در آستانه چهار خرداد هستیم روزی که بنیان گزاران سازمان مجاهدین توسط ساواک شاه اعدام شدند. سازمان مجاهدین در سال 13448خورشیدی توسط حنیف نژاد تو یارانش با هدف مبارزه با امپریالیست جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم وابسته شاه تاسیس شد ولی در سال 1350خورشیدی بدون اینکه هنوز وارد کار عملی شود بنیانگزارانو تمامی کادر های سازمان توسط ساواک شاه دستگیر شدند و مسعود رجوی که بقول خودش یک دانشجوی سوسولی بیش نبود که عضو سازمان شده بود از جمله دستگیر شدگان بود. ایشان چون تحمل زندان را نداشت و برای رهایی از اعدام شروع به همکاری با ساواک کرد و طبق اسناد معتبر از جمله گفته های عزت الله شاهی که آنموقع مسئول اطلاعات گرفتن از مسعود رجوی بود ایشان به سازمان و بنیان گزاران سازمان خیانت کرده و آنها را لو داده است تا از اعدام رهایی پیدا کند ولی رجوی همیشه برای توجیه خیانتش به رهبری سازمان می گفت حنیف نژاد بهش گفته که چون ما صد درصد اعدام می شویم بنابراین همه مسئولیت کار های خودشان را به گردن ما بیندازند و اینطوری رجوی لو دادن های خودش را توجیه می کرد و یا در مقابل سئوال اعضای سازمان که چرا شما دو بار تا پای اعدام رفتید ولی اعدام نشدید به دروغ مدعی بود که بخاطر فعالیت های برادرش کاظم رجوی که آنموقع در کشور سوئس دانشجو بوده ساواک شاه مجبور به عقب نشینی شده و ایشان را اعدام نکرده است و چون کسی این حرف ها باور نمی کرد رجوی همه ساله عباس داوری این دلقک دربارش را به صحنه آورده و می گفت حنیف نژاد از طریق مورس در زندان به او گفته که ما بنیان گزاران اعدام می شویم و همه خوبی ها نثار ما می شود ولی همه تهمت ها نثار مسعود رجوی می شود رجوی اینجوری با دجالیت و شیادی خاص خودش هم می خواست خیانت های خود را لاپوشانی کند و هم به دروغ مدعی شود که حنیف نژاد گفته بعد اعدام ایشان رجوی رهبری سازمان هست.