س06252019

Last updateس, 25 جون 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مجاهدین خلق لندن شرکت های ساختگی و پولشویی

مجاهدین خلق لندن شرکت های ساختگی و پولشویی

گزارش دیلی بیست از شرکت های جعلی جهت پولشویی و سایت های ساختگی مجاهدین خلق در لندن و شبکه بین المللی فاسد آن به همراه افشای سایتهایی مانند ایران فوکوس، و مزدورانی مانند محمد حنیف جزایری، سهیلا علیقلی مایلزاده و امثال آنها در لندن .........

------------------------------------------------------------------------------

سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان (کانادا و امریکا)، NITV ، به نقل از دیلی بیست

sara pulshui 01مجاهدین خلق لندن شرکت های ساختگی و پولشویی

سارا زهیری-گزارش دیلی بیست از شرکت های ساختگی مجاهدین در لندن جهت پولشویی و پروپاگاندا

در این گزارش که در سایت اینترلینک منتشر شده است از “صفحات فیسبوک” به عنوان بخشی از تلاشهای بزرگتر آمریکا جهت پیشبرد نفوذ سیاست ها خود علیه ایران نامبرده شده است.

sara pulshui 02

دیلی بیست در گزارش خود نوشته است: همانطور که سیاستگذاران ایالات متحده از پاسخ به افزایش تجاوز ایران در خلیج فارس وزن می گیرند، یک ملیت آلمانی مستقر دریک محله کوچکی از شمال غرب لندن بی سر و صدا یک برنامه تبلیغاتی را طراحی می کند که سیاستی قدرتمندانه از ایالات متحده در قبال تهران را تأمین کند.

فردی که در پشت این کمپین قرار داردو تحت پوشش خبرهای مستقل و تحلیلی کار می کند سهیلا علیقلی مایلزاده است که قبلا خودش را به عنوان یک لابیگر برای شورای ملی مقاومت ایران (سازمان مجاهدین)، یک گروه مخالف پیشرو در ایران معرفی کرده است. از ماه مارس، یک شرکت متعلق به Mayelzadeh،ده ها تبلیغ تبلیغاتی فیس بوک را برای کاربران در ایالات متحده جهت ترویج مقابله تهاجمی تر با ایران خریداری کرده است.

این تبلیغات که هزینه آن پرداخت شده در دو صفحه فیس بوک اجرایی می شود. یکی از صفحات صفحه رسمی مجاهدین خلق ایران، یک گروه مخالف مارکسیستی ستیزه جو در کشور است که پیوندهای عمیقی با NCRI دارد و معمولا با اختصار فارسی، مجاهدین خلق شناخته می شود.صفحه دیگر یک سازمان خبری مستقل به نام Iran Focus است.

کمپین تبلیغاتی که قبلا گزارش نشده است، نشان می دهد که چگونه برخی از مخالفان پیشرو دولت فعلی ایران در حال تلاش برای سرمایه گذاری در ایالات متحده برای یک سیاست تهاجمی نسبت به ایران هستند. و این نشان می دهد که تا امروز تلاش برای ارائه این مبارزات لابیگرانه نه به عنوان کار یک بلوک سیاسی سازمان یافته بلکه ظاهرا بعنوان یک تحلیل گر مستقل سیاست گذاری خارجی عمل می کند!

هر دو کشور ایران و عراق مجاهدین خلق را یک گروه تروریستی می دانند. تروریستی خواندن این گروه قبلا توسط ایالات متحده آمریکا، انگلستان، کانادا و اتحادیه اروپا به عنوان مثال تایید شده بود.اما اکنون تمام این کشورها این گروه را از فهرست های مربوط به سازمان های تروریستی خارجی حذف کرده اند و از آنها حمایت می کنند.

از آن به بعد، مجاهدین خلق در پی فشار برای تغییر رژیم ایران، نقش یکی از متحدان بحرانی ایالات متحده را به دست آورده است. به ویژه برای جان بولتون.

بولتون در مصاحبه با سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۱۷ در پاریس گفت: “مخالفان قابل اعتماد در برابر حکومت آیت الله ها وجود دارد ؛ و این مخالفت امروز در این اتاق متمرکز است. “

بولتون در حال حاضر یکی از مدافعان پیشرو در دولت ترامپ برای مقابله تهاجمی تر با ایران است. می توان او را در راستای اهداف سیاست فوری ایالات متحده کنار سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت قرار داد که به طور گسترده ای به عنوان بازوی سیاسی مجاهدین خلق شناخته می شود. شورای ملی مقاومت چهره خود را با دیگر بازیکنان دنیای ترامپ نیز معرفی کرده است: رودی جولیانی و Newt Gingrich.

