س06252019

Last updateس, 25 جون 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به ادی راما نخست وزیر آلبانی

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به ادی راما نخست وزیر آلبانی

-------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ ادوارد 11/06/2019

Edwardنامه سرگشاده ادوارد ترمادو به ادی راما نخست وزیر آلبانی

آقای ادی راما نخست وزیر محترم کشور آلبانی:
یک ایرانی مسیحی ارمنی هستم که اکنون در کشور آلمان زندگی می کنم، در دوران جنگ هشت ساله در سال 1980 که به کشورم تحمیل شد سرباز ارتش ایران بودم که در یک جنگ نابرابر با ارتش بعثی صدام زخمی شدم و سپس توسط ارتش عراق به اسارت درآمدم،9 سال اسیر جنگی در عراق بودم که چه ظلم هائی که بر اسیران ایران روا نداشتند، روزگار بسیار تلخی را گذراندم و در اردوگاه اسیران ایرانی درعراق از طریق تلویزیون فارسی زبان عراق با سازمان مجاهدین آشنا شدم و با تبلیغات دروغین مسعود رجوی و مریم رجوی و با این امید که این سازمان چنان که رهبری آن ادعا می کرد می تواند آزادی و دمکراسی برای مردم میهن ما به ارمغان بیاورد مجذوب آنان شدم، به همین دلیل هم پس از آتش بس بین ایران و عراق از بازگشت به کشورم سرباز زدم و به ارتش مجاهدین درعراق پیوستم، پس از مدتی ماندن در مناسبات مجاهدین دریافتم که این سازمان دربست در اختیار نظام دیکتاتوری صدام است و ارتشی خود عضو آن بودم نیروی زاپاس ارتش عراق است و در اصل تحت فرمان ارتش صدام قرار دارد، این را زمانی متوجه شدم که ارتش مجاهدین برای سرکوبی مردم کرد عراق که برعلیه صدام و حکومت دیکتاتوری وی شورش کرده بودند وارد عمل شد و آنان را به خاک و خون کشید، با این توجیه دروغ که رژیم ایران به عراق حمله کرده تا مجاهدین را هدف قرار دهد، در اصل مجاهدین برای خوش خدمتی به صدام ما را وارد جنگی کردند که اصلآ به ما مربوط نبود و یک موضوع داخلی عراق به حساب میامد، اما خروج از سازمان کار ساده ای نبود و دوازده سال از جوانی ام را در بیابان های عراق با دروغ های رهبران مجاهدین به هدر دادم، مجاهدین هر جا که مستقر شوند آنجا را ملک پدری خود می دانند و اگر دولت آن کشور تن به خواسته های آنان ندهد در امور داخلی آن کشور بطور موذیانه ای دخالت می کنند تا اوضاع کشور را برهم بزنند، آلبانی بایستی مراقب اینگونه عملکرد این فرقه خطرناک در خاک خود باشد.

آقای نخست وزیر محترم:
این فرقه خطرناک 38 سال پیش دردرون کشور من ایران، جنگ داخلی برپا نمود که باعث شد تا حکومت ایران تمام گروه های سیاسی دیگر را صاف کند و خود را تثبیت و نظام خود را یکدست نماید، اعلام جنگ داخلی درست زمانی بود که جنگ در تمام مرزهای ایران و عراق به شدت جریان داشت اما این فرقه با این عمل خائنانه نیروئی که می بایستی در مرز باشند را در درون کشور قفل کرده بود تا ارتش دشمن بتواند مواضع خود را مستحکم کند و همین امر باعث شد که خون های زیادی چه در درون ایران و چه در مرزهای ایران ریخته شود، پس از فرار خفتبار رهبر سازمان از ایران به فرانسه به نیروی باقی مانده خود در ایران فرمان ترور و بمب گذاری داد و باعث کشته شدن مردم بیگناه در کوچه و بازار شد، آماری که از کشته شدگان در ترور و بمب گذاری به دست این فرقه موجود است حدود 17000 نفر می باشد.

