س06252019

Last updateس, 25 جون 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها اعتراضات خیابانی بر علیه نفوذ باندهای قاچاق و گروه های تروریستی در حزب حاکم آلبانی

نفوذ در دولت آلبانی تنها به باندهای قاچاق مواد مخدر ختم نمی شود. به اعلام رسانه های بین المللی، مافیای مجاهدین نیز در این دولت نفوذ داشته و پول های کثیف  سران مجاهدین برای پیشبرد اهداف غیر قانونی این گروه بویژه بر علیه جداشدگان به صاحبان قدرت در این کشور  پرداخت می شود.......

راه نو، ۲۰ خرداد ۱۳۹۸

Tirana protests 08 06 2019اعتراضات خیابانی بر علیه نفوذ باندهای قاچاق و گروه های تروریستی در  حزب حاکم آلبانی

سایت یورونیوز در تاریخ نهم ژوئن ۲۰۱۹ برابر با نوزدهم خرداد ماه ۱۳۹۸ با اعلام اینکه «اختلافات شدید میان نخست وزیر و رهبر اپوزیسون و بروز بن‌بست سیاسی در آلبانی کار را به اعتراض‌های گسترده خیابانی کشاند.»، می نویسد: «در ادامه اعتراض‌های خیابانی روزهای اخیر، شامگاه شنبه ۱۸ خرداد نیز هزاران تن از مخالفان دولت آلبانی به دعوت لولزیم پاشا رهبر اپوزیسیون خیابان‌های مرکزی تیرانا، پایتخت را به اشغال خود درآوردند. راهپیمایان که بیشترشان هواداران احزاب مخالف دولت بودند، خواستار برکناری سریع نخست‌وزیر شدند تا به گفته آنها راه برای برگزاری انتخاباتی «آزاد و سالم» در کشور گشوده شود.

برخی از معترضان به سوی مأموران پلیس کوکتل مولوتوف و اشیا دیگر پرت کردند و پلیس در پاسخ برای پراکنده کردن آنان از گاز اشک‌آور و خودروی آب‌پاش استفاده کرد.

ادی راما، نخست وزیر سوسیالیست آلبانی که از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون در این پست اداره این کشور کوچک حوزه بالکان را بر عهده دارد، متهم به تخلف و فساد مالی و پیوند با جرایم سازمان‌یافته است.

اعتراض‌ها و درگیری‌های خشونت‌بار علیه نخست‌وزیر در آلبانی از حدود سه ماه پیش آغاز شده و شب گذشته در حالی به اوج خود رسید که یک رسانه آلمانی محتوای یک فایل ویدیویی لو رفته را روی وبسایت خود منتشر کرد. در این ویدئو یکی از سران باندهای قاچاق مواد مخدر دیده می‌شود که در شهر بندری دورس در غرب تیرانا مشغول معامله با اعضا حزب سوسیالست است. او در این ویدیو می‌گوید قادر است هواداران حزب مخالف دولت را وادار کند تا به نخست‌وزیر سوسیالیست این کشور رأی دهند و نیز سبب رأی آوردن فردی از نزدیکان این حزب در پارلمان شود.

لازم به ذکراست نفوذ در دولت آلبانی تنها به باندهای قاچاق مواد مخدر ختم نمی شود. به اعلام رسانه های بین المللی، مافیای مجاهدین نیز در این دولت نفوذ داشته و پول های کثیف  سران مجاهدین برای پیشبرد اهداف غیر قانونی این گروه بویژه بر علیه جداشدگان به صاحبان قدرت در این کشور  پرداخت می شود.

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در سال گذشته از اقدامات و وضعیت فرقه رجوی در کمپ آلبانی  گزارش مفصلی را انتشار داد. این روزنامه انگلیسی به نقل از یک نویسنده سرشناس آلبانیایی نوشت :  «رهبران مجاهدین همانند یک گروه مافیایی در آلبانی هستند؛ قوانین این کشور را نقض می‌کنند؛ اعضای فراری را تهدید می‌کنند؛ افراد را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند؛ باج خواهی می‌کنند و به شیوه مستبدانه و وحشیانه‌ای بر اعضای خود در داخل کمپ‌ها حکومت می‌کنند.»

ایندیپندنت همچنین به نقل از یک روزنامه‌نگار تحقیقی اهل آلبانی به نام «جرگی تاناسی» نوشت: سران مجاهدین طی یکسال گذشته شروع به خرید زمین‌هایی در شهرک «مانزا» آلبانی در حوالی تیرانا پایتخت این کشور کرده‌اند.

آنطور که«جرگی تاناسی» به ایندیپندنت گفته است، از جولای ۲۰۱۷ (مرداد ۹۶) تا (شهریور سال ۹۷) ، مجاهدین ۱۴۰ هزار متر مربع دیگر به املاک خود در آلبانی افزوده است و رهبران آن همچنان به خرید ملک در آلبانی ادامه می‌دهند. نکته جالب آنکه آنها عوارض آب، برق و اینترنت کمپ‌های خود را که به سبب مصارف بالا رقم هنگفتی است را به صورت نقدی و با دلار‌های نو و تانخورده پرداخت می‌کنند و سعی دارند تا حد ممکن از مراجعه به بانک و صرافی‌ها خودداری کنند تا ردی از مبادلات مالی خود به جا نگذارند.

اوایل شهریور ماه سال ۱۳۹۷ ، شبکه ۴ تلویزیون انگلیس نیز ، مستندی را در مورد وضعیت اعضای مجاهدین  در آلبانی پخش کرد؛ مستندی که از اوضاع اسف بار آن‌ها در این کشور اروپایی حکایت داشت.

نکته جالب آنکه در مستند مزبور، تصویری از سند محرمانه پلیس آلبانی پخش شد که نشان می‌داد، دستگاه امنیتی دولت آلبانی از وقوع جنایات توسط  رهبران مجاهدین در کمپ سابق آن‌ها در عراق آگاه است و امکان می‌دهد آن‌ها در کمپ تیرانا نیز اقدام به اعمال جنایتکارانه علیه اعضای خود کنند.

دیر نیست آن زمانیکه مردم آلبانی اینبار در اعتراض به نفوذ مافیای مجاهدین در دولت این کشور دست به تظاهرات خیابانی زده و خواستار بسته شدن اردوگاه مخوف این گروه در کشورشان شوند.