چ07172019

Last updateچ, 17 جولای 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها سازمان مجاهدین، بودن به چه قیمتی؟

سازمان مجاهدین، بودن به چه قیمتی؟

-------------------------------------------------------------------------------

isis baghdad rajavi rسازمان مجاهدین، بودن به چه قیمتی؟

روز شمار قبل از انقلاب از خیانت سرکرده سازمان مجاهدین حکایت میکند که چگونه سران سازمان مجاهدین توسط مسعود رجوی فروخته شده و نهایتا اعدام شدند به غیر از خود مفلوک رجوی و بعد از انقلاب نیز خیانتهای این شیطان به قیمت آتش بیار صدام ملعون شدن و دست دوستی با دشمنان کشورما دادن و پناه بردن به دامن امپریالیسم میباشد که کارنامه سیاه این خائن یک برگ سفید نیز ندارد و از تباهی پر شده است .
از سال گذشته که پدرخوانده از توافق هسته ایی خود کنار کشید و نسبت به تمامی قوانین جهانی پشت نمود ، سران سازمان مجاهدین تمام تلاش خود را بکار بردند تا بتوانند در زمینه منزوی نشان دادن کشورمان فعال باشند و بتوانند حمایتهای مالی امپریالیسم را بدست آورند که نهایتا نیز تمامی مواجب دریافتی نیز به جیب مریم رجویسم میرود که خرج مهمانی های آنچنانی او با برخی سناتورهای جنگ طلب و یا افراد سیاسی منسوخ شده میشود و حتی یک سنت از ان خرج عناصر فرتوت مقیم در آلبانی نیز نمیشود .
سران خائن فرقه رجوی که تمام تلاش خود را در روزهای گذشته بکار برده اند تا خوشحالی شان از قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در لیست بی ارزش امپریالیسم را نشان دهند، امروز از حضور ناو هواپیما بر امریکا نیز خوشحالند و از این جهت که جنگی بین کشورمان و امپریالیسم شروع خواهد شد و حکومت کشورمان سقوط نموده و سران فرقه رجوی به قدرت برسند. تمامی این تعابیر خوابی بیش نبوده که سران سازمان ضد انسانی مجاهدین در اوایل انقلاب نیز آن را برای خود تعبیر نموده بودند که نتیجه اش منزوی شدنشان و طرد شدنشان از جامعه بود که هم اکنون نیز دقیقا مردم کشورمان همان برخورد را با این خائنین دارند .
از روزهای گذشته که تحریم های ظالمانه و یک طرفه امریکا در حق مردم مظلوم کشورمان نتیجه دلخواه سناتورهای جنگ طلب و مستبد امریکایی بخصوص جان بولتون و پمپئو را براورده نکرده و انها نتوانستند از این حرکت غیر انسانی خودشان پاسخی دریافت نمایند ، بفکر تهدید نظامی کشورمان برامدند و اقدام به فرستادن ناو هواپیما بر و غیره به خلیج فارس نموده که این حرکت ناپسند آنها مورد تایید هیچ کدام از کشورهای مطرح جهانی نیست که سران سازمان مجاهدین از این کار ناپسند و تایید نشده بین المللی پدرخوانده بسیار خوشحال شده و در برنامه ها و سایتهای عقب مانده خود به حمایت از ان اقدام نمودند که در واقع اوج بی شرمی و دشمنی فرقه رجوی با ملت ایران را نشان می دهد که صد البته بار اول یا آخر آنها نبوده و نیست و در واقع سران فرقه رجوی برای رسیدن به امیال پلید خود از هیچ تلاش غیر انسانی حتی به قیمت نابودی انسانها نیز دست بر دار نیستند و تنها برای براوردن هوسهای خود حاضر هستند جان انسانها را نیز بگیرند .
اما چه ناو هواپیمابر و چه نیروهای سریع و خلاصه هر نیروی اهریمنی هم که باشد ملت ایران سر تعظیم خم نمیکنند و دشمنان انقلاب و اسلام و بخصوص سران نفرین شده فرقه رجوی به گوش باشند که مردم آگاه کشورمان بیش از پیش هوشیار میباشند و فریب خزعبلات آنها را نمی خورند و با تمام قوا از حکومت کشورمان حمایت میکنند و در این میان تنها سران فاشیست فرقه رجوی هستند که مثل همیشه پوزه شان به خاک مالیده خواهد شد .