چ07172019

Last updateچ, 17 جولای 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها دسیسه بولتون با شرکت مجاهدین خلق در حال اجرا است

دسیسه بولتون با شرکت مجاهدین خلق در حال اجرا است

عاملان مجاهدین خلق، که از آلبانی آورده شده اند، برای اجرای چنین دسیسه هایی به خدمت گرفته می شوند تا بعدا به گردن ایران انداخته شود – از قبیل اجرای عملیات انتحاری.  یک منبع آلبانیایی که خواست ناشناس بماند.......

------------------------------------------------------------------------------

مسعود خدابنده – ایرانیان دات کام – ۱۴ مه ۲۰۱۹

khodabandeh 05دسیسه بولتون با شرکت مجاهدین خلق در حال اجرا است

وزیر خارجه امارات متحده عربی وارد جزئیات در خصوص حمله به چهار کشتی تجاری در نزدیکی آب هایش در ۱۲ ماه مه نشد و تنها آن را “عملیات خرابکارانه” توصیف نمود. به هر حال، با بالا گرفتن تنش در خلیج فارس، ایران منتظر نماند تا موج اتهامات دخالت این کشور در این خصوص رسانه های غربی را درنوردد، و به سرعت پیشنهاد داد که باید یک تحقیقات بین المللی آغاز گردد.

تنش زمانی بالا گرفت که در ۲ آوریل، ناو آبراهام لینکلن آمریکایی به سمت خاورمیانه اعزام شد که این امر از جانب جان بولتون به عنوان “پیام روشن و بی تردید” به ایران مطرح گردید که ایالات متحده برای تقابل آمادگی دارد. اهمیت برخورد بولتون زمانی بیشتر مشخص شد که وی گفت آمریکا باید در برابر هر حمله ای از جانب ایران” با قدرت و بی رحمانه” پاسخ دهد.

گزارشگران و تحلیلگران به سرعت وارد محتوای یاوه سرایی های بولتون علیه ایران، که به درخواست نخست وزیر اسرائیل نتانیاهو صورت گرفته بود، شدند. در این رابطه، ترس از اجرای یک دسیسه که به گردن ایران انداخته شود روشن و قطعی بود. ولی ناظران سیاسی نگران، به نظر نمی رسید به اهمیت بازدید رئیس جمهور آلبانی ایلیر متا Ilir Meta از ناو آبراهام لینکن همراه با مقامات بلندپایه نظامی و دیپلماتیک آلبانی در اول ماه مه واقف بودند.

Bulton 09

چرا آلبانی مهم است؟

آلبانی در حال حاضر میزبان فرقه تروریستی مجاهدین خلق می باشد و جان بولتون از گذشته دور اعتقاد داشت که می تواند از این سازمان برای تغییر رژیم در ایران استفاده نماید. یکی از راه های ممکن شرکت دادن آنان در دسیسه ایست که ایران را تحریک کننده و لذا مسئول واکنش نظامی آمریکا معرفی نماید. مشابه چنین دسیسه ای در عراق نیز اتفاق افتاد. سال گذشته به دروغ گزارش شد که ایران مسئول حمله موشکی به سفارت آمریکا در بغداد می باشد.

در اروپا، چندین اتفاق لاینحل به گردن ایران انداخته شد. این نویسنده اخطار داده بودم که این دسیسه ها برای بی ثبات کردن روابط ایران و اتحادیه اروپا و تحریک ایران برای نشان دادن عکس العمل طراحی شده اند. این فعالیت ها حالا به خاورمیانه منتقل گردیده است.

یک منبع آلبانیایی که خواست ناشناس بماند به من گفت که او مشاهده نمود که در میان هیئت نمایندگی آلبانی بر عرشه ناو آمریکایی، همراه با عاملان سازمان امنیت آلبانی Shish، تعدادی فارسی زبان نیز وارد عرشه ناو آبراهام لینکلن گردیدند که قبل از حرکت کشتی از آن پیاده نشدند. رسانه های کویتی همچنین گزارش کردند که عاملان مجاهدین خلق، در حال خرید قایق های تندرو در خلیج فارس، دستگیر شدند. چنین مجموعه ای از اتفاقات به شدت نگران کننده است. عاملان مجاهدین خلق توسط گارد ریاست جمهوری صدام حسین در اردوگاه های سازمان در عراق برای عملیات انتحاری تعلیم داده شده اند. آنان اکنون این مهارت ها را به اردوگاه جدید خود در آلبانی منتقل نموده اند.

Alnanyaiha lincoln 2

Albaniaiha lincoln 3

آلبانیایی ها بر روی عرشه ناو آمریکایی آبراهام لینکلن

انگیزه فزاینده بولتون برای حمله به ایران و حمایت بی دریغ وی از مجاهدین خلق می تواند تنها به یک نتیجه گیری ختم شود: آوردن عاملان مجاهدین خلق از آلبانی و به خدمت گرفتن آنان برای اجرای دسیسه ای که ایران را مقصر قلمداد کند – از قبیل عملیات انتحاری. ارزش منحصر به فرد آنان این است که به عنوان ایرانی می توانند با پرسنل نیروی دریایی ایران اشتباه گرفته شوند. این امر در خصوص تهیه و استفاده از قایق های تندرو که توسط نیروی دریایی ایران نیز مورد استفاده قرار می گیرد صادق است. حمله به کشتی های تجاری در خلیج فارس که جزئیات آن بیرون داده نشد نشانگر این بود که این آزمایشی برای مشاهده واکنش ایران بود. در همین رابطه، دسیسه ای که بتواند جرقه جنگ بولتون را در خاورمیانه بزند و آن را شعله ور نماید قطعاً در حال حاضر طراحی شده و در حال اجرا می باشد.

ترجمه ابراهیم خدابنده

لینک به متن انگلیسی