رضای خدا موش نمیگیرد؟ آیا غیر از این است که پولهای کلان برای این موضعگیری خرج شده است؟ اگر بخواهید از بعد سیاسی به آن نگاه کرد آیا در آوردن اسم این فرقه از لیست تروریستی و حمایت از آن‌ها به این منظور نیست که ما اشتباه کردیم؟ مگر می‌شود سازمان یا فرقه ای را بدون دلیل وارد لیست تروریستی کرد. حتماً باید پشتوانه بزرگی پشت آن خوابیده باشد که الان بجای همان فرقه مردم ایران و ایرانی را به اسم تروریست خوانده شود. هر چند که برای تمام دنیا مثل روز روشن است که این فرقه برای به قدرت رسیدن در ایران چه پولهایی را خرج مواجه بگیران میکنند تا ایران وایرانی را تحریم ومحکوم کنند.

آیا همین فرقه خودشان را ایرانی ایران معرفی نکردند و نگفتند برای آزادی مردم ایران مبارزه میکنیم آیا این با عقل کسی که خودش را مبارز میداند جور می‌آید آیا سازمانی که برای نابودی ایران وایرانی شبانه روزی تلاش میکند میتواند برای همین مردم مبارزه کند و برای آن‌ها دلسوزی کند و اسم خودشان را آزادیخواه مردم ایران بگذارند. مواجه بگیران این فرقه که با خون جوانان ایران وایرانی ساپورت می‌شوند و در حمایت از این فرقه چیزی میگویند هیچکدام از انها به دلخواه و میل خودشان نبوده ونیست وتنها این موضعگیریها در برابرش هزینه‌های هنگفتی دریافت میکنند که به میل ودلخواه این فرقه باشد وچیزی را میگویند که کلیشه ونوشته شده این فرقه است  وبعد خودشان را حامی ایران وایرانی میدانند البته این راهم باید گفت که با حرفهای مفت وبی ارزش  آن‌هایی که به گفته‌های این فرقه موضعگیری میکنند وبر علیه ایرانی بدگویی میکنند باید بدانند که دست این فرقه برای همه رو شده وهیچ کس نمیتواند به ایران وایرانی چپ نگاه کند واین فرقه هیچ جایی در میان مردم ایران ندارند ونخواهند داشت وتلاشهای آن‌ها بیفایده بوده و هست زیرا کسی که برای نابودی ایران و ایرانی هزینه‌های کلان میکند نمیتواند ایرانی باشد و برای ایرانی مبارزه کند.

تنها هدف این فرقه به قدرت رسیدن در ایران است و این رؤیا را با خود باید به گور ببرند. مواجه بگیرانی که با پول خون جوانان ایران بر علیه ایران موضعگیری میکنند هم باید بدانند روزی همین فرقه شعار مرگ بر امپریالیسم میداد. همین فرقه وقتی که برجهای دو قولو را خراب کردند یک هفته جشن و پایکوبی کردند. همین فرقه زمان ورود نیروهای آمریکایی به عراق آن‌ها را اشغالگر و دشمن سرسخت خود میدانستند. حال برای به قدرت رسیدن به دامان آن‌ها پناه برده‌اند و تا جایی در آن‌ها ذوب شده‌اند که حتی حرفهای این فرقه را کلیشه وار تکرار میکنند

popeo