ی05192019

Last updateی, 19 می 2019 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها فرقه رجوی امیدش ترامپ است نه خلق قهرمان

فرقه رجوی امیدش ترامپ است نه خلق قهرمان

-------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ ادوارد،11/05/2019

Edwardفرقه رجوی امیدش ترامپ است نه خلق قهرمان

فرقه مجاهدین در این چند روز اخیر بقدری از اعزام ناوهای جنگی امریکا به خلیج فارس خوشحال است که وقتی سایت های ضد ایرانی فرقه راباز می کنیم از بالا تا پایین اخبار در رابطه با امریکاست، در سایت به اصطلاح همبستگی منحوسش از نه تیتر خبری هشت تیتر آن در رابطه با اعزام ناو امریکا به منطقه و ترامپ و پمپئو است، همین که تیترهای خبری را می خوانیم احساس اول این است که وارد سایت فارسی وزارت خارجه امریکا شده ایم.

خوب این هم نوعی مزدوری و خوشرقصی سیاسی است، این هپروتی ها گمان می برند که با اعزام ناو به منطقه کار حکومت ملاها تمام است و امریکا هم در آینده برایشان فرش قرمز پهن می کند و ایران را دودستی به فرقه تروریستی رجوی غایب و فراری می دهد، البته این آرزو را رجوی و عضدانلو به گور خواهند برد، اینها هرگز رنگ و روی ایران را نخواهند دید و البته که شایسته هم نیستند که حتی از ایران عکس یا ویدئوئی هم تماشا کنند چون بد جوری پشت پا به مردم و کشور زدند و هنوز هم همان راه خیانت را ادامه می دهند، تمام تلاش لابی هایشان این است که امریکا را به تحریم بیشتر مردم ایران ترغیب کنند و آنچه در توان دارند بکار می گیرند تا سیاست بولتون را که همانا جرقه جنگ بین ایران و امریکاست را پیش ببرند.

فرقه مجاهدین خوب می دانند که تحریم ها تنها مردم ایران را نشانه رفته و تمام سنگینی بار تحریم ها هم بر گرده مردم ایران است، اما بطور واقعی از گرسنگی کشیدن مردم خوشحال می شوند، سران فرقه رجوی می دانند که اگر جنگی در منطقه بین ایران و امریکا در بگیرد خونریزی بزرگی به پا خواهد شد و در این میان از مردم ما چه خون هائی که ریخته می شود اما باز خوشحال هستند و هر چه می توانند بر طبل جنگ بولتون می کوبند، فرقه رجوی می داند که از جنگ بین ایران و امریکا طرفی نخواهد بست و چیزی عایدش نخواهد شد اما بی شرمانه دنبال ایجاد جنگی هستند که شاید منطقه را هم دربربگیرد، برای مجاهدین ریخته شدن خون مردم ایران مهم نیست، مگر در دوران جنگ ایران و عراق به یاری صدام نشتافتند؟ مگر در دوران جنگ هشت ساله با سلا ح های صدام کم سرباز و جوان ایرانی را به خاک و خون کشیدند، مگر با ترور ها و بعدآ با خمپاره زنی های کور از ایرانی کم کشتند؟

براستی ناف فرقه مجاهدین را در خون بریده اند، فرقه رجوی به دور از آشوب و خونریزی فرومی پاشد همانگونه که بعد از اخراج از عراق و دور شدن از مرزهای ایران و کوتاه شدن دستهایشان از سلاح و آدمکشی شاهد فرار اعضای دربند یا خروج از تشکیلات دیکتاتوری در آلبانی هستیم که همین نشان از فروپاشی فرقه دارد.

