ی09222019

Last updateش, 21 سپتامبر 2019 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها افتخاری دیگر برای فرقه رجوی!!

افتخاری دیگر برای فرقه رجوی!!

-----------------------------------------------------------------------------

رضا جبلی عضو سابق فرقه مجاهدین،14/05/2019

jabaliافتخاری دیگر برای فرقه رجوی!!

با ورود آقای ترامپ به کاخ سفید دشمنان ایران زمین از جمله فرقه رجوی و وهابیون بچه کش و در رأس آنها بن سلاخ به آرزوی دیرینه خود رسیدند و هر روز بر طبل جنگ می کوبند و سعی می‌کنند آمریکا را به یک  جنگ خانمانسوز دیگری هر چند خلاف نظر آقای ترامپ بکشانند.

فرقه رجوی که با ورود به آلبانی از یک طرف هر روز با مشکلات تشکیلاتی و از طرف دیگر با ریزش نیرو مواجه بود با حضور آقای ترامپ و مخصوصا با ورود مایک پومپئو و جان بولتن سعی کرد باقی ماندۀ اعضا را با قول قریب الوقوع بودن سرنگونی و گرفتن تعهدات گوناگون سرگرم و از اضمحلال کامل تشکیلات پوشالی اش حتی برای مدت کوتاهی جلوگیری کند.

تاریخ سرنگونی در بهمن ماه گذشته تحقق پیدا نکرد که البته جای تعجب نداشت چون از سی خرداد شصت تا کنون قرار بود شش ماه دیگر رژیم را سرنگون کنیم! ولی بهرحال به تازگی مریم قجر دوباره قول داده است که تا پایان ‌دوره اول ریاست جمهوری ترامپ آمریکا به ایران حمله خواهد کرد و رژیم را سرنگون می‌کند! و با افتخار اعلام کرده که شمایان (فرقه) تنها جایگزین خواهید بود.

سازمان پر افتخار مجاهدین خلق! با قول جان بولتن برای بردن خواهر مریم به تهران سعی کرد خود را در صحنه بین المللی فعال نشان دهد و هر روز با دستور اربابان جدید و قدیمی خود برای نابود کردن ایران زمین توطئه چینی می کند ولی این بار هم مانند چهل سال گذشته در توهم می باشد.

درست است که جان بولتن تا امروز سیاست های ضد ایرانی خود را به ترامپ تحمیل کرده است ولی این شیوه با نظرات اقای ترامپ همخوانی ندارد و دیر یا زود متوجه خواهد شد که توسط بولتن و وزیر خارجه اش  مورد بازی قرار گرفته است و آنها در پی پیشبرد سیاستهای جنگ طلبانه خود هستند و مطمئنا بولتن را به زودی با اوردنگی از کاخ سفید با یک توئیت اخراج خواهد کرد و حتی ممکن است بعد از وی وزیر خارجه اش را هم اخراج کند چون ترامپ دنبال منافع اقتصادی می‌باشد و نه جنگ.

به یاد داریم که حتی آقای ترامپ دو هزار نیروی نظامی امریکا را هم از سوریه می خواست خارج کند.

بهر حال این افتخار فرقه درمانده رجوی که تمام سرمایه گذاری اش را روی جانی ترین حیوانات تاریخ معاصر مانند بولتن کرده است بزودی به پایان خواهد رسید.

البته بر همگان آشکار است که این فرقه ضد ایرانی نه  در ایران و نه در خارج از ایران و بین ایرانیان نه تنها هیچ جایگاهی ندارد بلکه مورد تنفر آنهاست.

افتخار دوستی با جان بولتن و بن سلاخ و جانیان آدم کش وهابی هیچ گرهی از مشکلات فرقه باز نخواهد کرد و ذلت و خواری در انتظار رجوی و هوادارانش می باشد.

زنده و پاینده باد ایران زمین