آقای ادی راما نخست وزیر محترم آلبانی:
از زمان استقرار مجاهدین در کشور شما ما اعضای جدا شده از فرقه مجاهدین بارها شما و دولت شما را از وجود تروریست در کشورتان آگاه کرده ایم و به شما توصیه کرده ایم که عملکرد این فرقه خطرناک را در کشورتان محدود سازید، کشور شما در سال 1997 در گیر جنگ مسلحانه بوده اما پس از آن و تاکنون مردم شما در آرامش زنگی کرده اند، به دلیل همین آشوبی که در این چند روز کشور شما را در برگرفته بایستی کاملآ مراقب نفوذ فرقه مجاهدین در درون گروه های آلبانیائی باشید، چون این فرقه عادت دارد که از شرایط نامطلوب کشوری که در آن هست سؤ استفاده کند و به شکلی به جیب خود بربزد، امسال دولت فرانسه اجازه برگزاری سی خراد که روز آغاز همان جنگ مسلحانه خونین سال 1981 بر علیه مردم ایران است را به فرقه مجاهدین نداده، این فرقه هم در فرانسه و هم در تمام اروپا پرونده خوبی ندارد، پلیس ضد تروریسم فرانسه در سال 2003 در یورش به مقر مجاهدین در اورسورواز از محل اقامت خانم رجوی میلیون ها دلار کشف کرد و خانم رجوی را همراه با حدود 170نفر بازداشت نمود که در همان روز خانم رجوی به اعضای خود در اروپا فرمان خودسوزی داد و تعدادی از افراد انتخاری (جهادی) مجاهدین در برابر چشمان وحشت زده مردم اروپا اقدام به خوسوزی وحشیانه کردند.

آقای نخست وزیر:
این فرقه تروریستی از آنجائی که امسال در فرانسه اجازه برگزاری روز ترور به آنان داده نشده بنا دارد تا در روز شنبه 29 ژوئن در آلبانی و چند کشور دیگر اروپائی این نمایشنامه مشمئز کننده را برپا کند، لازم به یاداوری است که برپائی چنین نمایشنامه هائی در هر کجا که باشد تشویق مردم آنجا به ترور و خونریزی است، مجاهدین با برپا کردن نمایشنامه روز ترور و خونریزی در کشورهای مختلف قصد سنجش دولت و مردم آنجا را نیز دارند تا شاید در آینده بتوانند هم در دولت آن کشور نفوذ کنند و هم از مردم برای فرقه خود که روبه نابودی است عضو گیری کنند، خصوصآ این خطر در کشور شما که اکثریت مردم مسلمان هستند بیشتر است.
آقای ادی راما:

فرقه مجاهدین در میان مردم ایران منفور است و هیچگونه جایگاهی در میان مردم ایران ندارد، فرقه مجاهدین تنها گروه مخالف جمهوری اسلامی است که با لابیگری و پراخت پولهای کلان سعی دارد تا امریکا را تشویق به بمباران ایران کند، فرقه مجاهدین در کشور شما آلبانی زندانی به نام اشرف 3 بنا کرده و اجازه ملاقات افراد در بند خود با خانواده هایشان را از آنان سلب نموده و در همان کشور شما با خریدن کمیساریای پناهندگان افرادی که از فرقه جداشده اند را در تنگدستی و فشار قرار داده، و هر جدا شده ای که لب به انتقاد گشوده مزدور جمهوری اسلامی ایران معرفی می کند این است دمکراسی از دیدگاه اینفرقه شوم و منفور .
امیدوارم که ثبات و آرامش به کشورتان باز گردد و مردم شما در آرامش زندگی کنند ، اما وجود فرقه ای با بیش از 50 سال سابقه تروریستی و البته دیکتاتور و خودخواه و ضد بشر تهدیدی جدی برای دولت و ملت آلبانی به حساب میاید.

موفق باشید.

ادوارد ترمادو