اگر به اخباری که از تنها رسانه به شدت سانسور  شده فرقه  رجوی نگاه کنید تمام خبر های کاخ سفید بخصوص خبرهای در رابطه با ایران را پخش میکند و انگار سخنگوی کاخ سفید است. یعنی اگه ترامپ نباشه و حرفی راجع به ایران نزند این به اصطلاح مقاومت ایران دکانش تخته می شود و حرفی برای گفتن ندارد.

و منتظر می نشینند تا کاخ سفید  یک خبری در مورد ایران صادر کند و بعد اینا بیایند نقش سخنگوی کاخ سفید را بازی کرده همان خبر را با آب و تاب پخش کنند و یا اینکه مریم عضدانلو  مراسم  یاد بود برای کشته های سازمان برگزار کند و با فعال کردن  دکان شهید سازی و مظلوم نمایی کمی به نیروهای وارفته و روحیه باخته روحیه تزریق کرده و اینطوری سر نیروهای گرفتار در آلبانی را شیره مالیده و با وعده های تو خالی سرنگونی آنها را چند صباحی بیشتر در تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده شان نگه دارند. خلاصه اینکه این سازمان که هدف مبارزه با امپریالیست جهانی به سرکردگی آمریکا تاسیس شده بود الان تبدیل شده به سخنگوی غیر رسمی کاخ سفید هر چند که سران این فرقه و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی بهتر از هر کسی می دانند که نزد ترامپ و مقامات کاخ سفید و متحدین آمریکا از هیچ جایگاهی برخوردار نیستند و در دستگاه دولت آمریکا و کاخ سفید از این فرقه همانند دستمال کاغذی استفاده می شود. ولی سران فرقه جهت مصرف داخلی و سرکار گذاشتن نیروهای گرفتار در آلبانی سعی می کنند با خود شیرینی و بازی کردن نقش سخنگوی کاخ سفید صورت خود را با سیلی سرخ نگه دارند.