فرقه مجاهدین آنقدر از جامعه ایرانی دور شده که هنوز گمان می کند سطح آگاهی مردم ایران اندازه همان سالهای قبل از انقلاب است و از طرفی هنوز دنباله روی خط مارکسیست لنینیست است، هنوز گمان می کند که با جنگ شهری می توانند کشوری را فتح کنند، سران فرقه رجوی هنوز در دوران چگوارا بسر می برند، به دلیل نا آگاهی از جامعه ایران و به دلیل ایدئولوژی عقب مانده خود در عالم رویا زندگی می کنند، به همین دلیل هم رجوی یک روز خودش را امام حسین احساس می کرد یک روز وصل به فلان امام و یک روز هم می شد عیسی مسیح که این هم نوعی دجالیت و فریب اعضا برای شستشوی مغزی بود، با همین دغلکاری هم ناگهان و در موقع خطر مثل همیشه اعضای بیچاره را در عراق رها کرد و جیم فنگ شد.

اما امروز پس از گذشت چها دهه که فرقه مجاهدین با تمام اعمال ضد میهنی و ضد ایرانی که چه در دوران جنگ هشت ساله و چه پس از آن زیر چتر صدام دشمن درجه یک ایران و ایرانی انجام داد و راه به جائی نبرد دست به دامن ترامپ و دارو دسته او  در کاخ سیاه شده و همان خط مشی مبارزه با امپریالیسم که بنیانگزاران بر اساس آن سازمانشان را بنا نهادند را هم زیر پا گذاشته و با پشت کردن به آرمان همان محمد حنیف نژاد و یارانش کاسه لیس بولتون و مایک پمپئو شده، آیا این خیانت به همان بنیانگزاران سازمان نیست؟ پس چه توقعی می توان از کسانی داشت که حتی به آرمانهای بنیانگزاران سازمان رحمی نکردند؟

مردم ایران بایستی هشیارانه به سمتی بروند که هرگز و هرگز جنگی رخ ندهد، در جنگ به غیر از ویرانی و خونریزی بیجا چیز دیگری نیست، اینها که امروز در همان کاخ سیاه بر طبل جنگ می کوبند پس از پایان دوران ریاستشان خواهند رفت و هرگز هم پاسخگوی اعمال خود نخواهند شد، مگر جرج بوش پاسخگوی کشتار مردم عراق و افغانستان شد؟ نه هرگز، امروز هم شاهد هستیم اساسآ نامی از او نیست، اما ویرانی ها و آوار و عذادار شدن مردم عراق و افغانستان هنوز هست، همان کسانی که از آپوزاسیون لیبی در مقابل قذافی حمایت می کردند کجا هستند؟ لیبی هنوز درگیر جنگ داخلی است، پس امروز هم همین آقایانی که وعده دمکراسی می دهند به دنبال ویران کردن ایران برای منافع خود می باشند و مطمعنآ پس از آن هم کاخ سیاه را تحویل دیگری خواهند داد و می روند به دنبال کارهای تجاری خود و شاید هرگز هم اسمشان  در جائی شنیده نشود.

زمانی مسعود رجوی فریاد خلق قهرمان ایران سر می داد و به اعضای خود در قرارگاه می گفت که فرد فرد شما در درون ایران خانواده و فامیل دارید و تحلیلش این بود که همین فامیل و قوم و خویش شماها نیروئی هستند که از شما هواداری می کنند،شاید راست می گفت اما با رفتاری که فرقه در عراق با خانواده ها داشت و با زندانی که برای اعضای خود درست کرده و اجازه ملاقات با عزیزانشان را نمی دهد و با حملاتی که در مقابل اردوگاه اشرف به خانواده ها کرد همان تحلیل هم آب رفت و همان خانواده و قوم و خویش اعضای فرقه که زمانی از نظر رجوی نیروب بلقوه ای در درون ایران بودند امروز تبدیل به دشمن درجه یک فرقه و سرانش شده اند، رجوی در درون ایران هواداری به نام خلق قهرمان ندارد و امیدش تنها ترامپ و بولتون می باشد.

به هر حال به امید اینکه هرگز بین ملت ها جنگی رخ ندهد و به جای کشتار و خونریزی صلح و دوستی برقرار شود اما از هر طرف که نگاه کنیم فرقه مجاهدین دیگر نخواهد توانست سرپا شود و روز به روز هم به از هم پاشیدگی نزدیک و نزدیکتر میشود.