به نظر می رسد صفحات فیسبوک مجاهدین خلق و ایران فوکوس بخشی از تلاش های بزرگتر برای تکان دادن و نفوذ ایالات متحده درباره سیاست هایش مربوط به ایران است.

sara pulshui 03

با توجه به آرشیو تبلیغاتی سیاسی فیس بوک، هر دو صفحات در اواخر ماه مارس در همان روز شروع به تبلیغ نمودند. از آن به بعد دهها تبلیغات ارائه شده اند و در حالی که نه صفحه بسیار محبوب است – کمتر از ۴،۰۰۰ “like” – و مبلغ صرف شده در آن تبلیغات نسبتا کوچک است، در حدود ۷٫۵۰۰ دلا- اما آنها موفق به رسیدن به بین ۵۰۰،۰۰۰ و ۱٫۴ میلیون کاربر فیس بوک در دو ماه گذشته شده اند!

همه پول برای آن تبلیغات، بر اساس بایگانی فیس بوک، از یک شرکت واحد به نام “همه برای آزادی” آمده است. وب سایت این شرکت در لندن می گوید که “با سازمان های خیریه و سازمان های غیر انتفاعی کار می کند تا به مدیران آنها برای مدیریت رویدادها و سایر خدمات برای دستیابی به اهداف خیرخواهانه و بشردوستانه شان! کمک کند.”

تلاش برای رسیدن به مایلزاده موفقیت آمیز نبود. ایمیل فرستاده شده به آدرس ذکر شده در وب سایت
All for Freedom پاسخ داده نشد.

اکثرآگهی های فیس بوک که این شرکت تأمین مالی کرده است، صفحات و وب سایت های مجاهدین خلق و شرکت ایران فوکوس را ارتقا داده است که همه آنها خط مشی آمریکا در قبال تهران را دربر می گیرند.با این حال، بعضی از تبلیغات، خط های خاصی را ارائه می دهند که دیدگاه اپوزیسیون ایران را در مورد این موضوع پیش می برد.

یک آگهی اخیر در صفحه مجاهدین خلق، یک کنفرانس مطبوعاتی NCRI در اوایل ماه مه و پوشش بعدی این رویداد توسط واشنگتن تایمز. در کنفرانس مطبوعاتی، یک مقام ارشد NCRI از ایالات متحده خواست تا سرویس اطلاعاتی ایران را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کند و عموما “موضع قویتری نسبت به رژیم خونین و خشونت آمیز ایران” به دست آورد.

این رویداد همچنین در Iran Focus نیز نوشته شده است که خود را بعنوان «ارائه دهنده خدمات خبری غیر انتفاعی مستقل با شبکه ای از متخصصان ” که بر وقایع ایران، عراق و خاورمیانه متمرکز است، توصیف می کند.

sara pulshui 05

پوشش آن دراین اواخر به شدت به سوی ایالات متحده متمرکز شده است تا یک درگیری نظامی با دولت ایران ایجاد کند. از آخرین نوشته هایشان این است: ” به نظر می رسد ایران فقط یک زبان، زبان زور را درک می کند.
“آنها به زبان جهانی قلدرها سخن می گویند و همه ما می دانیم چه اتفاقی می افتد وقتی که شما روبروی یک قلدر ایستادید …

به نظر میرسد این وب سایت کمتر از آنچه ادعا می کند “مستقل” است!

این پوشش مطلوبیب رای مجاهدین خلق  و شورای ملی مقاومت طی سالها بوده است. اما روابطی میان آنها وجود دارد. با توجه به اطلاعات ثبت دامنه، وب سایت ایران فوکوس توسط محمد حنیف جزایری نگهداری می شود، که وب سایت NCRI جزایری را بعنوان سخنگوی رسمی خود معرفی می کند- حداقل تا سال ۲۰۱۵- زمانی که سایت آن اطلاعات ثبت نام را شناسایی کرد.

نه Iran Focus و نه جزایزی هیچکدام به سوالات ما در مورد رابطه خبری با NCRI و مجاهدین خلق پاسخی نداده اند.دومی برای رسانه های خارجی اش، پروپاگاندا هایش و توانایی هایش در لابیگری مشهور است. اطلاعات دیپلماتیک سرقت شده از سوی ایالات متحده که توسط ویکیلیکس منتشر شده، نشان می دهد که کارکنان وزارت امور خارجه بارها از توانایی سازمان مجاهدین خلق برای تبلیغ پیام خود در خارج از کشور ابراز شگفتی کرده اند.

در یکی از اطلاعات افشا شده توسط ویکیلیکس به ارتباط بسیار پیچیده یک گروه با رسانه های بین المللی و دستگاه های لابیگری اشاره شده است.